Maliny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Maliny
Ahojky, máme stáleplodící maliny, které jsou velice dobré a nejsou kyselé. Od kdy je můžu dávat malé????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus,uvidíš.
Buď se osype nebo ne. Já jsem dala maliny malému před týdnem.A dobré.Neosypal se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zděnko,
taky jsem dávala, už někdy v létě a v pohodě, ať už „kousat“ celé plody nebo jsem to rozmixovala, Honzíkovi moc chutnaly … a dávala jsem i ostružiny.
Ahoj I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi se doteď nesetkala u malé s nějakou alergií na ovoce, tak bych to zkusila, uvidíš, jaká bude reakce, nejdřív trošku a pak kdyžtak víc. Jak psaly holky - v nejhorším se osype, ale myslím, že maliny nepatří mezi moc dráždivé.
Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za odpovědi. malá všechno ovoce snáší dobře, ale radši se přeptám zkušenějších. Takže ještě jednou děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, koupila jsem malé bezlepkovou hami malinovou kaši od 6. měsíců, malá má 7. Zjistila jsem ale, že maliny se smí až od roku. Instantní kaše ještě ředím půl na půl Nominami. Myslítě, že jí to můžu dát? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím že malina jako takových tam moc není a když,tak jsou upravený
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dala maliny malému hned asi v 5 měs. do kaše, to jsme měli poslední podzimní. Ale to jsem je ještě podusila pro jistotu s troškou cukru, protože byly hodně kyselé. A protože se neosypal, tak jsem mu začala dávat co máme zavařené a později i zamražené syrové. Samozřejmě přepasírované.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já maliny přidávám do téhle kaše.
Povařené, přepasírované. A to od toho 6.měsíce. Už předtim měl i jahody a borůvky, ale všechno se musí trochu zkusit co to udělá. Ale že by ta kaše byla kromě růžový barvy a malinový vůně nějak nacpaná malinama, to pochybuju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za odpovědi.
@MuffinkaM @careynka Taky mě napadlo, že to beztak vidělo maliny max tak z rychlíku
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit