Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký večer, zkouším poprvé ovu testy. Doufám holky že je pozitivní ![]()
@Pavllus akorat s temito testy nemam nejlepsi zkusenost, lepsi jsou prouzkove Prenatal, uz testuju pres pul roku a ty mi sedi nejvic, jsou dost citlive, ale ne prehnane, ze by mi porad ukazovaly pozitivitu… u techto jsem kolikrat myslela, ze je pozitivni a kdyz jsem zkusila prouzek, tak nic… a o treba o tyden pozdeji prouzek krasne pozitivni… ale jestli ti vyhovuji, proc ne, klidne ti levne prenecham jedno baleni, me fakt nejak nesedi… kdybys chtela, tak se ozvi ![]()
@Jogo-Bela : děkuji já zkoušela pro jistotu ještě proužek GS ovultest a vyšel takto. první proužek ráno v 9h a druhý ve 12 h.
Ahoj děvčata, myslím správně že test 17 dc v 18 hodin je pozitivní že? Děkuji za názor ![]()
@Denda9 tak dpo nebo dc? Ale spíš bych řekla že 18dc, tam je testovací čárka silnější než kontrolní, ale to je podle mě…
@Michaela02993 den cyklu, já to blbě napsala, teď na to koukám, u toho 17 dne je jedinej test kdy je testovací silnější než kontrolní. Je to po clostibelgytu
@Denda9 po priblizeni souhlasím, ale předposlední test vypadá taky pozitivně ![]()
@Michaela02993 mohu se zeptat jak dlouho se snažíte o miminko?
@Michaela02993 na profilu máš „snažíme se o dítě“ jinak bych se neptala ![]()
@Denda9 fakt? A já husa to tam nemůžu najít
tak pardon, o dítě se nesnažíme