Žena v domácnosti s dítětem do 7 let

4373
22.10.11 17:25

Źena v domácnosti s dítětem do 7 let

Nyní jsem na ÚP, ale už mi bude končit vyplácení podpory a na pracáku mě nechtějí nechat a dali mi nějaké info o možnosti být doma jako žena v domácnosti. V červnu mi skončila MD a dcerku mi nevzali do školky, proto jsem šla na ÚP, ale teď mě tam nechtějí. V lednu nastupuji na MD znovu, ale byla bych od listopadu do února bez peněz a přítel to sám vše neutáhne. Mám nárok na něco od sociálky když budu jako žena v domácnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
536
22.10.11 17:33

Ahoj,
náhodou jsem narazila a nedá mi to nereagovat :mrgreen: .
Jestli máš rozumnou doktorku,řešila bych to nemocenskou…peněz nic moc,ale lepší než nic :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.10.11 17:38
dinulka píše:
Ahoj,
Jestli máš rozumnou doktorku,řešila bych to nemocenskou…peněz nic moc,ale lepší než nic :palec: .

Jenomze ona je na UP a tam nemocenska nejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
annonymní
22.10.11 17:39

Jenom se chci zeptat k čemu bude neschopenka na ÚP? Kdo by jí nemocenskou vyplácel?

• Citovat
  • Upravit
24320
22.10.11 17:40
annonymní píše:
Jenom se chci zeptat k čemu bude neschopenka na ÚP? Kdo by jí nemocenskou vyplácel?

K nicemu. Pac ji to enma kdo vyplacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.10.11 17:47
dinulka píše:
Ahoj,
Jestli máš rozumnou doktorku,řešila bych to nemocenskou…peněz nic moc,ale lepší než nic :palec: .

To já na nemocenskou asi nemám nárok, nemí mě kdo vyplácet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.10.11 17:50

Cjci jít na sociálku a poptat se na nějaký příspěvek, ale asi nic nedají :think: nebo při doložení platu přítele by nějaké to živ. minimum měli dát :zed: přece nemůžu být bez koruny tři měsíce, ale to nikoho asi zajímat nebude, no budem to muset nějak vydržet do února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.10.11 18:23
ManDarinka90 píše:
Cjci jít na sociálku a poptat se na nějaký příspěvek, ale asi nic nedají :think: nebo při doložení platu přítele by nějaké to živ. minimum měli dát :zed: přece nemůžu být bez koruny tři měsíce, ale to nikoho asi zajímat nebude, no budem to muset nějak vydržet do února.

Zalezi jaky je piteluv prijem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
22.10.11 18:56

já ti nevím :think: - oni ti už z ÚP nebudou vyplácet nic?jen za tebe hradit zdrav+soc?
jestli jo,tak máš ve výsledku jedno kde jsi zaregistrovaná.Jestli na ÚP nebo jako žena v domácnosti.
hele:
 http://www.google.com/url?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.10.11 19:04
kattkka píše:
ManDarinka90 píše:
Cjci jít na sociálku a poptat se na nějaký příspěvek, ale asi nic nedají :think: nebo při doložení platu přítele by nějaké to živ. minimum měli dát :zed: přece nemůžu být bez koruny tři měsíce, ale to nikoho asi zajímat nebude, no budem to muset nějak vydržet do února.
Zalezi jaky je piteluv prijem.

no 10tis. čistýho a částečný důchod 6tis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.10.11 19:06
jitkabokule píše:
já ti nevím :think: - oni ti už z ÚP nebudou vyplácet nic?jen za tebe hradit zdrav+soc?
jestli jo,tak máš ve výsledku jedno kde jsi zaregistrovaná.Jestli na ÚP nebo jako žena v domácnosti.
hele:
http://www.google.com/url?…

No platili my 5měs podporu, ale ta už skončila a teď mě chtěj z UP „vyhodit“ jelikož tam nemám defakto co dělat když nemůžu jít do práce… tak mě chtěj dát jako ženu v domácnosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
22.10.11 19:08

Mandarinko,tak to asi nic nedostanete,já byla tenkrát na RD měla jsem 7500 a manžel na neschopence,ale jako podnikatel si neplatil(aby mu vypláceli nemocenskou) a nic nám nepřiznali,protože životní minimum pro 3 osoby bylo 7080kč,což jsme překročili,ale ještě záleží na tom,jestli platíte nájem atd,prostě se musíš dojít zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.10.11 19:15
ínid píše:
Mandarinko,tak to asi nic nedostanete,já byla tenkrát na RD měla jsem 7500 a manžel na neschopence,ale jako podnikatel si neplatil(aby mu vypláceli nemocenskou) a nic nám nepřiznali,protože životní minimum pro 3 osoby bylo 7080kč,což jsme překročili,ale ještě záleží na tom,jestli platíte nájem atd,prostě se musíš dojít zeptat.

Ano, nájem platíme… Tak si zajdu na sociálku a poptám se-no jsem velice zvědavá jestli se stát předá nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
22.10.11 19:31

držím palce,aby byli ochotní,ono jde i o lidi,kteří v tom kamrlíku sedí,u nás je to na pěst,jinde se můžou rozdat,nacpou ti veškerý papíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.10.11 19:48
ínid píše:
držím palce,aby byli ochotní,ono jde i o lidi,kteří v tom kamrlíku sedí,u nás je to na pěst,jinde se můžou rozdat,nacpou ti veškerý papíry.

koukám, že je to všude stejný :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný