Malvík v insolvenci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
5.10.16 09:34

Malvík v insolvenci

Psala jsem příspěvek do jiné diskuse, ale jelikož jde o poměrně závažnou věc, tak raději založím nové téma :
Malvík - pozor na platby předem - INSOLVENCE
Kamarádka má problém s dodávkou objednaného zboží od Malvíka, termín se stále prodlužuje a tak jsem trochu brouzdala po netu a četla různé problematické diskuse a jsem dost překvapena na co jsem narazila : na firmu Malvik je vyhlášeno insolvenční řízení, takže konec Malvíku? Proč prodejce bere objednávky a peníze předem, když je v insolvenci a vůči zákazníkům se tváří jako nic. Prosím dejte si pozor na tuto skutečnost!! Máte někdo nějaké nové informace a chodí vám objednané zboží od Malvíka? S kamarádkou komunikují už jen po FB a ted se bude snažit zrušit objednávku a získat peníze zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6611
5.10.16 09:49

Ono to zas nebude tak horký… ikdyž kdyby odpadla největší konkurence tak by to potěšilo :-)

http://obchody.heureka.cz/…-cz/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
5.10.16 09:54

Nooo, schvalne jsem si precetla insolvencni navrh, rozklikla si pozadi navrhovatelu. A dosti to smrdi. A ze jsem insolvencnich navrhu jiz podavala…mou obednavku u malvika rozhodne rusit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
5.10.16 10:00

Ale je zvláštní že na heurece už měsíc nemají žádnou recenzi. Předtím to byla každej den nějaká a teď už měsíc pusto prázdno. To zase smrdí mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
5.10.16 10:00

Společnost Malvel, která obchod provozuje, dluží za nájemné, oprávněnost pohledávek ale rozporuje.
Z opatrnosti bych do vyřešení insolvenčního návrhu doporučil pouze osobní odběr zboží (či přes uloženku apod.) a platbu na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
5.10.16 10:02

Jojo, oba věřitele jsem si také ověřila…to se s těmi jmény roztrhl asi pytel nebo co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
5.10.16 10:07

@LadyLada tak ono je dost legracni ta druha pohledavka. Cast udajne puvodni pohledavky je postoupena na navrhovatele c 2 a pak podavan ins. navrh. smrdi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.10.16 10:12

Jen jestli to nebude takový ten klasický způsob likvidace - konkurence podá návrh na insolvenci a pak to rozšiřuje, kde může. I když, kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
5.10.16 10:17

@Bábrdl To jsem si původně také myslel, ale spíš jde prostě o spor o nájemné s tím, že Malvel pohledávku rozporuje z důvodu, že pronajímaný objekt mě vady.
Soudu nezávidím, protože obě strany mají své oprávněné argumenty, takže očekávám verdikt o uhrazení části pohledávek. A tím by to mohlo skončit. Pokud je firma jinak zdravá, tak to její provoz neohrozí, ale jak píšu výše, přeci jen na straně zákazníka by byla vhodná určitá opatrnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
5.10.16 10:18

Nedávno jsem si z Malviku objednávala a v pohodě, vše mi přišlo celkem brzy bez nějakých problémů :think: (je to možná tak měsíc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
5.10.16 10:44

@Bábrdl a kde jinde muze novacek likvidovat lepe, nez na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
5.10.16 11:16
@ejhle píše:
@Bábrdl a kde jinde muze novacek likvidovat lepe, nez na emiminu

Na tom něco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
19.11.17 10:35

Branda značky malvík ma historii a stojí za tím hodně práce. Tyto spekulace vytváří akorát konkurence. Je to trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
28.12.17 17:12
@Padvor píše:
Psala jsem příspěvek do jiné diskuse, ale jelikož jde o poměrně závažnou věc, tak raději založím nové téma :
Malvík - pozor na platby předem - INSOLVENCE
Kamarádka má problém s dodávkou objednaného zboží od Malvíka, termín se stále prodlužuje a tak jsem trochu brouzdala po netu a četla různé problematické diskuse a jsem dost překvapena na co jsem narazila : na firmu Malvik je vyhlášeno insolvenční řízení, takže konec Malvíku? Proč prodejce bere objednávky a peníze předem, když je v insolvenci a vůči zákazníkům se tváří jako nic. Prosím dejte si pozor na tuto skutečnost!! Máte někdo nějaké nové informace a chodí vám objednané zboží od Malvíka? S kamarádkou komunikují už jen po FB a ted se bude snažit zrušit objednávku a získat peníze zpět.

hehe, to byl solidní hoax rok se s rokem sešel a Malvík vesele funguje dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
28.12.17 17:24

Nevím, jestli zrovna HOAX… Možná spíš nekalá soutěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí