Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud máš ovulaci nejpozději 8 den cyklu, tak by to možné bylo. Já mívám třeba až 17-21 den cyklu, takže u mě by to byl nesmysl.
Těhu testík má smysl od 10 dne po ovulaci - nejdřív, ale většině to něco ukáže mezi 12-14 dnem.. jsou ženy co i později.
Já mívám ovu od 14-18 dne a tím pádem by to bylo zbytečné.
Nejlepší je udělat si test,až nedostaneš menses.Fakt záleží,kdy máš ovulku,jinak je to fakt zbytečný testovat brzo.
Někomu to ukáže, někomu ne, podle ovulace. Každopádně pokud se nemůžeš dočkat (ať už se těšíš nebo bojíš), není nic jednoduššího než si test udělat a když ještě nic neukáže nebo i pro jistotu potom o dva tři týdny později.
já měla pozitivní test 1. den vynechané ms což bylo 12DPO a nebyl to žádný duch
Já si dělala test 5 dní po tom co jsem to nedostala,ale tak „pozdě“jen proto,že jsem tomu nevěřila,že by se to mohlo podařit ![]()
Poradíte? Mám 2 dny zpožděnou MS, ovulace byla pozdeji zřejmě, nekdy okolo 5.4. Testy jsou dělané z ranni moci, dnes…
@Anonymní píše:
Poradíte? Mám 2 dny zpožděnou MS, ovulace byla pozdeji zřejmě, nekdy okolo 5.4. Testy jsou dělané z ranni moci, dnes…
v čem přesně potřebuješ poradit? toto jsou pozitivní těhotenské testy, jsi těhotná…
@MonikaN.89 Nejak tomu nevěřím, asi bojim se radovat… Carka mi prijde hodne slabá…
@Anonymní píše:
@MonikaN.89 Nejak tomu nevěřím, asi bojim se radovat… Carka mi prijde hodne slabá…
Já tohle vidět, tak se už raduju ![]()
Ahoj holky omlouvám se za anonymitu ale ,je mi to docela trapné se ptát na takovou věc , ale je to pouze pro zajímavost , kdy je nejvhodnější doba, kdy si udělat TT , slyšela jsem že už je to možné 18 DC a pokud je žena těhotná tak by už měl vyjít nějaký výsledek , já si osobně myslím že je to velice brzo , nebo ?? jaké máte zkušenosti ? díky