Boloňské špagety na šatech...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
24.10.11 12:53

Boloňské špagety na šatech...

Mně to přijde úplně nejhorší sorta fleku - červené a mastné. Děcka v tom občas přijdou ze školky a mně se chce brečet. Pokud se to okamžitě nevypere, je většinou pozdě. Nevíte, co na to? něco, co to opravdu dostane ven????? Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
24.10.11 13:00

Já mám na fleky Kronstar spray před praním. Spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
24.10.11 13:05

Lavato výborná věc.Neznám skvrnu co by nevypralo.Stojí cca 40,–Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
24.10.11 14:27

…když se nám s červenou omáčkou na špagety zadaří a zadaří se pokaždé, tak flek postříkám vanishem, nebo ho na to naleju a nechám působit…pak přeperu v ruce, a když to nezmizí napoprvé, tak zopakuji. Pak to ještě vyperu normálně v pračce s vanishem a je po skvrně…záleží jestli to chytnu včas ještě čerstvé nebo jestli to zaschne, ale zatím se vanish vždycky osvědčil…ale rajčatovka s masem je děs…navíc mám pocit, že tohle jídlo je zakleté. zadělají se tím úplně všichni…i manžel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
24.10.11 14:44

Taky se umíme rajčatovou omáčkou dělanou na olivovém oleji zapatlat všichni. Peru v pračce, v Arielu nebo Persilu, světlé na 50, barevné na 40. Pustí v 99% případů. Žádné „flekobijce“ nepoužívám (nevěřím jim, zahnojené mimivěci jsem hromadně bělila teplým roztokem SAVO), případné pozůstatky přes léto vytahá sluníčko při sušení, přes zimu pomůže 2, kolo praní nebo se holt nosí trika s flíčky (do školky to neva).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.10.11 09:16

taky používám vanish, na většinu zabírá, ale na uschlou skvrnu od červené omáčky moc ne… i když pravda světlejší je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný