Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teda já nevim, to jsi dobrá, ale proč ti vlastně vadí, že ten strop vymaluje manžel? Já mu to s láskou a radostí přenechávám celé a věnuju se „pouze“ uklízení po malování.
"a co zkusit stafle? ?Ale já ybch to s chutí nechala manžovi,já se taky jenom věnuji ,,uklízení'' po vymalování
No holky, já se taky vždycky věnovala jen výběru barvy a následnýmu úklidu, ale ted stavíme a já se rozhodla, poté, co manžel postavil a udělal téměř celý vnitřek sám, že taky přidám ruku k dílu. Že vymaloval strop mi nevadí vůbec, jen jsem mu chtěla ulehčit, no ale ted už je stejně hotovo a malovat míním nejdřív za 10 let a to už nebude mít nic jnýho na práci, tak to zvládne zase sám ![]()
ahoj ja jsem vybílila celý barák po rekonstrukci vč. stropů. Strop jsem dělala ze štafliček (takové ty schůdky). Mela jsem brýle. Pořadně jsem si přes sítko váleček okapala a na brýlích bylo jen pár kapiček. Nevím čím bílíte,ale nemáš barvu moc řídkou, že to tak teče?
Malovala jsem minulý týden - stěny v celém bytě v pohodě, ale stropy jsem se svými 160cm taky nedala
Slitoval se nade mnou kamarád a měl to raz-dva, aniž by nasvinil tak jako já při snaze strop vymalovat (z šedomodré na bílou) ![]()
Hlavní je, že máte vymalováno a jste spokojení oba dva ![]()
Loudalko, barvu míchal pro jistotu manžel, takže řídká nebyla. Ne že by to teklo, to vůbec, jen spíš jako stříkalo. Naštěstí to jde dobře umýt.
A chyba je určitě ve mě, protože manžel nebyl špinavej vůbec. ![]()
Kačuli, jsem se zasmála a viděla sebe. Manžel šílel z toho svinčíku kolem mě… kolem něj ani kapka. Jinak já mám 161CM, takže jsme na tom stejně ![]()
jjelena píše:
Kačuli, jsem se zasmála a viděla sebe. Manžel šílel z toho svinčíku kolem mě… kolem něj ani kapka. Jinak já mám 161CM, takže jsme na tom stejně
Jo jo, vyšší lidi holt mají výhodu
Ale hřeje mě pocit toho, že jsem 80% vymalování zvládla sama a jen teda ten strop jsem přenechala zkušenějším
I když dodělávky tam ještě jsou…
A zítra se stěhuju, takže doma totální výbuch, všude krabice, bedny, pytle a já na zralá pro psychiatra ![]()
Tak hlavně… at se dobře bydlí !!!!! ![]()
Tak to jseš dobrá, že zvládneš sedět u PC, to já před rokem nezvládla. Stěhování nás čeká ted v listopadu a už posledbí v životě. Doufám…
Naštěstí už jsou třeba jen dodělávky a tak krabice odvážíme postupně. A ano, máš pravdu, ten pocit opravdu zahřívá. Jsme malý, ale šikulky ![]()
To já malovala strop taky na schůdkách, pt na té tyči to šlo blbě a ještě to cákalo. Pokud budeš mít hustější barvu, tak to skoro necáká. Dneska jsem ještě vymalovala děts.pokoj barvou namíchanou z hobbymarketu a šlo mi to jak po másle ![]()
Jedině ted strop mě štve, nějak se mi po tom Primalexu olupuje, tak to ještě zkusím vymalovat štětkou.
jjelena píše:
Tak to jseš dobrá, že zvládneš sedět u PC, to já před rokem nezvládla. Stěhování nás čeká ted v listopadu a už posledbí v životě. Doufám…
Naštěstí už jsou třeba jen dodělávky a tak krabice odvážíme postupně. A ano, máš pravdu, ten pocit opravdu zahřívá. Jsme malý, ale šikulky
Chvilky na pc jsou pro mně relaxem, vypnu na pár minut a přijdu na jiné myšlenky, nebo si postěžuju kamarádkám
a vypiju si aspon kafe v klidu. ![]()
Tak, jdu to dofinišovat… dodělávky na bytě budu dodělávat až v průběhu zabydlování, víc času jaksi nemám.
Zatím ![]()
Ahoj holky,
před cca 14 dny jsem poprvý v životě malovala, docela to vypadá i dobře, dneska jsem vymalovala celý barák a už jsou hotový 2 vrstvy.
Jen mám problém s malováním stroupu, jsem celkem malá a na tý teleskopický tyči se mi šmrdlá tím válečkem blbě. Když stojím na štaflích a maluju přímo válečkem, mám zacákaný brejle, že nevidím skoro nic a na hlavě mám bílej melír.
Manžel teda nakonec stropy vymaloval za mě, ale stejně jsem chtěla přidat ruku k dílu komplet.
Máte nějakej lepší fígl jak na to???
Díky