Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
poradíte mě jak vymalovat tuto místnost? bordelu si nevšímejte, byla to dřív ložnice a teď by jsem tam ráda udělala místnost pro malýho, jenže problém jsou ty šikminy-jsou na 3stěnách, jak je to vidět na foto tak takový jsou 3stěny, prostě vše šikmý a 2střešní okna, světla dost
nechat šikminy bílý nebo barevný? nebo udělat v barvě jen ty spodky?
uvažuji nad fialovou barvou, jaká kombinace by se hodila? všechny spodky stejně barevný, nebo nějak nastřídačku? nemáte někdo podobný pokoj na ukázku jak jste to vyřešili?
Kamarádka má pokoj hodně podobný, rovný spodek má zelený jako trávu a na něm spoustu nakreslených obrázků ve stylu Medvídka Pů a šikminy modré a na nich semotamo mráčky. Vypadá to moc hezky, ale záleží, jestli chceš něco takového nebo jen čistě barvy.
iff to je dobrý nápad
vždyť se dají i koupit pěkný samolepky na zeď, no to by šlo
uvidím co poradí ještě ostatní, ale díky to je fakt dobrý ![]()
Mám teda v pokojíku „jen“ 2 šikminy, ale dcera má vymalováno takto (chceš to pro holčičku když byla řeč o fialové, ne?)
Jé, Goldi, já si nevšimla, že jsi to ty
jestli chceš, tak až tam pojedem, někdy příští nebo přespříští týden, tak ti to trochu nafotím ![]()
no chci pro kluka a fialovou jsem myslela, protože nemáme doma nic fialovýho tak aby byla změna
je to blbý fialová pro kluka?
iff to budeš hodná, akorát že já se musím rozhodnout do zítra a pak musím vrátit švagrovi do práce vzorník barev tak leda by jsem se rozhodla pro tvoji variantu a měla to jako inspiraci
a není to moc holčičí?
Ahojky, malá nějaké šikminy má v pokojíku a má ho žlutozelený- tak jen pro inspiraci
Já bych vymalovala i šikminy.
Spodek nějakou sytější barvou, šikminy ve světlejším tónu.
aha, tak mě právě zmátla ta fialová
No mám ten samej pokoj ještě i v klučičí variantě, ale tam mám jen na těch rovnejch stěnách nakreslený 2 velký obrázky - žirafu a tukana, podél země zelenou trávu, jinak bílo. Ale plánuju to klukovi v brzké dob předělat, nejspíš kombinace zelená+modrá, ale opět jen na ty rovný stěny, maximálně nějakej menší obrázek na šikminu. Z barevných šikmin m¨ám blbej pocit jakoby mi padaly na hlavu ![]()
ankasz jeee, jsi mi právě dodala inspiraci a asi se budu trochu opičit, je to moc pěkný. Jen vyměním berušky za auta nebo vláček. Díky moc ![]()
Goldi, našla jsem toto, ale to je vedlejší pokoj, spíše hernička, ve spacím pokojíku má postavičky z Medvídka Pů a ty mráčky