Barvy do dětského pokojíku

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
27.10.11 13:53

barvy do dětského pokojíku

poradíte mě jak vymalovat tuto místnost? bordelu si nevšímejte, byla to dřív ložnice a teď by jsem tam ráda udělala místnost pro malýho, jenže problém jsou ty šikminy-jsou na 3stěnách, jak je to vidět na foto tak takový jsou 3stěny, prostě vše šikmý a 2střešní okna, světla dost
nechat šikminy bílý nebo barevný? nebo udělat v barvě jen ty spodky?
uvažuji nad fialovou barvou, jaká kombinace by se hodila? všechny spodky stejně barevný, nebo nějak nastřídačku? nemáte někdo podobný pokoj na ukázku jak jste to vyřešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
27.10.11 13:59

Kamarádka má pokoj hodně podobný, rovný spodek má zelený jako trávu a na něm spoustu nakreslených obrázků ve stylu Medvídka Pů a šikminy modré a na nich semotamo mráčky. Vypadá to moc hezky, ale záleží, jestli chceš něco takového nebo jen čistě barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
27.10.11 14:01

iff to je dobrý nápad :palec: vždyť se dají i koupit pěkný samolepky na zeď, no to by šlo
uvidím co poradí ještě ostatní, ale díky to je fakt dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.10.11 14:06

Mám teda v pokojíku „jen“ 2 šikminy, ale dcera má vymalováno takto (chceš to pro holčičku když byla řeč o fialové, ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.10.11 14:07

jiný pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043

a ještě šikmá stěna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548

Jé, Goldi, já si nevšimla, že jsi to ty :mrgreen: jestli chceš, tak až tam pojedem, někdy příští nebo přespříští týden, tak ti to trochu nafotím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
27.10.11 14:12

no chci pro kluka a fialovou jsem myslela, protože nemáme doma nic fialovýho tak aby byla změna
je to blbý fialová pro kluka?
iff to budeš hodná, akorát že já se musím rozhodnout do zítra a pak musím vrátit švagrovi do práce vzorník barev tak leda by jsem se rozhodla pro tvoji variantu a měla to jako inspiraci
a není to moc holčičí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
27.10.11 14:12

ppetra-moc hezký, takový něžný, akorát holčičí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
27.10.11 14:14

Ahojky, malá nějaké šikminy má v pokojíku a má ho žlutozelený- tak jen pro inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.10.11 14:14

Já bych vymalovala i šikminy.
Spodek nějakou sytější barvou, šikminy ve světlejším tónu.

• Citovat
  • Upravit
8043
27.10.11 14:15

aha, tak mě právě zmátla ta fialová :mrgreen: No mám ten samej pokoj ještě i v klučičí variantě, ale tam mám jen na těch rovnejch stěnách nakreslený 2 velký obrázky - žirafu a tukana, podél země zelenou trávu, jinak bílo. Ale plánuju to klukovi v brzké dob předělat, nejspíš kombinace zelená+modrá, ale opět jen na ty rovný stěny, maximálně nějakej menší obrázek na šikminu. Z barevných šikmin m¨ám blbej pocit jakoby mi padaly na hlavu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
27.10.11 14:15

A ještě jiný kousek pokoje:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.10.11 14:17

ankasz jeee, jsi mi právě dodala inspiraci a asi se budu trochu opičit, je to moc pěkný. Jen vyměním berušky za auta nebo vláček. Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
27.10.11 14:21

Goldi, našla jsem toto, ale to je vedlejší pokoj, spíše hernička, ve spacím pokojíku má postavičky z Medvídka Pů a ty mráčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný