Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kukuverka ahoj v Cervenci si myslím že „klidnější“ destinaci na Mallorce neze najít… my tam byli 3× v březnu , květnu a září a pokaždý masakr. V lete bych tam nejela je tam opravdu moc lidí němcu a angličanu
@Kukuverka Jedte radeji na Sardinii…tam je jednak vetsi sance na klidnejsi destinaci… a hlavně i na ty čiste pláže a pěkne moře…na Mallorce to žadna hitparada neni
@Kukuverka ahoj, my byli v Cala d'Or a super. Celkově nám v cestovce doporučovali východ ostrova jako klidnější oblast.
Pak jsme byli v městě Palmanova a znovu bych tam asi s dětmi nejela. Hodně mladých, kteří řvou celou noc.
My byli v Arenalu a šílenost, nikdy víc. Za ty prachy se dá najít daleko krásnější dovolená. S bývalým jsme oba byli velice společenští a tam jsem se bála večer vyjít do ulic. Všude jen ožralá hovada, mladí puberťáci. Udělali jsme si výlet a východ ostrova je celkem fajn. Ale poměrně dražší ![]()
Byli jsme v červnu v Can Picafor, hotel Sultan, doporučuji.
No, my bychom jeli právě bez přes německou ck, let bychom si koupili úplně zvlášť. Minulý rok byla akce za 700Kc zpáteční letenka z Vídně…
sa Coma super
Sardinie je samozřejmě úplně jiná liga ale taky za o dost vyšší cenu.
Byli jsme v srpnu na Playa de Muro, pláže v okolí krásné, čisté, ale všude mraky lidí. To bude v sezóně asi po celém ostrově.
@Kukuverka Colonia de sant Jordi je nadherna, uplny Karibik, ale nesmi moc foukat, pak pripluji rasy snad z celeho stredomori. Kdyz jsme tam byli poprve, byli jsme okouzleni a to jsme par mesicu predtim byli prave v Karibiku. Je tam klid, nebo teda alespon naposledy pred osmi lety byl. Nevim, jak ted, tenkrat tam nebyly zadne hotely, jen same apartmanove domy. Plaz uzasna. A pak se mi hodne libila oblast okolo mestecka Alcudia.
My byli v Son serra de Marina, vedle Can Picaford a klidnější místo jsem nepotkala ![]()
Všichni jsou v Picafordu. Je teda pravda, že pláže nikdo neodklizi a tak jsme se museli po pláži projít právě směrem k Can Picaford a tam prázdná nádherná pláž.
My byli v červnu Cala San Vicente a bomba, nádherná příroda, čisté pláže a průzračné moře. Lidí málo
@ELIbeta děkuju za zkušenost
Mrknu se na to. Byli jste tam o prázdninách? Vím že blízko je pláž Es trenc, ale tam se dá dostat myslím jen autem…
My letím na Mallorcu poprvé a to v srpnu. Angličtina i němčina nam vyhovuji, oba se domluvíme ( doufám). Z recenzi na některých portálech nejsem moudra. Vlastní zkušenost bude hold vlastní.
@Salorka píše:
My byli v červnu Cala San Vicente a bomba, nádherná příroda, čisté pláže a průzračné moře. Lidí málo
Na severu v Cala San Vicente jsme byli dva roky po sobě v srpnu a taky na to nedám dopustit. Krásně čistá voda, malé zátoky a tolik krásných ryb jsem při šnorchlování naposledy viděla na Floridě.