Strach z mimoděložního těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
9.12.11 09:50
NIKAaaa píše:
pro tvou info 8 let beru antikoncepci která mě sklamala.je to jen naše věc..a navíc vím jaký to je po interupci..vím co to obnáší..

Tak co bonáší ten výkon asi víš, ale co pak až budete děti chtít a nepujde to,

• Citovat
  • Upravit
NIKAaaa
9.12.11 09:54
terinka4444 píše:
Jestli tvoje doktorka ví, co dělá nevím. Spíš předpokládá těhotenství než mimoděložní s jejím přístupem. Ty musíš vědět, jak dlouho můžeš být těhotná. Při podezření na mimoděložní je krajně nezoodpovědné nechat tě doma bez vyšetřní týden, naprosto na to zírám a to mě léčil primář gynekologicko-porodnického oddělené krajské nemocnice, takže zkušenosti sakra jiné. Jestli jsi měla poslední menstruaci v říjnu, prostě si netroufám odhadnout, jak dlouho můžeš být těhotná. Špinila nebo trochu jsi krvácela někdy teď v průběhu? Jinak ty příznaky má každý naprosto odlišné, já neměla absolutně žádné, vůbec nic, dokonce ani píchnutí, na kontroly ultrazvukem jsem chodila každý druhý den, nikoliv jednou týdně, zrovna tak odběr HCG. Tož moje zkušenost, už jsem byla hospitalizovaná a připravovaná k operaci, když to ruplo, naštěstí, z domu to mám cca 20 minut do nemocńice a primář říkal, že bych taky nemusela stihnout přijet včas. Jestli to je mimoděložní, není to sranda. K nějakému potratu se vyjadřovat vůbec nebudu. Ale mimoděložní se odstraňuje laparoskopicky, jeden den operace, druhý den hospitalizace, třetí den domů. Já to nesla psychicky zle, takže jsem je ukecala a šla domů hned 24 hodin po operaci, ta náročná není, ani rekonvalescence, celkem bez bilestí a problémů. Naproti tomu potrat je na stejně dlouho ležet v nemocnici, pak krvácení, bolesti břicha, řekla bych, že holky po revizi, na tom byly hůř než já. A nemůžu si odpustit rýpnutí, ikdyž je to tvoje volba a tvoje věc, když nechci dítě, používám antikoncepci.

jinak po interupci mě pustí 2 h po zákroku domů.vím co říkám.mám to zjištěný a to odd dobrých odborníku..a né jedna kamarádka to má za sebou.je to můj život kterej si nechci poku…t

• Citovat
  • Upravit
2158
9.12.11 09:54

tenkrát jsem si myslela, že taky vím co dělám. Tak jsem čekala, dík za radu a zkušenost a tohle jsem dostala za odpověd… njn mládí je nejchytřejší. Ale ty to přece víš nejlíp. Tak nevim nevim není to fuk,jestli mimoděložní, nebo potrat? vyjde to nastejno… u tebe. Tak klid… neboj zbaví tě toho tak nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.12.11 09:57

a pokud to vše máš zjištěný od odborníků, proč se jich nezeptáš na příznaky mimoděložního těhotenství… fakt nechápu proč sem lezeš. Vždyť ty si sama i odpovíd :nevim: áš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.12.11 10:00

Když je člověk dost starý na to, aby provozoval sex, musí být i dost starý na to, přijmout „následky“, které z něj můžou vyplynout.

• Citovat
  • Upravit
2158
9.12.11 10:04
:palec: :potlesk:
lokofa píše:
Když je člověk dost starý na to, aby provozoval sex, musí být i dost starý na to, přijmout „následky“, které z něj můžou vyplynout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NIKAaaa
9.12.11 10:06
vandamara píše:
a pokud to vše máš zjištěný od odborníků, proč se jich nezeptáš na příznaky mimoděložního těhotenství… fakt nechápu proč sem lezeš. Vždyť ty si sama i odpovíd :nevim: áš!

mít dítě není jen tak.není to hračka kterou za týden zahodím..navíc naše firma asi bude krachovat objekt je v realitce a vzhledem k tomu že tam děláme oba tak budem bez práce.a jist bude co?když z naším platem nemáme do huby mi nic.včera tahle diskuze probíhala jinak než sem došla nějaká žena kteráse snaží mi zničit život.mimoděl.mě může zabít a po interupci jsem za 2 h doma.možná z bolestma.ale moje mamka která před 24 rokama byla na interupci měla za rok mě a nejmladší sourozenec má 3,5 roku a toho měla ve 40 tak nevím proč vbych s dnešníma praktikama doktorů neměla otehotnět.navíc nevím jestli děti chci.až budu vědět jestli je to normální tehot.tak se pak rozhodnem co bude dál.tuhle diskuzi končím.a hledím jak některé z vás se ser.. do života mladé holce.by mě zajímalo co bysme dělali kdy se kamarád vrátil z Anglie.máme byt v pronájmu pak bysme zkončili asi pod mostem.rozhodne u rodičů jho i mých být nehodláme ani u prarodiču.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
9.12.11 10:08
NIKAaaa píše:
vandamara píše:
a pokud to vše máš zjištěný od odborníků, proč se jich nezeptáš na příznaky mimoděložního těhotenství… fakt nechápu proč sem lezeš. Vždyť ty si sama i odpovíd :nevim: áš!
mít dítě není jen tak.není to hračka kterou za týden zahodím..navíc naše firma asi bude krachovat objekt je v realitce a vzhledem k tomu že tam děláme oba tak budem bez práce.a jist bude co?když z naším platem nemáme do huby mi nic.včera tahle diskuze probíhala jinak než sem došla nějaká žena kteráse snaží mi zničit život.mimoděl.mě může zabít a po interupci jsem za 2 h doma.možná z bolestma.ale moje mamka která před 24 rokama byla na interupci měla za rok mě a nejmladší sourozenec má 3,5 roku a toho měla ve 40 tak nevím proč vbych s dnešníma praktikama doktorů neměla otehotnět.navíc nevím jestli děti chci.až budu vědět jestli je to normální tehot.tak se pak rozhodnem co bude dál.tuhle diskuzi končím.a hledím jak některé z vás se ser.. do života mladé holce.by mě zajímalo co bysme dělali kdy se kamarád vrátil z Anglie.máme byt v pronájmu pak bysme zkončili asi pod mostem.rozhodne u rodičů jho i mých být nehodláme ani u prarodiču.

