Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj milí cestovatelé,
letos s přítelem letíme na dovolenou na Mallorcu - letovisko Can Picafort.
A proto bych se ráda zeptala na Vaše osobní zkušenosti s tímto letoviskem, jaké doporučujete výlety, co nemáme zapomenout navštívit, kde se dají nejlevněji nakoupit potraviny, atd.
Případně najde se tu někdo, kdo sem také 13.9. letí z Brna? Ubytovaní budeme v hotelu Sultan s polopenzí.
Předem děkuji ![]()
@Slunecnice85 jak se vám nakonec líbílo? Já jsem se chtěla hlavně chtěla zeptat, jaký tam je noční život, jestli je tam hodně diskoték atd…Díky
Hanitscha Na Mallorce-konkrétně v letovisku Can Picafort se nám líbilo moc, nejlepší dovolená, co jsme kdy zažili
.Večer to tam opravdu žije a to i v půlce září, v hodně podnicích hraje živá hudba, byl tam zrovna i nějaký festival. Diskotéky tam určitě taky jsou, ale ty jsme nevyhledávali. Jinak hotel Sultan je skvěle umístěn opravdu kousek od pláže, moře bylo čisté a opravdu teplé. Celý týden jsme měli denně kolem 30 stupnů, takže za mě dovču v září na Mallorce určitě doporučuji
!
Taky se tam př. rok chystáte?
@Slunecnice85 jj, chystám se na Mallorku, tak zatím vybírám letovisko..hlavně hodně rušné, chceme tam jet za nočním životem, takže se zatím přikláníme k El Arenalu, ale toto mě taky zaujalo, tak se právě proto ptám
A chceme jet přelom červen/červenec
Přečtěte si recenze na invia.cz, o letovisku El Arenal právě píšou, že tam je bohatý noční život, tak myslím, že by se Vám tam líbilo více, než v Can Picafortu.
@Slunecnice85 a dalo by se říct, že je to oblast pro mladé? Podle recenzí bude Sultan super, v oblasti co jsem chtěla (El Arenal) ty hotely stojí za prd
A ten hotel Sultan je přímo v centru?