Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jsem tady nováčkem a ráda si čtu Vaše příspěvky a rady
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost, nebo mi neporadíte s tímto…asi 9DC jsme měli s přítelem nechráněný sex, MS mám dost nepravidelnou a délka mého cyklu se pohybuje od 25 po 36 dní. Asi 9 dní po styku jsem špinila v rozmezí dvou dnů, mělo to takovou nahnědlou barvu. Myslela jsem si, že už přichází menses, protože vždycky pár dní před tím než příjde špiním. Tentokrát to ale bylo nějak moc brzy, tak mě napadlo, jestli to není zahnizďování vajíčka, nebo ještě ovulace. Také mám už týden nafouklé břicho a v něm křeče.Dnes jsem si dělala těhu test což je 25DC a je negativní…Myslíte, že je možné, že bych byla těhotná, ale na testu ještě žádné známky toho nejsou? Je možné, že se dost pozoruju
Miminko by bylo sice neplánované, ale i kdyby přišlo, tak bych byla ráda…
Za každou radu moc děkuju ![]()
Možné to je, zkus testnout za pár dní znovu a použít mamatest 10 ![]()
Ještě bych pár dní počkala a pak testla. Já měla ducha až 27DC
počkej a uvidíš
od styku je to sice dost dní, ale ovulace mohla být později a to může být důvod, proč test neukazuje. Ale pokud máš rozházený cyklus se špiněním, tak to taky nemusí znamenat vůbec nic.
děkuju za příspěvky
no s tím špiněním se chystám na gyndu, už mě to nějakou dobu otravuje…ale zkusím počkat a testnu ještě později a uvidím ![]()
Dobrý den,
Mám prosbu je mi 17 let spala jsem se svým přítelem dva dny před ovulaci. Pak den před ovulaci a den ovulace…udělal se do me. 21.5. Jsem měla ovulaci..dva dny po ní mám silně hlenity vytok s hrudkami..nikdy jsem to při ovulaci neměla dnes je to 5 dní od pohlavní styku je nějaká pravděpodobnost, že bych v tom byla? Předem děkuji za odpověď
Tak pokud máš nechráněný styk v době ovulace, tak těhotná být můžeš. V den vynechané menstruace si udělej test.
@zuzka131313 takže je to pravděpodobné…vyšel mi teda negativní
a za další nevíš z čeho je ten silný vytok? Delozni cipek se mi zdá větší a tvrdší
Na test je ještě brzy, udělej ho až v den očekávané menstruace, cca 14 dní po styku.