Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veronika192022 píše:
Další HCG se dozvím dneska.. Včera jsem byla v nemocnici, nic zatím neviděli než zvětšenou delohu. Minule jsem měla 5051 HCG
To bohužel nebude prosperující těhotenství, při takové hodnotě HCG by na UZ bylo něco vidět, takže možná ten potrat…
@Veronika192022 píše:
TOŠ to doufám že to mimoděložní těhotenství nemam
Kazdy měsíc si mám kupovat krevní test HCG a píchat si ho a kontrolovat to!
Dalí mi i recept na krvaceni a aby se dítě udrželo v děloze..
To je nějaká blbost. Hcg test z kapilární krve? Proč by sis ho měla dělat každý měsic sama?
Podle Ms jsi tak v 6 -7 tt a to nemusí být vidět srdíčko ale rozhodně by už měl být vidět alespoň váček. Nechápu že tě po krvácení a s prázdnou dělohou a nízkým HCG nenechali v nemocnici
@Katrinever píše:
To je nějaká blbost. Hcg test z kapilární krve? Proč by sis ho měla dělat každý měsic sama?
Podle Ms jsi tak v 6 -7 tt a to nemusí být vidět srdíčko ale rozhodně by už měl být vidět alespoň váček. Nechápu že tě po krvácení a s prázdnou dělohou a nízkým HCG nenechali v nemocnici
co by tam s ní dělali, když už je po všem
@Katrinever píše:
@stinga Tak píše že jí hlídají hcg a dali léky na udržení těhotenství
pokud se z toho jejího zmateného příspěvku dá něco odvodit - tak možná dostala utrogestan a ascorutin - obojí je placebo
@Jaaanča
Dobrý večer ani bohužel potrat to je.
Dneska jsem byla zase v nemocnici. Brali mi hcg, dnes ho mám 700 něco..
Potom jsem měla 1 081
A dneska mi řekli že je to potrat..😭 😭
@Veronika192022 To je mi líto. Držím palce, ať je další těhotenství se šťastným koncem.
@Veronika192022 píše:
@Jaaanča
Dobrý večer ani bohužel potrat to je.
Dneska jsem byla zase v nemocnici. Brali mi hcg, dnes ho mám 700 něco..
Potom jsem měla 1 081
A dneska mi řekli že je to potrat..😭 😭
To mě mrzí, drž se
příště to určitě vyjde ![]()