Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kdy jsi mela posledni menstruaci a kolik jsi mela to hcg z krve?
oni doktoriv takto radi strasi,ale neuvedomi si,ze te vystresuji…
mimodelozni znamena,ze se miminko uchytilo jinde nez v deloze a to pak se musi na sal…
ale strasi s tim hodne,ale pak je to treba jen pozdejsi tehu a maminka ceka uplne v pohode mimi… ![]()
Holky nevím neřekla mi kolik..jsem z toho tak vyplašená.my vlastně ani nevíme jestli ho chceme
neplánovali jsme to.který týden nevím..vždyt to nejde vidět
no pokud by si byla v 8tt a nejde to videt na utz tak to je divne…proc ses nezeptala dr.mela ti to vysvetlit.takdy ted budes akorat na nervy…
u mimidelozniho je riziko,ze se to udsadi napr ve vejcovodu a pak ti ho musi vzit,tak budes mit jeden a s tim se pak hur otehotni. atd…
doufám že jsem těhotná
mám ztrach že bych musela do špitálu
a kyž už je to 8tt to by mělo být vidět né?no snad za týden se to dozvím,ale do te doby asi nebudu ani spát..
tak to je vážně divný, v 8tt by mělo být vidět už dost ![]()
Ale mohla být později ovulace a těhotenství může být mladší. Žádné bolesti nemáš? A nějaké těhotenské příznaky? Taky by to mohla být nějaká hormonální porucha.
Je mi divný, že tě někam neposlala hned ![]()
NIKAaaa píše:
doufám že jsem těhotnámám ztrach že bych musela do špitálu
a kyž už je to 8tt to by mělo být vidět né?no snad za týden se to dozvím,ale do te doby asi nebudu ani spát..
pokud jsi melas MS 10.10.(prvni den menstruace),a pokud jsi to mivala zhruba 28dnu ne po kazde jinak,tak jsi v8 tt to uz byva videt embryajo uplne normalne v deloze a bije mu srdicko.tak uvidis a nebo ji zkus zitra zavolat do ordinace…
jo a jestli jsi měla naposledy MS 10., tak to už jsi minimálně v 9tt. V 8. jsem já a měla jsem naposledy dvacátýho…
poslední dobou sem to neměla pravidelný..bolesti nemám kromě bolesti prsou..když jsem si dělala test asi 3 den co jsem to v listopadu nedostala tak byl negativní
hmm, tak to mohla být pozdější ovulace. Zatím buď v klidu a počkej do další kontroly a kdyby tě nedej bože bolelo břicho, mazej pro jistotu hned do nemocnice.
Držím pěsti aby to dobře dopadlo ![]()
pokud jsi mivala delsi cykly,treba i po40dnech a tak,tak jsi mohla klidne otehotne pozdeji,tim padem bys mohla byt treba jen 6-7tyden…ale i tak by melo byt uz neco videt na utz.nojo nic tady vic nevymyslime.
Já měla poslední ms 11.10 a jsem v devátém týdnu.
Co byl ovidět před týdnem, tedy v osmém týdnu vidíš v metříku na fotce
Ale zase na druhou stranu v 8 týdnu by už u mimiděložního měla i nějaké bolesti. Mně prasklo v 7 týdnu.
ahojte všichni.Dělala jsem si včera test-pozitivní dnes u doktorky-pozitivní.je mi 23 nemám skušenosti z těhotenstvím.minulí měsíc jsem nedostala mens.dnes jsem šla na gyn.na ultrazvuku nic nenašla.vzala mi krev ted jsem si byla pro výsledky a řekla mi že hcg je nízký že bud je to na začátku a nebo jeto mimoděložní..jak se to od sebe liší?poznám to? poradte mi.. děkuji.mám ztrach z mimoděložního