Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zajdi si k dr. ať ti nabere krev na HCG a budeš mít po stresu ![]()
ahoj,
nejde o první den vynechané MS, jde o to kdy proběhla ovulace, pokud ji nemáš ukázkově v polovině cyklu ( což nemá většina) tak na test může být ještě poměrně brzy.
tajdi ke gyndr na krev, budeš mít jistotu, ale jeste pár dní počkej
Příspěvek upraven 08.12.11 v 11:01
ahoj, počkej třeba ještě do soboty a uvidíš, vy se nijak nechráníte?
Jana F: Co jsem prestala brat HA (pred rokem), tak to s prerusovanou a ne prilis casto bylo v pohode. Jestli to bude v pohode, tak si rychle mazu zase pro HA, tyhle nervy uz nechci nikdy. ![]()
Myslite, ze tak v sobotu by mohlo byt jiste jasno? K dr. nemuzu, mam ji stovky kilometru jeste v bydlisti rodicu.
No, jsem to pripad.
![]()
Ahoj,Test je většinou pozitivní až 14 dní po oplodnění.Já třeba měla ovulaci až úplně na konci cyklu a test byl tedy pozitivní až 14 dní od data předpokládané MS.Měla jsem ale hormonální problémy,takže jsem asi spíš vyjímka.Ale málokdo má taky ovulaci přessně v polovině cyklu a taky ne každý má hned od začátku těhu tak vysoké hodnoty hCG,aby to test z moči poznal.Zkus si najít nějakou soukromou laborku v místě bydliště a zavolej tam,jestli by ti udělali vyšetření hCG v krvi,to budeš mít jasno.Z moči bych si byla jistá až tak za těch 14 dní.
Já měla slabou čárečku až tři dny po očekávané ms, takže možné to i je, jak už tu psaly holky, buď zopakovat test za pár dní nebo si zajít na krev ![]()
kdyz si zajdes na krev,do zitrka mas vysledky za 200kc. podle toho kdy k tomu otehotneni doslo,jestli je to kratsi dovba a treba jsi otehotnela tesne pred MS,tak na testu je bilo…krev ti to rekne rychleji ,test muze rict treba taky za tyden…
onionka píše:
ahoj,
nejde o první den vynechané MS, jde o to kdy proběhla ovulace, pokud ji nemáš ukázkově v polovině cyklu ( což nemá většina) tak na test může být ještě poměrně brzy.tajdi ke gyndr na krev, budeš mít jistotu, ale jeste pár dní počkejPříspěvek upraven 08.12.11 v 11:01
strasne se omlouvam neni to k tematu ale ja ted mela z tve fotky sok,myslela jsem ze mi tady leze brouk,je to fakt dobry
![]()
A inak sa citis v pohode? Ja som mala predmenstruacne stavy tyzden pred terminom, menstruacia furt nikde, bola som ani nie tak nervozna ci nie som tehu, ale ze ma zase strasi naprazdno … a viac nez obvykle … nejaky 3 den po termine uz bolo jasne preco …
Inak, u mna, stres, nevyspanie, kompletna unava mala za nasledok aj 5 dnove meskanie oproti norme.
Tak je nedele, testovala jsem naposledy v patek a uplne bilo. Jsem fakt nervozni. Jinak jsme se naposledy milovali minuly patek (4dny pred ocekavanou MS). Jaka je, prosim vas, sance na otehotneni v takovy termin? Jinak me boli podbrisek co dva dny a MS nikde. Test mam posledni, tak nechavam na zitrek. Nebo myslite, ze by to stejne jeste nemelo smysl a mam pockat s testovani? Dekuji za odpoved a preji hezkou nedeli. ![]()
Cauky holky, mivam pravidelnou MS na den, mela prijit v utery, ale stale nic. Je to opravdu nezvykle a ja jsem v naprostem stresu. Zatim mimi nechceme, hlavne kvuli jemu, nemohli bychom mu dat vse, co si prejeme
Delala jsem si test Mamatest 10 vcera a dnes rano, oboji jasne negativni. Pry by to melo byt jasne prvni den po ocekavane MS. Jaka je pravdepodobnost, ze stejne muzu byt tehotna? Mam velke obavy a strasne moc se kvuli tomu stresuju, …
Jak mam postupovat dal?
Dekuji moc za reakce a omlouvam se, pokud uz takova diskuze, ale nenasla jsem.