Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě připadá, že ti ty teploty strašně skáčou
. Třeba zrovna to měření 47 a 48 dc jsou o celý stupeň. Jestli máš normálně takhle dlouhé cykly, nemohla být ovulace teprve teď? Hlídáš kromě bt ještě něco?
Jinak já jsem měla první slabou čárku až 14DPO, takže klidně ještě počkej a neztrácej naději.
No cyklus nikdy tak dlouhý nemám, ale v polovině srpna jsem přestala brát antiko tak jsem ještě asi rozhozená ![]()
je možné, že se graf spletl a ovu třeba vůbec nebyla?? přestala jsem měřit, protože jsem se stěhovala a někde ztratila teploměr a nekoupila nový ![]()
jinak žádné příznaky nemám a dnes mě docela bolí břicho jako před MS
podla mna ovulacia nebola. po antiko je to normalne, ze je cyklus zblbnuty, aj teploty.
s HA ma kazda cyklus 28 dni, ale po vysadeni to chvilku trva, kym to zas nabehne do starych kolaji.
ak chces testovat, tak skus mamatest 10, ak ten neukaze nic 12dpo, tak tehotna na 99% nie si.
Hele, tohle vypadá na anovulační cyklus
. To bude asi rozhozené po té antiko.
soldi píše:
podla mna ovulacia nebola. po antiko je to normalne, ze je cyklus zblbnuty, aj teploty.
s HA ma kazda cyklus 28 dni, ale po vysadeni to chvilku trva, kym to zas nabehne do starych kolaji.ak chces testovat, tak skus mamatest 10, ak ten neukaze nic 12dpo, tak tehotna na 99% nie si.
zkoušela jsem všechny ty testy s citlivostí 10, ale mamatest to nebyl..dnes si ho koupím a zítra udělám..
podle me teda ovulace nebyla vubec, takze testy nema cenu zkouset.
bohuzel
Tak mě tohle dělaly cykly asi půl roku po vysazení HA. První cyklus byl 60 dnů, pak se to zkracovalo a zkončilo to na +/- 35 dnech. Minimálně první dva byly anovulační - asi jak bylo tělo zblblé z toho dlouhodobého braní hormonů (víckrát už HA brát nebudu - nejen z přesvědčení, ale objevila se mi zdravotní kontraindikace).
jo, taky si myslím, že ovulace vůbec nebyla … no nic, třeba jindy ![]()
Milli píše:
Tak mě tohle dělaly cykly asi půl roku po vysazení HA. První cyklus byl 60 dnů, pak se to zkracovalo a zkončilo to na +/- 35 dnech. Minimálně první dva byly anovulační - asi jak bylo tělo zblblé z toho dlouhodobého braní hormonů (víckrát už HA brát nebudu - nejen z přesvědčení, ale objevila se mi zdravotní kontraindikace).
já měla první cyklus 33 dní a teď tohle ![]()
Taky se přikláním k názoru, že cyklus byl anovulační. I ta délka tomu napovídá. Ono to po vysazení HA někdy tělu dost dlouho trvá, než se dá do normálu. Ale neboj, určitě se dřív nebo později zadaří. ![]()
Podle mě je to čárkovaně (a ne plnou čarou) proto, že je to pravděpodobná, ale ne jistá, ovulace. Ten program má za úkol najít buď jasnou nebo nejasnou ovulaci podle jednodenního poklesu a následujícího vzestupu, který se pak pár dnů udrží. A to může být i v anovulačním cyklu.
Ahoj holky,
prosím poraďte … ovu jsem podle grafu měla 38DC (viz odkaz dole), už jsem 13 DPO a testy mám pořád negativní … je to možné ?! mám dělat ještě další testy za pár dní??
http://www.fertilityfriend.com/home/37fb6b