Malý diktátor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
16.8.11 14:07
Davdan píše:
Gina108 píše:
Lizbeth píše:
Je to normální..
Vyhovím, pokud nejde o život..Pokud už je to vopruz, tak se může klidně stavět na hlavu..
( dělala to starší, když byla malá - pořád nás kočírovala kdo co kdy kde komu proč, ale menší to zatím nedělá - myslím ,že to k vývoji patří..)
Já jsem taky zvědavá, jak se bude chovat mladší. Jestli takováhle „panovačnost“ třeba není víc zřetelná u prvního dítěte a ten mladší sourozenec už se víc přizpůsobuje. :think: :nevim:
U nás tohle fakt platilo. :think: Jakoby ti další už nejsou tak panovační, zato jsou ale víc „uječený“ - jak se snaží prosadit mezi staršíma (jako ty malý plemena psů, co hodně štěkaj, aby si dodaly na vážnosti :lol: ).

Jé, to je úplně přesný. Čtyřměsíční mimino ječí jak pavián, když se jí nevěnuji hned jak si kvikne. Tak jak ječí ona, tak ten starší ječel snad jednou v životě, když si ošklivě skřípnul prstík. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.8.11 21:35

Já si právě říkám,jestli ho nerozmazluju,teda vím že jo,ale když on je tak sladkej a já z něj jsem celá poprděná :huban: :srdce: Takže Michálek diktuje a já poslouchám :-D On je u toho vždycky tak důležitej a roztomilej.A nejvíc jak ukazuje tím prstíkem.
Samozřejmě že na procházku chodím kvůli němu,nebo pro něj,ale on chce jít vždycky kolem řeky a já mám ještě kočár s malou,on jezdí na stupátku a kolem tý řeky je taková blbá polní cesta,blbě se tam s tím stupátkem jede a nechce jít za ruku,tak se bojím,aby nespad do řeky a radši chodíme jinudy.To vždycky řve"Mia tady"třeba 10× a ukazuje prstíkem kudy no a pak se vztekne,nebo nafoukne a nemluví se mnou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí