Indeco - akce říjen/listopad?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1297
28.10.11 22:31

Indeco - Akce říjen/listopad?

Ahoj,
chceme si pořídit vestavěné skříně, nechala jsem si udělat pár cenových návrhů, a nejlíp vyšla od Indeca.
Mají do konce října 20% slevu.
Skočila bych jí v pondělí objednat, ale všimla jsem si že dost firem mívá třeba vánční slevy, tak si říkám že s mým štěstím jí objednám a oni od listopadu budou mít slevu ještě větší :lol: .
Asi těžko mi to poradí na prodejně, tak mě napadlo, nepracujete tam některá :lol: ?

Případně, kdo od nich skříňe máte, jak jste spokojené?

Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
28.10.11 22:37

Buď v klidu slevu mají každý měsíc. Obyč reklamní tah… Říká se tomu ,,ujíždějící vlak,,… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.10.11 22:47

Taky jsem si všimla, že tu „akci“ mají pořád…takže je to asi jedno, kdy objednáš…
já bych možná počkala po Novém roce. V lednu většinou nemají moc zakázek, tak jsou opravdu slevy a k tomu třeba ještě nějaké vybavení té skříně navíc, nebo montáž levněji apod.
Taky chci vestavěnou skříň, ale nemůžu se pořád nějak rozhodnout. je to dost drahé všude, protože se jedná o velkou skříň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
28.10.11 22:56

Však oni už jí teď mají „zázračně prodlouženou“ :-) .
Takže to buď objednám v pondělí, a pak budou mít v listopadu slevu 30%, nebo to v pondělí neobjednám a v listopadu zrovna žádná akce nebude.
Ale s tím novým rokem je to dobrá úvaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.10.11 20:56

Se slevou nevím, já jsem objednávala loni, myslím, že to bylo koncem srpna a přestože žádnou slevu neinzerovali, odečetli mi 15 procent :lol: . Takže je asi opravdu jedno, kdy to objednáš. Co se týká spokojenosti - tak naprosto bez výhrad. Dobrá domluva, zaměření i zpracování návrhu. Montéři taky v pohodě. Skříně teď máme rok a zatím fakt spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
31.10.11 14:39

V Indecu mi tvrdili, že slevu víc jak 20% neposkytují, sice mají třeba 30%, ale ne na celou skříň, ale třeba jen na vnitřní vybavení. Je pravda, že akce je každou chvíli nějaká. Na druhou stranu bych to čekání na leden zvážila, protože zase bude vyšší DPH. :nevim:

Jinak jednu skříň od nich máme už v ložnici a druhou máme objednanou do předsíně. Tak doufám, že nebudeme litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný