Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V čem chodíte na malý společenský večer? Já dnes přemýšlela (oslava mimo rodinu, uzavřená společnost), jestli jsou únosné tmavé džíny, nakonec jsem v nich šla, s jednoduchou saténovou tunikou a pašmínou, ale nakonec jsem tam byla krom pánů v saku, těžce nejvečernější, skoro všichni byli v normálním oblečení.
Já bych si oblékla černé společenské kalhoty a k tomu, co mi sluší
.
Já miluju šaty, takže i na večeři s manželem chodím v šatech.
Tak já na nějaké společenské akce nosím šaty nebo sukni s halenkou,kalhoty mi jsou proti srsti,i když tmavý kalhoty s tunikou nejsou marný ![]()
Příspěvek upraven 06.03.12 v 07:05
derida píše:
Já miluju šaty, takže i na večeři s manželem chodím v šatech.
Mám to podobně…já tedy spíš sukně. Já vlastně skoro pořád chodím v sukni, kalhot ani moc nevlastním
.
Tak to já se taky ráda vyfiknu, když někam jdu a když ostatní jsou v normálnim, to mi ani trochu nevadí ![]()
Ještě mi řekněte, co si vzít do světle šedých bez rukávů (teď si nemůžu vzpomenout, jak se jim říká), délka ke kolenům. I jaké boty. Díky.
Eliška píše:
Ještě mi řekněte, co si vzít do světle šedých bez rukávů (teď si nemůžu vzpomenout, jak se jim říká), délka ke kolenům. I jaké boty. Díky.
Nějak nechápu otázku, myslíš jako šedé šaty bez rukávů?? a co by sis do nich chtěla brát?? Jinak já k šedé miluju červenou. Takže bych si vzala červené lodičky na vysokým podpatku.
Myslela jsem jakou halenku, nebo rolák. Už vím, šatová sukně se tomu myslím říká. Je to silnější, samotné to vzít nejde, nejsou to pouzdrovky. Ano tměvě červená je moje milovaná barva a červené lodičky mám. Ale na ven teď nejdou, tak jestli k těm šatům nízké kozačky?
nějak si to nedokážu představit, potřebovala bych vidět foto.
ww.ferovamoda.cz/katalog/zbozi/damska-moda/saty/produkt/damska-pletena-satova-sukne-alfington---seda/_var%3D2085
možná myslí nějakou takovou
A na jakou příležitost si je chceš vzít?? já bych je dala na košili a k tomu kozajdy.
Do práce nebo nějakýá neformální příležitost. Košili nemám. Kozačky jaký? Já jsem malá.
Já mám ráda vysoké podpatky a pokud jsi malá, tak rozhodně na podpatku, ale nevím, jaké boty máš doma. Jinak pozor na délku sukně, aby nebyla pod kolena, jinak tě opticky ještě zmenší!!