Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Psala jsem příspěvek do jiné diskuse, ale jelikož jde o poměrně závažnou věc, tak raději založím nové téma :
Malvík - pozor na platby předem - INSOLVENCE
Kamarádka má problém s dodávkou objednaného zboží od Malvíka, termín se stále prodlužuje a tak jsem trochu brouzdala po netu a četla různé problematické diskuse a jsem dost překvapena na co jsem narazila : na firmu Malvik je vyhlášeno insolvenční řízení, takže konec Malvíku? Proč prodejce bere objednávky a peníze předem, když je v insolvenci a vůči zákazníkům se tváří jako nic. Prosím dejte si pozor na tuto skutečnost!! Máte někdo nějaké nové informace a chodí vám objednané zboží od Malvíka? S kamarádkou komunikují už jen po FB a ted se bude snažit zrušit objednávku a získat peníze zpět.
Ono to zas nebude tak horký… ikdyž kdyby odpadla největší konkurence tak by to potěšilo ![]()
Nooo, schvalne jsem si precetla insolvencni navrh, rozklikla si pozadi navrhovatelu. A dosti to smrdi. A ze jsem insolvencnich navrhu jiz podavala…mou obednavku u malvika rozhodne rusit nebudu.
Ale je zvláštní že na heurece už měsíc nemají žádnou recenzi. Předtím to byla každej den nějaká a teď už měsíc pusto prázdno. To zase smrdí mě.
Společnost Malvel, která obchod provozuje, dluží za nájemné, oprávněnost pohledávek ale rozporuje.
Z opatrnosti bych do vyřešení insolvenčního návrhu doporučil pouze osobní odběr zboží (či přes uloženku apod.) a platbu na místě.
Jojo, oba věřitele jsem si také ověřila…to se s těmi jmény roztrhl asi pytel nebo co ![]()
@LadyLada tak ono je dost legracni ta druha pohledavka. Cast udajne puvodni pohledavky je postoupena na navrhovatele c 2 a pak podavan ins. navrh. smrdi to
Jen jestli to nebude takový ten klasický způsob likvidace - konkurence podá návrh na insolvenci a pak to rozšiřuje, kde může. I když, kdo ví.
@Bábrdl To jsem si původně také myslel, ale spíš jde prostě o spor o nájemné s tím, že Malvel pohledávku rozporuje z důvodu, že pronajímaný objekt mě vady.
Soudu nezávidím, protože obě strany mají své oprávněné argumenty, takže očekávám verdikt o uhrazení části pohledávek. A tím by to mohlo skončit. Pokud je firma jinak zdravá, tak to její provoz neohrozí, ale jak píšu výše, přeci jen na straně zákazníka by byla vhodná určitá opatrnost.
Nedávno jsem si z Malviku objednávala a v pohodě, vše mi přišlo celkem brzy bez nějakých problémů
(je to možná tak měsíc)
@Bábrdl a kde jinde muze novacek likvidovat lepe, nez na emiminu
Branda značky malvík ma historii a stojí za tím hodně práce. Tyto spekulace vytváří akorát konkurence. Je to trapné.
@Padvor píše:
Psala jsem příspěvek do jiné diskuse, ale jelikož jde o poměrně závažnou věc, tak raději založím nové téma :
Malvík - pozor na platby předem - INSOLVENCE
Kamarádka má problém s dodávkou objednaného zboží od Malvíka, termín se stále prodlužuje a tak jsem trochu brouzdala po netu a četla různé problematické diskuse a jsem dost překvapena na co jsem narazila : na firmu Malvik je vyhlášeno insolvenční řízení, takže konec Malvíku? Proč prodejce bere objednávky a peníze předem, když je v insolvenci a vůči zákazníkům se tváří jako nic. Prosím dejte si pozor na tuto skutečnost!! Máte někdo nějaké nové informace a chodí vám objednané zboží od Malvíka? S kamarádkou komunikují už jen po FB a ted se bude snažit zrušit objednávku a získat peníze zpět.
hehe, to byl solidní hoax rok se s rokem sešel a Malvík vesele funguje dál ![]()