Malý elektrikář

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.1.15 14:03

Malý eletrikář

Raději anonymně, protože by mé dítě v tom mohl někdo z rodiny poznat :)
Neznáte někdo hračku, kde by se daly zapojovat drátky, blikala by, měla nějaké kabely, ideálně obvody a nevypadala uplně dětsky? Syn je blázen do kabelů (celý den motá prodlužováky, kabely, zapojuje, všechno nabíjí, rozsvěcí žárovičky - dost věcí teda jen imaginárně, k zásuvce ho samozřejmě nepouštím a mám neustále pod dohledem, ale nikdy si nic kolem těla nemotal. Už ho to drží 2 roky, když byl malinký, čekala jsem jak ho to brzo opustí a ono ne 8o Vydrží si s kabelama hrát i několik hodin. Nenarazila jste některá na nějakou takovou hračku? Pokud ano, ideálně i s odkazem ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
5.1.15 14:07

Kdysi jsme měli merkur který byl přímo o elektrice :think: něco podobného odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.1.15 14:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.15 14:09

@Petronka jéé, to je přesně ono :palec: já to nemohla najít.. to jsme měli doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
5.1.15 14:10
  • Citovat
  • Upravit
13710
5.1.15 14:23

Jj, existuje, prohlížela jsem si jí na veletrhu, ale jméno si nepamatuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
5.1.15 14:25

https://www.mall.cz/…e-stavebnice#!?menuItemId=15563954
Boffin jsem koupil 7 letému synovi, moc se mu líbí. Ale je to takové „easy“ pro první seznámení s elektronikou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
5.1.15 14:32

Náš 9 letý dostal k vánocům taky Boffin a je naprosto unešený :) Dělá furt nové projekty a je zabavený fakt na dlouho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
5.1.15 15:25

Voltík od Merkuru.. Je to podle plánků dává drátky a sestavuje nějakéo obvody, bruzák, spínač.. já tomu kulové rozumím :mrgreen:
Je to od 8 ale dostal do teď v prosincový 6letý a jede podle plánku sám.. ale je pravda, že on se o to dost zajíma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 19:01

Děkuju moc za odkazy. Měla jsem asi napsat, že mu jsou 3roky :mrgreen: fakt jak poprvé uviděl kabel, tak ho nepustil z ruky. Školičku má..Některé odkazy vypadají moc pěkně, pokud ho to bude držet i další roky..Teď by se ale hodila nějaká max. do 5let.

• Citovat
  • Upravit
320
5.1.15 20:21

Náš malý je taky takový elektrikář :D Pokud máš nějakého šikovného (elektrikáře) chlapa v rodině, tak je ideální vyrobit takovou krabičku se světýlkama, zvonečkama co může mačkat příp. zapojovat. Mému malému je 1,5 roku a teď dostal něco takového k vánocům od dědy a je z toho nadšený. (zmáčkne čuplík-rozsvítí se světlo/zazvoní zvoneček…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 20:26

@zuzkub můžeš dát foto? Zní to dobře a v rodině eletrikář je ;)

• Citovat
  • Upravit
320
5.1.15 20:28
@Anonymní píše:
@zuzkub můžeš dát foto? Zní to dobře a v rodině eletrikář je ;)

jj tak zítra to zkusím vyfotit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.1.15 14:10
@zuzkub píše:
jj tak zítra to zkusím vyfotit :)

Nejde mi sem ta fotka nahrát. Tak mi zkus poslat SZ (já tobě nemůžu-jsi anonym) a třeba mi t půjde poslat do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tedua82
10.6.19 14:58

Maly elektrikar

Ahoj jako bys psala o mem synovi, tomu budou 4🤣 zajimalo by me, jak se to u vas vyviji ted? porad ho to bavi nebo uz je zajem nekde jinde. A poridili jste nejake elektro obvody hracky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino