Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, můj přítel dělá v kuchyni vodu a příppojku pro myčku a naví si rady, páč do instalatéřiny nikdy nedělal …Potřeboval by poradit ohledně tavičky plastových trubek
![]()
Najde se takový chlapík, který do instalatéřiny vidí?Prosím, kdo máte instalatéra, optaly byste se?
Moooc děkuju!!!!!
![]()
Jelikoz mam zrovna mycku porouchanou (tzn. manual nastudovanej tam i pozpatku), tak vim, ze tohle ma delat instalater. Delat v kuchyni vodu a pripojovat k ni mycku jakozto nekdo, kdo do instalateriny vubec nevidi … nevim teda. Ale preju at se to povede.
Jojo s čím máte problém? Na tavičkou se dá příslušná koncovka podle průměru trubek a pak se tam nasadí oba kousky, co chce spojit, chvilku se to nechá, pak se sundají a šup s nimi do sebe.
Se ptej, instalatéra nemám, ale tavičku jsme měli půjčenou, (není pravda, že by to poučený laik nezmákl
)
Gina108 píše:
Se ptej, instalatéra nemám, ale tavičku jsme měli půjčenou, (není pravda, že by to poučený laik nezmákl)
souhlasím s tebou ![]()
hele, ptá se, na kolikse má ta tavička nastavit je tam od 195-260…- trubka má 25 průměr
Nechala bych tam něco kolem půlky rozsahu, tím se nic nezkazí…
Tak my měli svářečku bez nastavení teplot, prostě jenom on/off
to tedy nevím. ![]()
Dělala jsem přímo v obchodě s tímto,na té trubce je proužek buď modrý nebo červený je to teplá studená,ta s tím modrým pruhem dát na svářečku a napočítat tak do 7mi víc ne jinak se to moc nahřeje červená tak do 10ti je silnostěná
holky, jste moc hodný, díky ![]()
už to tam nějak sesmoluje a dal to tak nějak mezi ty dvě hodnoty, tak uvidíme… ![]()
Neboj na tom nic není já dělala rozvody po celým baráku jen než to zadělá tak ať zkontroluje jestli to někde nekape když to bude OK tak může jít s klidným svědomím spát už to nic neudělá a jak bude dávat roháček(kohout na myčku)ať vezme pilku nebo něco čím zdrsní závit než to začne omotávat ať už konopím nebo teflonovou páskou líp to drží ![]()