Máte některá po ruce instalatéra?

482
23.10.11 17:28

Máte některá po ruce instalatéra

Ahoj holky, můj přítel dělá v kuchyni vodu a příppojku pro myčku a naví si rady, páč do instalatéřiny nikdy nedělal …Potřeboval by poradit ohledně tavičky plastových trubek :think: :think: :think:
Najde se takový chlapík, který do instalatéřiny vidí?Prosím, kdo máte instalatéra, optaly byste se? :mrgreen: Moooc děkuju!!!!! :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
23.10.11 17:34

Jelikoz mam zrovna mycku porouchanou (tzn. manual nastudovanej tam i pozpatku), tak vim, ze tohle ma delat instalater. Delat v kuchyni vodu a pripojovat k ni mycku jakozto nekdo, kdo do instalateriny vubec nevidi … nevim teda. Ale preju at se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
23.10.11 17:34

Co potřebuješ? Třeba bude vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
23.10.11 17:43

Jojo s čím máte problém? Na tavičkou se dá příslušná koncovka podle průměru trubek a pak se tam nasadí oba kousky, co chce spojit, chvilku se to nechá, pak se sundají a šup s nimi do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.10.11 17:44

Se ptej, instalatéra nemám, ale tavičku jsme měli půjčenou, (není pravda, že by to poučený laik nezmákl :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.10.11 17:48
Gina108 píše:
Se ptej, instalatéra nemám, ale tavičku jsme měli půjčenou, (není pravda, že by to poučený laik nezmákl :wink: )

souhlasím s tebou :palec:
hele, ptá se, na kolikse má ta tavička nastavit je tam od 195-260…- trubka má 25 průměr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
23.10.11 18:03

Nechala bych tam něco kolem půlky rozsahu, tím se nic nezkazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.10.11 18:12

Tak my měli svářečku bez nastavení teplot, prostě jenom on/off :think: to tedy nevím. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
23.10.11 18:12

Dělala jsem přímo v obchodě s tímto,na té trubce je proužek buď modrý nebo červený je to teplá studená,ta s tím modrým pruhem dát na svářečku a napočítat tak do 7mi víc ne jinak se to moc nahřeje červená tak do 10ti je silnostěná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.10.11 18:17

holky, jste moc hodný, díky :hug:
už to tam nějak sesmoluje a dal to tak nějak mezi ty dvě hodnoty, tak uvidíme… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
23.10.11 18:23

Neboj na tom nic není já dělala rozvody po celým baráku jen než to zadělá tak ať zkontroluje jestli to někde nekape když to bude OK tak může jít s klidným svědomím spát už to nic neudělá a jak bude dávat roháček(kohout na myčku)ať vezme pilku nebo něco čím zdrsní závit než to začne omotávat ať už konopím nebo teflonovou páskou líp to drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný