Nedostavila se menstruace – cysta nebo těhotentsví?

247
15.11.11 20:56

Nepřišla mi menstruace

Holky, prosím poraďte. Brala jsem Utrogestan, po něm vždy menstruace na den přesně, tento měsíc místo menstruace bylo jen dvoudenní slabé špinění zároveň s bolestí podbřišku. Špinění po 2 dnech ustalo, podbřišek ještě bolí. Včera jsem si dělala test odpoledne, byl slabě pozitivní. Dnes ráno negativní. Pila jsem vžy do 14. dne kontryhel ,tak si říkám, že měsíčky by měly dojít, jestli je sliznice díky němu narostlá + ten Utrogestan. Už 4 dny mi mešká menstruace a nevím, jestli tyto příznaky můžu brát jako těhotenské.
Nemůže to být třeba cysta? Jo, ještě mě bolí bradavky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2171
15.11.11 21:32

Za dva dny bych být tebou opakovala těhu test (ale ranní močí!) a pokud by byl negativní, zašla bych gyndu. Pokud pozitivní, objednala bych se na gyndu na prohlídku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
15.11.11 21:56

no,tak mě bolely bradavky jako blázen,den před zjištěním těhu jsem přijela dom z práce a říkám manželovi,že mi asi omrzly prsa ( v práci chodím do mrazáku pro zboží kde je -22st.) a druhý den jsem šla na prev.prohlídku a byla jsem v 6-tém týdnu :-) dnes máme doma 5-ti měsíční holčičku :-) určo si udělej test spíše ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
15.11.11 22:27

Já to tento měsíc měla obdobně. MS se dostavila na den přesně (28 DC), ale jen jako dvoudenní špinění a pak nic. Těhu příznaky byly, udělala jsem si proto test - pozitivní a další dny čárka utěšeně zesílila do pořádé dálnice. Včerejší test ale ukázal jen slabou čárku a objevilo se mírné špinění, dnes, 39 DC se objevila krev, takže typuji, že se mrňous neudržel a půjde to ven přirozenou cestou - už jednou se mi to stalo :-( .
Břicho mě nebolí,jen lehce prsa.

• Citovat
  • Upravit
karol13
17.10.12 10:31

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat.. Už druhý měsíc neberu HA a tenhle měsíc se nedostavila menstruace. Dělala jsem si dnes test, ale vyšel negativní..Poslední menstruaci jsem měla kolem 10.9. Myslíte že je brzo na test nebo už by se tam ty // objevili :(

• Citovat
  • Upravit
9754
17.10.12 11:08

Myslim, ze tehotna nejsi. Po vysazen antika je normalni, ze ms neni pravidelna. Pockej jeste par dnu a pak se objednej k dr. na vyvolavacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 11:24

Ahoj, každý to má jinak, ještě to test nemusí ukázat. Jak ti přišla minulá ms, tak jak jsi čekala? Jestli ano, je to možné, že jsi těhotná. Známé vyšel test pozitivní snad až po 3 měsících. Já u minulého těhotenstvá 5. den zpoždění úplné dálnice a teď jsem tu druhou taky měla slabší. Ještě udělej test za pár dní a tak po 2 týdnech zpoždění bych zašla k dokrotovi.
Držím pěsti :)

• Citovat
  • Upravit
157
17.10.12 12:30

Ahoj, já když vysadila HA tak jsem otěhotněla okamžitě :) První test mi také vyšel negativní. Já bych ještě počkala a jestli se menstruace nedostaví do příštího týdne, udělala bych znova test a uvidíš. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erika 10
6.3.13 10:16

Ahojky, už od srpna se snažíme o miminko, zatím, ale bez úspěchu. V únoru se MS nedostavila, dnes už je to devátý den, test jsem si dělala, ale je negativní. Dnes jsem ráno jsem malinko špinila, teď už zase nic. V lednu jsem brala antibiotika, myslíte, že to může být právě těmi atb?

• Citovat
  • Upravit
684
6.3.13 11:13

Erika 10 - to jsme na to podobně, my se snažíme od září a taky bez úspěchu, poslední MS jsem měla 31. ledna a od té doby nic a testy jsou negativní, takže jsem z toho jelen a nevím čím to může být. Ovulaci jsem měla někdy mezi 15-18. únorem (na ultrazvuku 18. února dr videl praskly folikul).

Volala jsi dr? Mě můj řekl, že mám ještě počkat a přijít až 18. března na vyvolávačku a že si mám ještě předtím ráno udělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.6.14 18:19

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli mi někdo poradi. Asi 2× jsem si zapomněla vzit prašek a u posledniho prašku v platíčku jsme meli styk a za dva dny jsem měla dostat menstruaci a uz je to 5 den a nic. HA beru už několik let a menses jsem dostavala pravidelně vždy do 2 dne jsem to dostala…mám nucení chodit na záchod a menší tlaky v podpříšku… Poradí prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
4.6.14 18:29

@gabina1021 tehotna byt muzes, zkus test. Me se teda nekolikrat stalo ze jsem zapomela prasek a nikdy jsem neotehotnela, ale stat se urcite muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.6.14 18:42

Aha…a ma to vliv i na to, ze se mi v praci udelalo tak trochu zle, motolice buseni srdce? Já tohle nemela tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
4.6.14 18:51

Muze to byt tehu priznak i nemusi, udelej si test a hned vis na cem jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
4.6.14 19:20

@gabina1021 zkus test, v této době by už mohl něco ukázat, pokud máš pravidelné cykly. Nevím jakou bereš HAK, ale možné těhotenství by záviselo na typu, který máš. Běžná HAK, která se bere 21 dnů a dalších 7 dnů pauza by měla bránit ovulaci, takže je poměrně málo pravděpodobné, že bys mohla otěhotnět za podmínek, které popisuješ. Nicméně účinky HAK mohly být oslabeny i z jiných důvodů, takže možnost tady určitě je. Potíže, které popisuješ mohou být třeba i z počasí a nervů, aby to byly příznaky těhu, si myslím, že je ještě brzo. Ale není vyloučeno, že by to tak mohlo být, každá máme hormonální hladiny jinak. Já třeba neměla potíže žádné a to jsem byla a pořád jsem chodící hormonální zásobárna. Kdybych nevěděla, že mám v sobě oplodněné vajíčko, na ničem první na týdny nepoznám, že jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí