Nebudeme mít pokojíček

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5misa6
22.10.11 16:25

Nebudeme mít pokojíček

Ahoj emaminky.Čekáme nového člena rodiny.Máme trochu zajímavé bydlení.Obrovská kuchyň,ložnice a obývák.Velkou koupelnu a WC.Jenže pokojíček nikde,to pánové mistři nedomysleli:-) samozřejmně budeme mít postýlku v ložnici.Chtěla jsem se zeptat jestli máte v ložnici takový trochu dětský koutek?nebo tam máte jen postýlku a tým to hasne.Budeme dělat pokojík na půdě,ale až bude synek větší.Já mám pořád na mysli že miminko má vyrůstat v barvách:-) tak jsem mu to chtěla rozveselit kolem postýlky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
22.10.11 16:29

Ahoj.Tak my sice dětský pokoj máme,ale i přesto jsme měli udělaný dětský koutek v obýváku.Máme to oddělené a v koutě má malá pult,na zemi puzzle pěnový,hračky,hrazdičku atd.Na zdech má obrázky a všechno jako v pokojíčku.Má 10.měsíců a hraje si tam.Přemýšleli jsme že by měla koutek v ložnici,ale takhle to je lepší,když je místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.10.11 16:34

Přemýšlela jsem,že mu tam dám do rohu nějakou obrázkovou tapetu,a nad tím pěnovým puzzlem jsem taky přemýšlela,ale na to máme ještě čas.

• Citovat
  • Upravit
15404
22.10.11 16:42

My máme v ložnici postýlku, okolo ní na zdi je tapeta a pěnový obrázek. Jinak má svůj hrací koutek v obýváku.
Dětský pokoj bysme rádi, ale bohužel to v prozatímním řešení bytu není možné :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
22.10.11 16:44

Jsme na tom podobně…my jsme zatím v dvougeneračním domě, kde máme 2+1…postýlku máme v ložnici a později bude hrací koutek v obýváku…ale do té doby doufám zrekonstruujeme domek, do kterého se chceme co nejdříve nastěhovat…naštěstí je na to čas…malá má 14 dní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
22.10.11 16:49

měli jsme hrací koutek v obýváku a postýlku v ložnici,je to cca měsíc co jsem zrušila bordel pokoj a udělala malýmu pokojík … ale stejně máme většinu hraček v obýváku :mrgreen: … ono u malýho děcka je to jiný,ale až mu bude takových 3 až č tak asi bude potřebovat už svoje soukromý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.10.11 16:51

Junkysko gratuluji k miminku:-) asi to tak uděláme,až bude větší tak uděláme něco v obýváku,a v ložnici budeme jen spát:-)

• Citovat
  • Upravit
24798
22.10.11 16:54

Já myslím, že tak do 5ti let se v pohodě dá žít bez pokojíku.
Navíc, pokud dítko nemá sourozence - moc ho nebude bavit být samotné v pokojíku a hrát si tam.
Takže spací koutek v ložnici a hrací v obýváku a vyřešeno.
Vlastní prostor mi přijde důležitý, až dítku začnou chodit samostatné dětské návštěvy, případně dříve, když si samo řekne…
Plus dát mu kdykoli možnost „se schovat“, stačí třeba látkový stan - domeček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
22.10.11 16:55

levmah bydlíme v 2kk a na pokojíček tu fakt místo není… malá s náma spinká v ložnici a hrací koutek měla ze začátku udělaný v obýváku (vyčlenila jsem jí pár polic z knihovny a před knihovnu jsme položili takové ty pěnové puzzle (doporučuju takové ty dražší byl na nich krteček a neklouzaly a tím, že byly plné, tak je nemohla rozebírat ;) )
jinak ted protože byla malá už v malé postýlce jak sardinka a navíc ji v květnu budeme potřebovat pro další mimi, tak jsme trošku přeskládali i ložnici a část hracího koutku přesunuli tam, ale i tak to je jen dočasně, protože pak na to místo půjde postýlka (no zkoušíme kolik lidí se dá nacpat do 50m2 :D )
Jinak ze začátku malé mimi nic nepotřebuje, když jsme si chtěli hrát na zemi , dala jsem na zem peřinu a na to deku, a úplně malé mimi leželo v lehátku nebo ze začátku v cestovní postýlce v obýváku, do ložnice jsem ji nosila jen na spaní po obědě a na noc - velmi jsem to ocenila později, protože, prostě věděla, že v ložnici se spí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
22.10.11 16:57

no a barvičky jsem vyřešila takto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
22.10.11 17:00

no a teď ve dvou letech to vypadá takto ;)
jak vidno se samolepkami si dala práci a polovinu jich už oloupala ;) ale už mám na poště kapsář ze stejné látky, takže ten to zase oživí, půjde na delší stranu té postýlky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
22.10.11 17:03

kapsář mi šila kámoška ;) a šije i ostatním, když budeš chtít klidně dám kontakt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.10.11 17:08

Tak to si pěkně vyřešila.Obdivuju vás,že se tam všichni vlezete:-) na pěnové puzzle taky dojde,ale teď by nám tady zavazalo.A děkuju za nápad.

• Citovat
  • Upravit
SandraM
22.10.11 17:21

ahoj, určitě to vůbec neva, podle mě tak do 4 let, stejně by v pokojíčku nikdy sám nebyl, a z mojí zkušenosti když si hrajete, tak kdekoliv, jen ne v pokojíku :) Takže bych to neřešila a prckovi bych udělala pokojíček z půdy jak píšeš, až povyroste :)

• Citovat
  • Upravit
14721
22.10.11 17:37

Zatím to neřeš, udělej mu barevný koutek v ložnici a je to. Jak píšou holky, malé miminko opravdu moc nepotřebuje.

My taky nemáme pokojíček, zatím máme postýlku v ložnici a hračky v obýváku. Blbý je, že dcera je vždycky všechny vysype a je tu neskutečný binec :roll: :lol:
Pokojík chceme přistavět v létě, snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný