Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Konečně jsme se rozhodli, že zakoupíme krbová kamna. Manžel seděl na netu několik týdnů
a vybral si brněnskou firmu Kamna za pusu. Žádné reference jsem na netu nenašla a nerada bych, abychom naletěli. Nemáte někdo s touto firmnou zkušenosti? Jsme z opačného konce republiky, takže by mě zajímali i zkušenosti se zasíláním krbovek. Díky moc. A.
tak tahle firma mi nic neříká,
ale jestli chceš zkušenost, tak my koupili asi před měsícem krbovky „čarovná kamna“ (měli je v obi, kamarád tam pracuje a doporučil je, že v této cenové relaci lepší neseženeme) a jsou super.
Topí jak vzteklý, jsou litinová a hřejí zároveň rychle i dlouho
tak zkus pokoukat na netu…
máme baráček 4 místnosti o výměře cca 60m2 a vytopí to celé i bez výměníku.
ale teda jsou jen na dřevo nebo dřevěné brikety, né na uhlí…
http://www.kamnakrby.cz/…-p-3886.html
My máme tyto a vytopí 100 m2 na 25 stupnů za chvíli s minimem dřeva.
Tím chci říct, že nemusí být ani výměník.
Mar__tanka1983 píše:
tak tahle firma mi nic neříká,
ale jestli chceš zkušenost, tak my koupili asi před měsícem krbovky „čarovná kamna“ (měli je v obi, kamarád tam pracuje a doporučil je, že v této cenové relaci lepší neseženeme) a jsou super.
Topí jak vzteklý, jsou litinová a hřejí zároveň rychle i dlouhotak zkus pokoukat na netu…
máme baráček 4 místnosti o výměře cca 60m2 a vytopí to celé i bez výměníku.
ale teda jsou jen na dřevo nebo dřevěné brikety, né na uhlí…
a kolik stály v obi? děkuji.
Chtél jsem výměník ochráněný smaltovou polevou a totéž i 2kolena jak jsou v ceníku pro internet uvedena ,ale dostal jsem pouze načerněná a o 80 korun celkem dražší nákup .Jinak jsou i vyšší ceny než jinde na internetu .
Takže pozor ať nedopadnete jako já .Jinak ceny jsou vyšší než „běžné internetové“ ( slogan slibuje -Takže další Marketingový podraz !!!
S předešlou znalostí neřešením u ČOI jsem se ani nepokusil ji informovat o zaběhlých praktikách této fy ,ale doufám ,že dojde Slyšení a Přečtení Dalších zákazníků
My koupili jak nové (v OBI za 12 tis.) tak „bazarové“ a nebyl v tom žádný problém. Dopravu jsem zařídila sama, objednala jsem si k prodávajícímu Toptrans a za myslím, že za 7 stovek mi to přivezli přes celou republiku.
Taky máme velice dobré zkušenosti s krb. kamny. I když můj sem byl vždy krb, krbová kamna jsou praktičtější - jak kvůli prachu, tak i kvůli teplu. A máme je tak dlouho, že značka už ani není důležitá, neboť dnes je plno nových značek.
Pozor na krbová kamna s výměníkem značky ,,Prity".!!!Papír o výkonu kamen snese hodně,ale realita je jiná.Už mám mnoho zkušeností s těmito kamny a musím říct,že je musíte hodně předimenzovat,aby vám daly výkon který požadujete. cca o 100% a to si nedělám legraci.Jinak pokud nevěříte,nechte si garantovat prodejcem výkonnost kamen kvůli reklamaci.Jsou s tím potíže.Mluvím jen o krbových kamnech s výměníkem,ne o vložkách od Prity,ty jsem ještě nezapojoval.
Vážený pane „Cleaner“, pokud jste obdržel jiné zboží, než jste si objednal, měl jste ho reklamovat. Bohužel všude pracují jenom lidé a chyba se může stát. Škoda, že zde nejsou příspěvky stovek našich spokojených zákazníků. My se opravdu snažíme všem maximálně vyhovět, ale Vy patříte patrně k těm „z principu nespokojených v každé situaci“ Vaše tvrzení, že jsme dražší, než jsou běžné ceny na internetu je pouze výplodem Vaší neznalosti. Udivuje mě pouze skutečnost, kolik času jste strávil na internetu psaním těchto Vašich „RECENZÍ“, místo jednoho telefonátu, či e-mailu, abychom váš problém řešili. S pozdravem
M. Bojko
@CLEANER píše:
Chtél jsem výměník ochráněný smaltovou polevou a totéž i 2kolena jak jsou v ceníku pro internet uvedena ,ale dostal jsem pouze načerněná a o 80 korun celkem dražší nákup .Jinak jsou i vyšší ceny než jinde na internetu .
Takže pozor ať nedopadnete jako já .Jinak ceny jsou vyšší než „běžné internetové“ ( slogan slibuje -Takže další Marketingový podraz !!!
S předešlou znalostí neřešením u ČOI jsem se ani nepokusil ji informovat o zaběhlých praktikách této fy ,ale doufám ,že dojde Slyšení a Přečtení Dalších zákazníků
@CLEANER píše:
Dnes som si od nich objednávala krbová kamna a ver mi, že až potom čo som si niekoľko týždňov zisťovala ceny kade tade. Tie kamna ktoré som chcela ja /Prity K1/ by ma všade vyšli o 20-30 Eur viac ako v tomto obchode. Tu zaplatím 200eur aj s dovozom. Bývam kúsok od hranice. Samozrejme sa ozvem ako prebehol celý obchod. Dodanie a prevzatie tovaru.
Tak dnes tie kamna dorazili. V utorok ma informovali telefonicky, že ich vyskladnili, vo štvrtok telefonicky oznámili, že v piatok v poobedňajších hodinách ich privezú. Tak sa aj stalo. Takže z mojej strany maximálna spokojnosť ![]()
Zdravím, máme 3tím rokem Prity W17 a maximální spokojenost, nic podobně učinného a v této cenové relaci nikdo jiný neprodává, pokud by všichni prodejci měli takové to jednání, bylo by to super ![]()
@Vidlák píše:
Zdravím, máme 3tím rokem Prity W17 a maximální spokojenost, nic podobně učinného a v této cenové relaci nikdo jiný neprodává, pokud by všichni prodejci měli takové to jednání, bylo by to super
Zdravím, můžu se zeptat jakou plochu těmito kamny vytápíte, zrovna se je chystám koupit z druhé ruky PRITY S 3 W17 a po přečtení vrchního negativního příspěvku na kamna PRITY jsem na pochybách. My máme plochu 95 m2.
Dobrý den, dnes jsem našla na internetu krbová kamna Prity W17 a chcem si je koupit, protože cena nemá konkurenci, ale taky se trochu bojíme, máme domek 150m2 tak doufáme že ten víkon jak do vody tak do vzduchu bude. máte opravdu dobré zkušenosti? moc díky