Malování stropu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jjelena
29.10.11 18:26

malování stropu

Ahoj holky,

před cca 14 dny jsem poprvý v životě malovala, docela to vypadá i dobře, dneska jsem vymalovala celý barák a už jsou hotový 2 vrstvy.

Jen mám problém s malováním stroupu, jsem celkem malá a na tý teleskopický tyči se mi šmrdlá tím válečkem blbě. Když stojím na štaflích a maluju přímo válečkem, mám zacákaný brejle, že nevidím skoro nic a na hlavě mám bílej melír.

Manžel teda nakonec stropy vymaloval za mě, ale stejně jsem chtěla přidat ruku k dílu komplet. :think:

Máte nějakej lepší fígl jak na to???

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9994
29.10.11 18:39

Teda já nevim, to jsi dobrá, ale proč ti vlastně vadí, že ten strop vymaluje manžel? Já mu to s láskou a radostí přenechávám celé a věnuju se „pouze“ uklízení po malování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
29.10.11 18:44

"a co zkusit stafle? ?Ale já ybch to s chutí nechala manžovi,já se taky jenom věnuji ,,uklízení'' po vymalování

• Citovat
  • Upravit
jjelena
29.10.11 18:57

No holky, já se taky vždycky věnovala jen výběru barvy a následnýmu úklidu, ale ted stavíme a já se rozhodla, poté, co manžel postavil a udělal téměř celý vnitřek sám, že taky přidám ruku k dílu. Že vymaloval strop mi nevadí vůbec, jen jsem mu chtěla ulehčit, no ale ted už je stejně hotovo a malovat míním nejdřív za 10 let a to už nebude mít nic jnýho na práci, tak to zvládne zase sám :dance:

• Citovat
  • Upravit
5648
29.10.11 19:04

ahoj ja jsem vybílila celý barák po rekonstrukci vč. stropů. Strop jsem dělala ze štafliček (takové ty schůdky). Mela jsem brýle. Pořadně jsem si přes sítko váleček okapala a na brýlích bylo jen pár kapiček. Nevím čím bílíte,ale nemáš barvu moc řídkou, že to tak teče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.10.11 19:06

Malovala jsem minulý týden - stěny v celém bytě v pohodě, ale stropy jsem se svými 160cm taky nedala :lol: Slitoval se nade mnou kamarád a měl to raz-dva, aniž by nasvinil tak jako já při snaze strop vymalovat (z šedomodré na bílou) :palec:

Hlavní je, že máte vymalováno a jste spokojení oba dva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.10.11 19:07

Loudalko, barvu míchal pro jistotu manžel, takže řídká nebyla. Ne že by to teklo, to vůbec, jen spíš jako stříkalo. Naštěstí to jde dobře umýt.

A chyba je určitě ve mě, protože manžel nebyl špinavej vůbec. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
29.10.11 19:08

Kačuli, jsem se zasmála a viděla sebe. Manžel šílel z toho svinčíku kolem mě… kolem něj ani kapka. Jinak já mám 161CM, takže jsme na tom stejně :-D

• Citovat
  • Upravit
17162
29.10.11 19:11
jjelena píše:
Kačuli, jsem se zasmála a viděla sebe. Manžel šílel z toho svinčíku kolem mě… kolem něj ani kapka. Jinak já mám 161CM, takže jsme na tom stejně :-D

Jo jo, vyšší lidi holt mají výhodu :lol: Ale hřeje mě pocit toho, že jsem 80% vymalování zvládla sama a jen teda ten strop jsem přenechala zkušenějším :lol: I když dodělávky tam ještě jsou…

A zítra se stěhuju, takže doma totální výbuch, všude krabice, bedny, pytle a já na zralá pro psychiatra :mrgreen:

Tak hlavně… at se dobře bydlí !!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.10.11 19:56

Tak to jseš dobrá, že zvládneš sedět u PC, to já před rokem nezvládla. Stěhování nás čeká ted v listopadu a už posledbí v životě. Doufám…
Naštěstí už jsou třeba jen dodělávky a tak krabice odvážíme postupně. A ano, máš pravdu, ten pocit opravdu zahřívá. Jsme malý, ale šikulky :palec:

• Citovat
  • Upravit
50124
29.10.11 20:01

To já malovala strop taky na schůdkách, pt na té tyči to šlo blbě a ještě to cákalo. Pokud budeš mít hustější barvu, tak to skoro necáká. Dneska jsem ještě vymalovala děts.pokoj barvou namíchanou z hobbymarketu a šlo mi to jak po másle :-)

Jedině ted strop mě štve, nějak se mi po tom Primalexu olupuje, tak to ještě zkusím vymalovat štětkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.10.11 20:27
jjelena píše:
Tak to jseš dobrá, že zvládneš sedět u PC, to já před rokem nezvládla. Stěhování nás čeká ted v listopadu a už posledbí v životě. Doufám…
Naštěstí už jsou třeba jen dodělávky a tak krabice odvážíme postupně. A ano, máš pravdu, ten pocit opravdu zahřívá. Jsme malý, ale šikulky :palec:

Chvilky na pc jsou pro mně relaxem, vypnu na pár minut a přijdu na jiné myšlenky, nebo si postěžuju kamarádkám :lol: a vypiju si aspon kafe v klidu. :-)

Tak, jdu to dofinišovat… dodělávky na bytě budu dodělávat až v průběhu zabydlování, víc času jaksi nemám.

Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.10.11 20:31

Tak at se ti dobře bydlí :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie