Vadný nebo pozitivní test?

854
28.11.11 13:59

co to je??

holky stalo se vam to už?? je to vadny test nebo předzvěst??je to mamatest10(ten dole), pak jsem si udelala jeste day7 a ten mi ukazal ducha. ten horni taky mmt a bílo. jsem 8DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3278
28.11.11 14:06
michaellevik píše:
holky stalo se vam to už?? je to vadny test nebo předzvěst??je to mamatest10(ten dole), pak jsem si udelala jeste day7 a ten mi ukazal ducha. ten horni taky mmt a bílo. jsem 8DPO.

Ahoj, to jsi zase Ty? :mrgreen: Ještě pořád lovíš duchy na testech? :lol: Tož snad se už zadaří :pankac: Nevidím ale fotky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
28.11.11 14:11

foto

nevím proč to nejde asi se neco po… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.11.11 14:12

Tak dost tmavé pozadí, já nevím holky, jak to vidíte Vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.11.11 14:13

Já tam vidím čárku bílou - jako vadný test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079

Na horním nic nevidím, na spodním je ta druhá čárka bílá - to mi udělalo, když jsem chtěla urychlit schnutí a dala test blízko k topení. Jen to zvýraznilo tu matrici, ale pozitivní to nebylo.
A osmý dpo se mi zdá dost brzo, aby to ukázalo // (ne, že bych ti to nepřála, ale takových je fakt pomálu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

To by chtělo ještě lepší světlo… někde u okna vyfotit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
28.11.11 14:14

Já tam na spodním vidím čárku též bílou a to těhu není :zed:

• Citovat
  • Upravit
854
28.11.11 14:18

no pravě že je bíla a to mě se… :zed: . udělala jsem ještě jeden mmt10 ale nic tak počkam ještě pár dnu. holky děkuju a očekávejte zase moje bíle testy k posouzení jako dicky protože ja už z toho pěkně magořím a na testu bych vykoukala i ružoveho slona kdyby tam měl být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
28.11.11 14:27

No, touha po dítěti dělá své… :-D sice to neznám, mně se dcera povedla náhodou, ale docela ti rozumím. :-) Přeji hodně štěstí at se povedou // než ti z toho opravdu hrábne. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
28.11.11 14:31

nevidím nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
28.11.11 14:33

Nic tam není. Ale 8DPO je to škoda peněz :nevim: . Chce to víc šu… a míň testovat :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.11 14:35

znám to:-)

Takových bílých čárek jsem měla - dělala jsem si vždycky legraci, že už důrazněji mi to ten test říct nemůže. Bylo to v období, kdy jsem testovala jako cvok snad od 5 DPO. Nevzdávej to! Určitě jednou růžová dálnice bude, ale tohle je jasně negativní - mimochodem, jen pár procent holek má 8DPO pozitivní. Já měla prvního ducha 9 DPO a pořádnou dálnici až 13-14 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
28.11.11 14:47

Ahoj, vím, že výroobci uvádí, že se dá testovat i před, ale jen málo procentům se ukazuje čárka v den vynechané menstruaci. Když jsem byla po druhé těhotná tak mi známá koupila těhu testy, já jsem věděla, že jsem těhu, ale podle testu jsem nebyla, ona měla vysoký hodnoty, ale já ne. Tak jsem se zbytečně stresovala, takže v klidu, testuj až 14DPO.
Tady máš odkaz, celkem zajímavé doporučuji si to pročíst.
http://merenibt.xf.cz/tehutesty.html :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
28.11.11 14:58
EvaG píše:
Ahoj, vím, že výroobci uvádí, že se dá testovat i před, ale jen málo procentům se ukazuje čárka v den vynechané menstruaci. Když jsem byla po druhé těhotná tak mi známá koupila těhu testy, já jsem věděla, že jsem těhu, ale podle testu jsem nebyla, ona měla vysoký hodnoty, ale já ne. Tak jsem se zbytečně stresovala, takže v klidu, testuj až 14DPO.
Tady máš odkaz, celkem zajímavé doporučuji si to pročíst.
http://merenibt.xf.cz/tehutesty.html :mavam:

dekuji na tech strankach už jsem byla jsou fakt dobré a pomohli mi když jsem začínala s měřením BT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí