Clearblue x GS mamatest

33
17.11.11 09:30

Clear blue x GS mamatest

Ahoj holky, jsem tady nová. Poprvé po sedmi měsících mi GS mamatest 10 včera ukázal druhou čárku. Byla docela slabě vidět, ale jasně tam byla. Dnes jsem si udělala Clear Blue (ne ten digitální), a ten mi ukázal jen takového ducha. Protože jsem dnes už 46. DC, docela mě děsí, že jsou ty čárky tak slabé. Obvykle jsem měla velmi nepravidelný cyklus, tak 32 - 39 dní.
Máte někdo zkušenosti s těmito dvěma testy? Jakou má Clear Blue citlivost, nemůžu to nikde najít.
A proč jsou ty čárky tak slabé? Je možné že jsme měla posunutou OVU, ale ať počítám jak počítám, už bych měla být tři až čtyři týdny po ovu. Kromě toho, že se mi zvětšila prsa nemám žádné příznaky (Možná tedy ještě mi trochu víc než obvykle krvácí dásně a po hodně dlouhé době se mi objevila mykóza. Jo a vlastně včera mě pobolívalo vpravo na stydké kosti.) Děkuji za každé slovo rady. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3230
17.11.11 09:48

Hladina hCG v moči není směrodatná - každé ženě se vyplavuje jinak. Naopak v krvi ji mají všechny ženy podobnou. Ti duši nemusí znamenat 100% těhotenství, mohla by to být např. cysta na vaječníku. Nevím, který Clearblue máš, já našla s citlivostí 50, ale natuty to v návodu uvedeno bude. Nejjistější je zajít si na odběr krve jako samoplátce a hCG si nechat zjistit. A pokud se bojíš o prosperitu těhotenství, tak pokud tam hladinka bude, zajdi za dva dny znovu - pokud se zvyšuje, je to OK. Gynekolog by ti víc nezjistil - na UZ ještě nic neuvidí.

Držím palce.

Jejda, teď jsem si to přečetla pořádně - slabá čárka - to vypadá na to těhotenství a že je slabá nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.11.11 11:00

Ahojky, já měla asi stejný cyklus jako ty (což není standard, je to o dost delší cyklus) a ovulaci už i měřenou u gynekologa (nemohli jsme skoro rok otěhotnět) až tak 23 den po menstruaci!!! Když jsem si dělala testy vyšly mi pozitivní až tak 14 dní po otěhotnění (první asi po 10 dnech mi vyšel negativní). Jinak já měla Mamma testy s citlivostí 25, což je více než u ClearBlue! držím malíčky ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.11.11 11:25

GS mamatest má citlivost 10 Clear blue má 25. zkusila bych ještě mamatest a uvidíš, jestli čárka sílí. ono se opravdu u každého HCG vylučuje do moči jinak. počkala bych ještě tak týden, zkusila ty mamatest a pak se vypravila k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
17.11.11 11:32

ten clearblue je myslim citlivost 25 a mamatest je 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
17.11.11 11:47

Clear blue má určitě nižší citlivost, takže by mohl ukazovat slabší čárku.. Počkala bych dva tři dny a test zopakovala, nebo zajít na tu krev :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.11.11 11:05

Ahoj, dneska jsem si dělala další GS mamatest 10 (první ve středu, druhý v pátek) a čárka byla slabší než ve středu (udělala jsem si ho rovnou dvakrát a na obou byla čárka slabší). Jak je to možné? Vím že jsou možnosti potratu nebo cysty, s nejhorším i mimoděložního. Ale nemáte někdo podobnou zkušenost jako já? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.16 22:08

Dobry večer dnes jsem si udělala clear blue test a vyšel pozitivně + 2-3 odpovida to podle poslednich ms, ale 12.8 jsem byla na gynekologii a bylo mi řečeno, že je to cysta…neřekla velikost ani místo. Dnes je to 6dni zpoždeni proto jsem testovala..už opravdu nevím na čem jsem??? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí