Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mam velké dilema jsme po ketu 11 den Ms jsem nedostala jinač po každé jí dostanu 9 den ten jsem překonala.Už jsme se s manželem radovali ,že budeme mít miminko tak jsme netrpělivě si udělal těhotenský test 9 den a vyšel slabě tak jsme si říkala že je asi brzo ,ale aspoň že tam je duch tak 10 den jsme šla testnout netrpělivě znovu a ten duch se zvěčil a dnes 11 den a začal mizet
myslím si že je to asi ztracené a jasné nemáte někdo podobnou zkušenost?
Kazdopadne bych nehazela flitnu do zita,mohla byt jina koncentrace moci.
Stejne ti nezbyde nic jineho nez vyckat.Drzim palce ![]()
Mě se to stávalo…ze začátku duchové,kteří se objevovali navíc až po 5min…a po pár dnech už tam jukali dvě čárky
Ještě bych počkala pár dní a pak zkusila ClearBlue,je sice dražší,ale bez pochybností…Moc držím palečky ![]()
Jo díky za naději a kolikátý den si testovala a s čeho ti mimi vyšlo ?A díky za držení palečku si hodná ![]()
audyjana píše:
Jo díky za naději a kolikátý den si testovala a s čeho ti mimi vyšlo ?A díky za držení palečku si hodná
No nejdřív jsem zkoušela levnější testy,tam byli jen duchové…a i když mi dr.z krve říkal,že těhu nejsem,cítila jsem,že je něco „špatně“,takže jsem testovala po pár dnech znovu a znovu,a posl.testem byl CLEARBLUE,a bylo jasno…k dr.jsem šla od předchozí návštěvy po 4týdnech a to mi oznámil,že jsem v 6tt
Takže klikátý den-pořád
Když mi poprvé řekl,že těhu nejsem,myslela jsem že už mi hrabe a tak jsem testy dělala i před kamarádkou,jestli ty čárky taky vidí nebo jsem blázen
Poslední kapkou pro mě bylo,když jsem dva dny po sobě usnula v práci na stole
Takže moje rada zní,pokud se cítíš jinak,víš že se něco děje i kdyby ti dr.řekl,že těhu nejsi,nenech se odbýt a třeba jdi i jinam na testy…jak vidíš,ta moje treperenda se nejdřív vůbec nechtěla ukázat a to ani HCG v krvi ![]()
audyjana píše:
ty jo to je teda hustý to já bych to asi vzdala
To jsem taky chtěla,ale prostě se mi nezdálo,že kvůli bolestem prsou nemůžu chodit ani po schodech… ![]()
Budu držet palce,ať ti to dopadne jak si přeješ ![]()
No na krev se mě nechce to vydržím až do artu v uterý tam mam volat tak uvidím někde jsem tady četla že test mam dělat až tak zase po 2 dnech že ta hladina HCG se zvýší víc tak testnu v pondělí mam strach že zase s toho nic nebude nebo že jsme mimoděložně
Protože při ivf mně taky vyšli duši a nic s toho nakonec nebylo ale je fak že jsme začla vždy menstruovat 9 den a teď nic teda naštěstí to je co mě uklidňuje ![]()