Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer maminky, mám HCG 5050
Nevíte co to znamená?
Jsem v 9tt údajně..
Dneska jsem musela jít do nemocnice protože jsem šíleně krvacela..
Brali mi další HCG
Menstruaci jsem měla naposledy 24.12.2021
Bojím se aby to nebyl potrat nebo mimoděložní těhotenství..
To další HCG máš teď kolik? A když jsi šla do nemocnice kvůli krvácení, tak ti určitě dělali ultrazvuk - tam viděli co?
Podle HCG by to mimoděložní být mohlo, viděl na utz alespoň váček nebo nic?
A na ultrazvuku je vidět co? V tomhle tt bych čekala u prosperujícího těhotenství embryo se srdíčkem, což by vyloučilo potrat i mimoděložní. Ale dle výše hCG - buď jsi těhotná méně (ale i tak by to mělo být vidět spolehlivě v děloze), nebo to byl potrat či jinak neprosperující těhotenství. Mimoděložní by vůbec nebylo vidět v děloze.
@Jaaanča píše:
To další HCG máš teď kolik? A když jsi šla do nemocnice kvůli krvácení, tak ti určitě dělali ultrazvuk - tam viděli co?
Další HCG se dozvím dneska.. Včera jsem byla v nemocnici, nic zatím neviděli než zvětšenou delohu. Minule jsem měla 5051 HCG
@Katrinever píše:
Podle HCG by to mimoděložní být mohlo, viděl na utz alespoň váček nebo nic?
TOŠ to doufám že to mimoděložní těhotenství nemam
Kazdy měsíc si mám kupovat krevní test HCG a píchat si ho a kontrolovat to!
Dalí mi i recept na krvaceni a aby se dítě udrželo v děloze..
@Veronika192022 píše:
Další HCG se dozvím dneska.. Včera jsem byla v nemocnici, nic zatím neviděli než zvětšenou delohu. Minule jsem měla 5051 HCG
Tak to bohužel nebude prosperující těhotenství.
@Veronika192022 píše:
TOŠ to doufám že to mimoděložní těhotenství nemam
Kazdy měsíc si mám kupovat krevní test HCG a píchat si ho a kontrolovat to!
Dalí mi i recept na krvaceni a aby se dítě udrželo v děloze..
No, s šíleným krvácením a prázdnou dělohou při hCG kolem 5000 bych to viděla na obyčejnej samovolnej potrat. Cokoliv na udržení je nesmysl, protože není co udržovat. Žádný testy si píchat nebudeš. A u bpřípadnýho mimoděložního je průšvih někde úplně jinde než v nutnosti testů.
tak uvidíš, co a jak, prosperující to velmi pravděpodobně nebude, ale zas je slušná šance, že to odejde samo a bez komplikací.
@karkarka píše:
První pozitivní test jsi měla kdy? To hcg 5000 bylo kdy?
První pozitivní test byl 25.1.
Minulý týden 5 051
@Veronika192022 Tady Ti nikdo s jistotou neřekne, jak to dopadne. A máš už výsledek HCG ze včerejška? Objednali Tě na další kontrolu?
Držím palce.
Nemůžeš být v 9tt.kdyz poslední ms byla na konci prosince, tak jsi maximálně v 6tt.