Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ještě jenom doplním, že ostatní radiátory, co topí, tak po zapnutí v nich jakoby hučí a v tento žádný zvuk po zapnutí nevydává
.
ještě víc odpustit ![]()
jsme taky v nejvyšším a kolikrát nám to vyjde na půlku velkého kýble ![]()
Tak jestli říkáš, že i když pustíte termoventil naplno a neslyšíte, jak do radiátoru nabíhá voda, tak si myslím, že se vám zasekl termoventil.
Chlap zvládne i ženská opravit. Chce to pustit termoventil naplno, pak povolit tu matku za termohlavicí, tu hlavici sundat a obnaží se vám na topení samotný ventil, poklepat jemně na ten čudlík co vyčuhuje ven, jemně promáčknout a uvidíte jestli to zabere.
Mám doma topenáře a rada Mmartiny je prý super, takže určitě tohle vyzkoušet ![]()
Janinac píše:
Mám doma topenáře a rada Mmartiny je prý super, takže určitě tohle vyzkoušet
no jo, jsem zběhlá, teď jsme dělali nový termoventily a měli jsme opačný problém, topilo to pořád ![]()
MMartina1 píše:Janinac píše:no jo, jsem zběhlá, teď jsme dělali nový termoventily a měli jsme opačný problém, topilo to pořád
Mám doma topenáře a rada Mmartiny je prý super, takže určitě tohle vyzkoušet
Holky díky moc
. Hned jak m. přišel z práce,tak jsme to provedli podle instrukcí, nejdřív nic, už jsme se smiřovali s výměnou topení, ale pak se to rozběhlo
. Už topíme
Takže ještě jednou moc děkuju.
tak sláva - a jinak v topení to nikdy není, myslím tím v radiátoru. Ten může jenom téct, jinak nic jinýho
![]()
Dobrý den, nevíte když chci odpojit 2 radiatory jak to mám udělat? asi směrem do prava dole imbusem uzavřít aby do něj už nešla voda a pak ho už můžu odpojit a odstavit?.nebo ho musím ještě vypustit.tu vodu díky za radu.
A což takhe si k tomu zavolat odbornou firmu, resp. někoho, kdo se v tom vyzná? A ne chtít radu na serveru plným ženkejch… ![]()
Já vím, že my tu ledacos víme a co nevíme, tak se zeptáme doma chlapů, ale tohle mi přijde už moc odborný (a a ne jako dotaz výše an odvzdušněnní.
)
Na trhání zubu přeci taky jdeme k zubaři a ne ke kamarádovi kováři. ![]()
@Pavel12 nejsem topenářka, ale polud se vyměnuje byť jen jeden radiátor, musí se komplet všechno vypustit, ne? celá soustava topení!
Tak díky za rady. celkem to spěchá. Ráno mi přijdou řemeslníci podsekávat právě tuto část domu.Du do sundat.
,Všude se píše, odmontuju starej, namontuji novej a je to.Tak je to asi jednoduchý.
V tom případě je nutno napřed vypustit topení v celém domě. Teda pokud nechceš mít povodeň…
@Efsheny má podle mne pravdu…
Ahojky,
.
moc prosím o radu ohledně topení v paneláku. Včera jsme zkoušeli zapnout topení v jedné místnosti a nic. Odvzdušnili jsme to, ale nepomohlo.Jsme v nejvyšším patře. V ostatních místnostech topení normálně topí. Dneska jsem ještě zkusila odpustit cca 2 litry vody, spodní trubka byla chvíli vlažná a pak zas vychladla, horní trubka u ventilu je pořád studená. Radiátor je původní panelákový. Máme zkusit odpustit ještě víc vody nebo co s tím????
Moc děkuji za odpovědi