Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nyní jsem na ÚP, ale už mi bude končit vyplácení podpory a na pracáku mě nechtějí nechat a dali mi nějaké info o možnosti být doma jako žena v domácnosti. V červnu mi skončila MD a dcerku mi nevzali do školky, proto jsem šla na ÚP, ale teď mě tam nechtějí. V lednu nastupuji na MD znovu, ale byla bych od listopadu do února bez peněz a přítel to sám vše neutáhne. Mám nárok na něco od sociálky když budu jako žena v domácnosti?
Ahoj,
náhodou jsem narazila a nedá mi to nereagovat
.
Jestli máš rozumnou doktorku,řešila bych to nemocenskou…peněz nic moc,ale lepší než nic
.
dinulka píše:
Ahoj,
náhodou jsem narazila a nedá mi to nereagovat.
Jestli máš rozumnou doktorku,řešila bych to nemocenskou…peněz nic moc,ale lepší než nic.
Jenomze ona je na UP a tam nemocenska nejde ![]()
Jenom se chci zeptat k čemu bude neschopenka na ÚP? Kdo by jí nemocenskou vyplácel?
annonymní píše:
Jenom se chci zeptat k čemu bude neschopenka na ÚP? Kdo by jí nemocenskou vyplácel?
K nicemu. Pac ji to enma kdo vyplacet.
dinulka píše:
Ahoj,
náhodou jsem narazila a nedá mi to nereagovat.
Jestli máš rozumnou doktorku,řešila bych to nemocenskou…peněz nic moc,ale lepší než nic.
To já na nemocenskou asi nemám nárok, nemí mě kdo vyplácet ![]()
Cjci jít na sociálku a poptat se na nějaký příspěvek, ale asi nic nedají
nebo při doložení platu přítele by nějaké to živ. minimum měli dát
přece nemůžu být bez koruny tři měsíce, ale to nikoho asi zajímat nebude, no budem to muset nějak vydržet do února.
ManDarinka90 píše:
Cjci jít na sociálku a poptat se na nějaký příspěvek, ale asi nic nedajínebo při doložení platu přítele by nějaké to živ. minimum měli dát
přece nemůžu být bez koruny tři měsíce, ale to nikoho asi zajímat nebude, no budem to muset nějak vydržet do února.
Zalezi jaky je piteluv prijem.
já ti nevím
- oni ti už z ÚP nebudou vyplácet nic?jen za tebe hradit zdrav+soc?
jestli jo,tak máš ve výsledku jedno kde jsi zaregistrovaná.Jestli na ÚP nebo jako žena v domácnosti.
hele:
http://www.google.com/url?…
kattkka píše:ManDarinka90 píše:Zalezi jaky je piteluv prijem.
Cjci jít na sociálku a poptat se na nějaký příspěvek, ale asi nic nedajínebo při doložení platu přítele by nějaké to živ. minimum měli dát
no 10tis. čistýho a částečný důchod 6tis ![]()
jitkabokule píše:
já ti nevím- oni ti už z ÚP nebudou vyplácet nic?jen za tebe hradit zdrav+soc?
jestli jo,tak máš ve výsledku jedno kde jsi zaregistrovaná.Jestli na ÚP nebo jako žena v domácnosti.
hele:
http://www.google.com/url?…
No platili my 5měs podporu, ale ta už skončila a teď mě chtěj z UP „vyhodit“ jelikož tam nemám defakto co dělat když nemůžu jít do práce… tak mě chtěj dát jako ženu v domácnosti ![]()
Mandarinko,tak to asi nic nedostanete,já byla tenkrát na RD měla jsem 7500 a manžel na neschopence,ale jako podnikatel si neplatil(aby mu vypláceli nemocenskou) a nic nám nepřiznali,protože životní minimum pro 3 osoby bylo 7080kč,což jsme překročili,ale ještě záleží na tom,jestli platíte nájem atd,prostě se musíš dojít zeptat.
ínid píše:
Mandarinko,tak to asi nic nedostanete,já byla tenkrát na RD měla jsem 7500 a manžel na neschopence,ale jako podnikatel si neplatil(aby mu vypláceli nemocenskou) a nic nám nepřiznali,protože životní minimum pro 3 osoby bylo 7080kč,což jsme překročili,ale ještě záleží na tom,jestli platíte nájem atd,prostě se musíš dojít zeptat.
Ano, nájem platíme… Tak si zajdu na sociálku a poptám se-no jsem velice zvědavá jestli se stát předá nebo ne ![]()
držím palce,aby byli ochotní,ono jde i o lidi,kteří v tom kamrlíku sedí,u nás je to na pěst,jinde se můžou rozdat,nacpou ti veškerý papíry.
ínid píše:
držím palce,aby byli ochotní,ono jde i o lidi,kteří v tom kamrlíku sedí,u nás je to na pěst,jinde se můžou rozdat,nacpou ti veškerý papíry.
koukám, že je to všude stejný ![]()