Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kdysi jsme měli merkur který byl přímo o elektrice
něco podobného odkaz
@Petronka jéé, to je přesně ono
já to nemohla najít.. to jsme měli doma ![]()
Jj, existuje, prohlížela jsem si jí na veletrhu, ale jméno si nepamatuju ![]()
https://www.mall.cz/…e-stavebnice#!?menuItemId=15563954
Boffin jsem koupil 7 letému synovi, moc se mu líbí. Ale je to takové „easy“ pro první seznámení s elektronikou…
Náš 9 letý dostal k vánocům taky Boffin a je naprosto unešený
Dělá furt nové projekty a je zabavený fakt na dlouho. ![]()
Voltík od Merkuru.. Je to podle plánků dává drátky a sestavuje nějakéo obvody, bruzák, spínač.. já tomu kulové rozumím ![]()
Je to od 8 ale dostal do teď v prosincový 6letý a jede podle plánku sám.. ale je pravda, že on se o to dost zajíma
Děkuju moc za odkazy. Měla jsem asi napsat, že mu jsou 3roky
fakt jak poprvé uviděl kabel, tak ho nepustil z ruky. Školičku má..Některé odkazy vypadají moc pěkně, pokud ho to bude držet i další roky..Teď by se ale hodila nějaká max. do 5let.
Náš malý je taky takový elektrikář
Pokud máš nějakého šikovného (elektrikáře) chlapa v rodině, tak je ideální vyrobit takovou krabičku se světýlkama, zvonečkama co může mačkat příp. zapojovat. Mému malému je 1,5 roku a teď dostal něco takového k vánocům od dědy a je z toho nadšený. (zmáčkne čuplík-rozsvítí se světlo/zazvoní zvoneček…)
@Anonymní píše:
@zuzkub můžeš dát foto? Zní to dobře a v rodině eletrikář je
jj tak zítra to zkusím vyfotit ![]()
@zuzkub píše:
jj tak zítra to zkusím vyfotit
Nejde mi sem ta fotka nahrát. Tak mi zkus poslat SZ (já tobě nemůžu-jsi anonym) a třeba mi t půjde poslat do zprávy.
Ahoj jako bys psala o mem synovi, tomu budou 4🤣 zajimalo by me, jak se to u vas vyviji ted? porad ho to bavi nebo uz je zajem nekde jinde. A poridili jste nejake elektro obvody hracky?
Raději anonymně, protože by mé dítě v tom mohl někdo z rodiny poznat
Vydrží si s kabelama hrát i několik hodin. Nenarazila jste některá na nějakou takovou hračku? Pokud ano, ideálně i s odkazem 
Neznáte někdo hračku, kde by se daly zapojovat drátky, blikala by, měla nějaké kabely, ideálně obvody a nevypadala uplně dětsky? Syn je blázen do kabelů (celý den motá prodlužováky, kabely, zapojuje, všechno nabíjí, rozsvěcí žárovičky - dost věcí teda jen imaginárně, k zásuvce ho samozřejmě nepouštím a mám neustále pod dohledem, ale nikdy si nic kolem těla nemotal. Už ho to drží 2 roky, když byl malinký, čekala jsem jak ho to brzo opustí a ono ne