Protože každá revize je něco jiného, každý člověk je jiný.
Výškrab dělohy není sranda, zustane ti v místě jizva. Můžou dělohu porušit a pak může být problém s uhnízděním miminka a jsou opakované potraty, protože se nemá kde držet.

Ale tady asi moc pochopeni nenajdeš, tady miminka chceme a toužíme po nich.

• Citovat
  • Upravit
2158
9.12.11 10:10

OK TAK PŘEJU AT JE TO NORMÁL TĚHU, AT MŮŽEŠ JÍT NA POTRAT. SNAD UŽ JSI SPOKOJENÁ A KONČÍM. PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NIKAaaa
9.12.11 10:11
vandamara píše: :palec: :potlesk:
lokofa píše:

já je přijímám vím co chcem, dál si užívat mládí i když je můj přitel o 5 let starší,ale ani jeden se necítíme být rodiči.a váš názor mě vážně nerozhodí.njn ta která nemůže otěhotnět se snaží posrat mi život.tohle nemá cenu jak se to maže a odregistrovává se?

• Citovat
  • Upravit
69235
9.12.11 10:11

Absolutně nechápu, ten útočný zakladatelčin ton. Jsi na serveru emimino. Každá ti tady píše zkušenosti, ty tu hnusně útočíš, já neznám potratářky dobrovolné, jen holky, co musely na revizi kvůli úmrtí plodu v prvním trimestru a ty tedy rozhodně nešly ani jedna domů do dvou hodin, ale následující den po operaci. A když máš zjištěno od odborníků, co a jak, pak se rozčiluješ, když ti někdo něco napíše, tak nezakládej diskuzi, ještě tak zmateným způsobem jako ty, stylem raději dítě než operaci, i potrat se dělá pod narkózou. Taky končím, jak to bylo u mně, jsem ti napsala a nehodlám tady číst nějaké útočení od někoho, kdo se chystá na potrat a na upřímně a dobře míněné rady tady odpovídá útočně. Přeju ti, ať to není mimoděložní a ať případný potrat nijak neovlivní tvé zdraví, jak fyzické tak psychické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.12.11 10:12

tak my máme dohromady třicet a čekáme třetí dítě. Platíme teda jen 4.000. Dítě o penězích není. Ale jak píšeš, nic nám do toho není.
Potom teda nevím, proč nás tady prosíš o radu. Přeju ti, ať ti potrat dobře dopadne a ať tě po něm netrápí svědomí. Měj se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.12.11 10:14
Tak teď ti můžu napsat už jen jediné, jsi neskutečná kráva nebeská, nevidíš si do huby, život sis posrala sama, ne někdo, kdo ti tady sdělí svou bolestnou zkušenost. Jsi nevyzrálý jedinec, ani bys to dítě neměla mít. Běž si vymýt hubu mýdlem a neotravuj tady na pokojném serveru, kde si maminky a budoucí maminky radí a předávají zkušenosti v dobré víře pomoci. Běž si třeba na deset potratů, ale tady s tím neotravuj.
NIKAaaa píše:
lokofa píše:
já je přijímám vím co chcem, dál si užívat mládí i když je můj přitel o 5 let starší,ale ani jeden se necítíme být rodiči.a váš názor mě vážně nerozhodí.njn ta která nemůže otěhotnět se snaží posrat mi život.tohle nemá cenu jak se to maže a odregistrovává se?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NIKAaaa
9.12.11 10:16
Vera111 píše:
tak my máme dohromady třicet a čekáme třetí dítě. Platíme teda jen 4.000. Dítě o penězích není. Ale jak píšeš, nic nám do toho není.
Potom teda nevím, proč nás tady prosíš o radu. Přeju ti, ať ti potrat dobře dopadne a ať tě po něm netrápí svědomí. Měj se…

trápit mě nebude to by mě trápilo kdybych ho přivedla na tenhle nepovedený svět.přeji všem at se vám splní to co si přejete.a pěkné vánoce.naschle :mavam:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
9.12.11 10:16
NIKAaaa píše:
lokofa píše:
já je přijímám vím co chcem, dál si užívat mládí i když je můj přitel o 5 let starší,ale ani jeden se necítíme být rodiči.a váš názor mě vážně nerozhodí.njn ta která nemůže otěhotnět se snaží posrat mi život.tohle nemá cenu jak se to maže a odregistrovává se?

Noo ty máš fakt uroven.
Proč by ti měla srát život. Ten sis posrala sama.

A přijmutí následku je něco jiného, než je vyřešit tím, že jdeš na potrat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex