Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mně to přijde úplně nejhorší sorta fleku - červené a mastné. Děcka v tom občas přijdou ze školky a mně se chce brečet. Pokud se to okamžitě nevypere, je většinou pozdě. Nevíte, co na to? něco, co to opravdu dostane ven????? Moc děkuji!
Lavato výborná věc.Neznám skvrnu co by nevypralo.Stojí cca 40,–Kč
…když se nám s červenou omáčkou na špagety zadaří a zadaří se pokaždé, tak flek postříkám vanishem, nebo ho na to naleju a nechám působit…pak přeperu v ruce, a když to nezmizí napoprvé, tak zopakuji. Pak to ještě vyperu normálně v pračce s vanishem a je po skvrně…záleží jestli to chytnu včas ještě čerstvé nebo jestli to zaschne, ale zatím se vanish vždycky osvědčil…ale rajčatovka s masem je děs…navíc mám pocit, že tohle jídlo je zakleté. zadělají se tím úplně všichni…i manžel ![]()
Taky se umíme rajčatovou omáčkou dělanou na olivovém oleji zapatlat všichni. Peru v pračce, v Arielu nebo Persilu, světlé na 50, barevné na 40. Pustí v 99% případů. Žádné „flekobijce“ nepoužívám (nevěřím jim, zahnojené mimivěci jsem hromadně bělila teplým roztokem SAVO), případné pozůstatky přes léto vytahá sluníčko při sušení, přes zimu pomůže 2, kolo praní nebo se holt nosí trika s flíčky (do školky to neva).
taky používám vanish, na většinu zabírá, ale na uschlou skvrnu od červené omáčky moc ne… i když pravda světlejší je ![]()