Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krásný podzimní den. Máme pračku s programem Hygiena a moc by mne zajímalo jaký používáte přídavný přípravek na tento program.
Je to program na 60stupňů a dá se přidat přípravek na Hygienu a zatím žádný nenám, kdo o nějakém ví. Předem děkuji ![]()
Janča
Třeba
„Vaniš extra hajdžín“ ![]()
Nebo ocet.
A nebo tu hygienu zas tak neprožívat ![]()
ocet a jde i odbourat v cisticce, takze voda z pracky nenici reku
ocet je nej … jednou jsem ale zkoušela i nějaký přípravek z dedry, tak ten byl taky fajn ![]()
ahoj,
např. v DM prodávají Sanytol na dezifekci prádla i pračky, za cca 60kč
Moc děkuji za vaše příspěvky.
Ten program jsem dnes zkusila poprvé, naše obě holky mají pořádnou rýmu a tak jsem myslela že by tento program mohl být lepší něž vyvářka na 95.Ale příště dám aspoň ocet. Ten mám stále doma a třeba časem i něco koupím.
hezký den ![]()
V Dmku jsem koupila přímo jejich výrobek Denk mit Hygiene Wasche - hygienizující aviváž,která desinfikuje taky pračku. 1l za 45,– Jinak používám zmiňovaný ocet.
jančaf píše:
Moc děkuji za vaše příspěvky.
Ten program jsem dnes zkusila poprvé, naše obě holky mají pořádnou rýmu a tak jsem myslela že by tento program mohl být lepší něž vyvářka na 95.Ale příště dám aspoň ocet. Ten mám stále doma a třeba časem i něco koupím.
hezký den
Ahoj, teď se blbě zeptám, to holkám pomáhá na rýmu - dezinfekce? Nebo proč tu pračku dezinfikuješ? Jako jednou za čas v rámci nějaké údržby? Abych řekla pravdu,ještě jsem o tom ani neslyšela ![]()
používám vanish extra hygiene.....má to zničit dost bakterií, četla jsem o tom někde na netu reklamní článek a hlavně mě tam překvapilo, že se prádlo může při nedostatečném vyprání kontaminovat navzájem…používám vanish už dlouho, tak jsem začala kupovat teď na to rýmovato-kuckavé období tenhle hygienický…ostatní přípravky neznám…a dost mi funguje na zapocené a zapařené sportovní věci nejstaršího syna, dost to zasmrádalo a cítila jsem to i po vyprání…s hygienckým vanishem je to v pohodě…
katyca píše:
Nejlepší je obyčejný ocet.
Taky používám ocet (1:1 ředím s vodou) a myslela jsem si, jak to dělám dobře. Včera jsem to doporučila kamarádkám, protože jsem náhodou tohle téma taky otevřely. A obě nezávisle mi tvrdily, že ocet ničí nerez (např. nerezový buben - který má dnes asi již každá pračka) a je nevhodný. Prý místo toho kyselina citronová. Ale nevím, zda ta to tedy vydesinfikuje?
Dnes jsem teda dala zase ocet
. Máte někdo zkušenost s tím ničením nerezu? ![]()
Vanish je fajn, program Hygiena sice nemám, (to existuje? Hm hm hm, zajímavé!), ale právě ten vylepšený Vanish hubí vše živé
, takže možná by se to tam dalo šoupnout!
A ten ocet… nesmrdí to pak???
Mně po octu prádlo nesmrdí, dávám ho místo aviváže a neředěný. Momentálně v extra soplícím období používám desinfekci od Denk mitu. Myslím si, že ocet ničí nerez asi tak jako kys. citronová.
Milé dáma, co se octu týče přidávám ho občas do pračky na zničení vodního kamene a netušila jsem že to může být i na hygienu. Tak tedy nevím co je lepší. No až něco vyzkouším určitě se vám ozvu.
přeji zatím hezký den ![]()
Čau ženy, tady se fakt najde všechno, super
dejte vědět jaký zkušenosti máte s vybělením prádla, pokud se vám „omylem“
obarví. Koupila jsem SAVo Perex a nic, pak jsem koupila ve Schleckeru nějaky super odbarvovač na omylem obarvené prádlo a taky nic. Co s tím? Lít na to klasik SAVO se mi nechce. A ještě mám další prosbu - člověk by se z toho picnul, fakt. Mám plyn. desku Whirpool, člověk by řekl, jé super značka, ale oni ty hovádka boží nevymysleli, čím čistit takový ty hliníkový kolečka okolo hořáku.Je to samej flek no hnus
snad se každý z vás povedlo něco přismahnout, ne?
Samozřejmě jsem zkoušela Cif, Cilitbang,nějakou super chemii, co odstraní všechny mastnoty, ale tohle se fakt nehne. Máte nějakou radu? Díky moc