Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
myslim, ze moc zesilit uz nemuze. je krasne vybarvena
Gratuluju
klid to jsou dálnice jak blázen.Kašli na barvu a rychlost tohle je paráda.Moc držím palečky na dalších 38 týdnů ![]()
Buď klidná jsou tam 2 a zatí se nestresuj a uvidíš jak půjdeš na kontrolu ![]()
Holky děkuji za vaše rychlé reakce
Hrozně se pořád pozoruju…hodně mě bolí prsa, ale nerostou, není to divný? Test je stále stejnej, není to divný? Bolí mě břicho jak před MS, není to divný? Atd. jsem uplnej magor, kdyby to věděl manžel, tak by mně dal co proto
Minulej týden jsem měla hyperstimulační syndrom aneb denně kapačky a hrozné bolesti, teď to přešlo, tak si zas říkám, jestli to není divný, protože kdyby hCG rostlo, tak by přece i OHSS sílil…no jsem zralá na psychiatrii ![]()
Uklidni se
začínaj hormony co
ne neboj uvidíš že bude vše v pořádku ![]()
Krásné čárky,gratuluji
Hlavně v klidu a tolik se nehlídat.Vím že se mi to kecá,byla jsem stejná ![]()
Ježiš to jsou krásné čárky! Myslím, že už víc ani zesílit nemohou.
![]()
Tak na fotke vidim uplne jednoznacne, ze si tehotna
Gratulujem ![]()
Holky děkuji, snad máte všechny pravdu ![]()
Ještě mám na vás jeden dotaz, všechny testy se mají dávat na 3 sekundy do nádobky s močí a vytáhnout, já to jaxi nedělám a dávám to na 3 sekundy rovnou do proudu moči, myslíte, že to něčemu vadí?
tohle už opravdu víc sílit nemůže
Gratuluju ![]()
jinak já testovala vždycky moč v kelímku, protože na tom testovacím proužku je hladina max, jinak test nemusí fungovat
aha, takže myslíš, že když dáš test do kelímku, je výsledek jistější? jako že z proudu moči může být ten výsledek slabší nebo přímo negativní ![]()
Dolim píše:
aha, takže myslíš, že když dáš test do kelímku, je výsledek jistější? jako že z proudu moči může být ten výsledek slabší nebo přímo negativní
neee, to ne.
jen když to dáš do kelímku, tak se vyhneš vadnému testu, který nefunguje a tudíž ti neukáže ani kontrolní čárku ![]()
ale u tebe není pochyb, ty // tam jsou!! ![]()
Ahoj holky, jistě budu opakovat téma již stokrát omleté, přesto se chci zeptat vás, zkušenějších…jsem dnes 14 dní po ET dvou embryí, testovat mám až zítra, ale testuju samozřejmě už od čtvrtku
Čárka na testu se vždy objeví do minuty, ale není zdaleka tak krásná a výrazná jako ta kontrolní a co hůř, přijde mně, že je ta testovací čárka od čtvrtka stále stejná, že nijak extra nesílí. Není to divný? Neměla by alespoň obden zesílit? Taky se mně zdá, že testovací čárka řádně zesílí až po delší době, jako by potřebovala čas 

Možná si říkáte, že moje starosti byste chtěli mít, ale mám za sebou již jeden potrat, a proto mám strach a zbytečně moc se sleduju.
Pro přehled posílám foto - první je včerejší test, druhý dnešní