Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
na ovulacnom teste je druha ciarka takmer stale, takze mozes byt tehotna, ale aj nemusis.
bez tehotenskeho testu to proste nezistis ![]()
drzim palce aby aj tehotensky ukazal krasne ciarky ![]()
prý je ovulační test taky schopen poznat těhotenství, ale já byc tomu nevěřila a držím palce aby si měla // na těhu testu ![]()
paola white píše:
prý je ovulační test taky schopen poznat těhotenství, ale já byc tomu nevěřila a držím palce aby si měla // na těhu testu
ovulacny test reaguje na LH hormon, ktory je podobny ako HCG ktory je detekovany tehu testami. cize ked je zena tehotna tak ovulacny test to ukaze. problem vsak je, ze zena nemoze vediet, ci test reaguje na LH alebo na HCG ![]()
Ahojky už tu bylo založeno xx diskuzí na tohle téma - zkus pohledat. Sama jsem to zkoušela a v době, kdy jsem na těhu testíku měla dušíka skoro neviditelného na ovu testíku byla slušná druhá čárka.
Navíc pokud jsi měla ovu potvrzenou ovu testem a BT od té doby neporběhla Ms - je dost nepravděpodobné, že by druhá ovu přišla po tak dlouhé době. Druhá ovu prý může nastat výjimečně a to do 24-48 hod po první.
soldi píše:paola white píše:ovulacny test reaguje na LH hormon, ktory je podobny ako HCG ktory je detekovany tehu testami. cize ked je zena tehotna tak ovulacny test to ukaze. problem vsak je, ze zena nemoze vediet, ci test reaguje na LH alebo na HCG
prý je ovulační test taky schopen poznat těhotenství, ale já byc tomu nevěřila a držím palce aby si měla // na těhu testu
já vím, ale já kdybych si dělala místo těhu testu ovulační tak mu stejně nevěřím a zkusím i ten těhu takže bych ten ovu akorát vyplácala zbytečně ![]()
Tak jsem si dnes koupila těhu test a byly tam krásné dvě //
Ještě teď na ně chodím koukat a nevěřím.
zakladatelka anonym
Ahoj holky,
mam otazecku. Menstruacni cykly mam 35 dni. Dnes jsem 17DC a vcera mi ovu test ukazal ze by ovulka mela probehnout. Testovaci carka byla vyraznejsi nez kontrolni. Tak jsme vcera meli sex a kdy by jsme meli sex opakovat? dnes nebo staci zitra??? A ten ovu test jsem delala uplne poprve chtela jsem zacit testovat uz v utery ale zapomnela jsem na to tak jsem testla az vcera a hned pozitivni vysledek. Myslite ze je to mozne aby ovulka probehla???
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mam otazecku. Menstruacni cykly mam 35 dni. Dnes jsem 17DC a vcera mi ovu test ukazal ze by ovulka mela probehnout. Testovaci carka byla vyraznejsi nez kontrolni. Tak jsme vcera meli sex a kdy by jsme meli sex opakovat? dnes nebo staci zitra??? A ten ovu test jsem delala uplne poprve chtela jsem zacit testovat uz v utery ale zapomnela jsem na to tak jsem testla az vcera a hned pozitivni vysledek. Myslite ze je to mozne aby ovulka probehla???a jeste k tomu mne dnes asi 2 hodiny priserne bolelo bricho ze jsem se nemohla poradne postavit a jeste ted mne poboliva.
Zakladatelka
Holky poradite prosim, sobota jasne pozitivni ovu test, vcera skoro duch a az dnes ovu bolesti a vytok, myslite ze muze byt ovu az dnes? Dekuji a prosim anonym
@Anonymní píše:
Holky je to pozitivni ovu test?
Bohužel není pozitivní ani jeden
Ahojky evulacni test jsem si dělala poprvé a nevim zda je pozitivni ![]()
Ahojky,
Děkuji za odpovědi
mešká mi ms už pět dní jsem 35DC, prsa docela napjatá, snažíme se už třičtvrtě roku o mimi, a při ovulaci potvrzené ovu testem jsme se tulili. A dnes jsem si chtěla udělat test, jenže jsem si ho zapomněla koupit a tak jsem zkusila ovu test, který mám doma a vyšel pozitivní, myslíte si že i ovu test může ukazát těhu?? Promiňte mi takový dotaz, vím že je to trapná otázka