2 screening a strach

Anonymní
6.2.22 12:03

2 screening... Strach

Ahoj chci se zeptat v pátek mě čeká 2 screening… No a jako každá nastávající matka mám hrozný strach…
1 screening dopadl dobře…
Miminko kope…
Ale spíš mě zajímá kolik% screeningu nedopadne dobře?… Já vím že bych to neměla číst a myslet pozitivně ale mě to prostě jaksi nejde :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1724
6.2.22 13:26

Strach je normální, taky jsem ho měla. Sama dobře víš, že bys neměla myslet negativne. Jaká je statistika netuším, ale určitě si to můžeš vygooglit. Promiň, ale nevim pak, proč zakladas tuto diskusi. Pokud chceš nějak uklidnit, tak to ti tady maximálně můžeme psát, že ti držíme palce a věříme, že všechno bude dobre. Přeju ti to, aby ti to dobře dopadlo. Asi si tu chceš přečíst příběhy o šťastných screeninzich…fakt ti držím palce, ale nerypej se v tom, na co to je? Kdyby ti bylo nějak špatně nebo jsi vnitrne cítila, že něco není ok…tak to chápu. Ale takhle…

Příspěvek upraven 06.02.22 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
6.2.22 13:26

Nezajímají se o procenta. Strach už teď budeš mít furt. Aby byl v poho screening, abybyl v poho porod. Aby tě nepotkal syndrom náhlého úmrtí kojence… Mohla bych pokračovat.
Strach je normální ale nepitvej se v tom, jen to zhoršíš. K čemu ti bude když budeš vědět jaké procento konci špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.2.22 16:14

Byla a jsem úplně stejná.. nejdřív strach jestli se prcek udrží.. potom před každým screeningem.. ted mam 4 týdny do porodu a mam strach z porodu, aby všechno dopadlo dobře.. a věřím, že až si prcka donesu domů, bude strach ještě větší a už bude na celý život.
Snaž se nad tím moc nepřemýšlet a užívat si těhotenství.. fakt to neskutečně letí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí