Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jesik28 skoro, obě čárky musí být stejně silné nebo ta spodní musí být silnější ![]()
@Michaela02993 dekuji delam.to poprvé tak uvidim no
ja myslela ze ta horní musí bejt silnější ale uz vim dekuji za odpověď
@Jesik28 nene ta spodní musí být minimálně stejně silná jako ta horní
kdyztak do budoucna, zkus testovat vždy 2× denně ráno a k večeru třeba do té 19 hodiny
ona ta hladina LH hormonu přes den různě kolísá ![]()
@Jesik28 ono ze dvou testu v jednom cyklu, zvlášť když testuješ poprvé, nepoznáš jestli tohle je tvoje nejvyšší hladina LH nebo ne… Kdyby jsi testovala třeba druhý měsíc tak už to sama poznáš… Třeba ti test ještě zesílí (fakt testuj 2× denně ať máš přehled) a nebo je tohle tvoje nejvyšší hladina ale opravdu těžko říct
Ahoj holky
Potřebovala bych poradit s ovu testy, už si nevim rady, už 4 dny mi vycházejí pozitivni testy.
Testuji teprv první měsíc tak zkušenosti moc nemám. přidávam i foto ![]()
@Janejoy podle mě jsou pozitivní jen 2 z nich a to 15.8 a 16.8. Takže bych řekla že v ty dny (15-17 max) probíhala ovulace. Ostatní dva jsou podle mě slabší
Ahoj, tez prosim o radu zda jsou testy pozitivni, nejsem si jista zda jsou uz 6den ovu testy pozitivni..menstruaci prirozene nemam chodim na vyvolavacky…31.7. jsem byla na ultrazvuku a dostala agolutin a neofolin,5.8. nejaka menstruace zacala, 8.8. hormonalni profil pry ok..a od 18.8. myslim ze mam pozitivni ovu, ale nejak to neklesa…
V ten 4den nejaky pokles je..ale pak? Dekuji za reakce
@Sfigi testovací čárka musí být silnější nebo stejně silná jako kontrolní
@Michaela02993 jo to pisou vsude..ale podle me 18,19,20 pozitivni a pak i 22..tak to nejak nechapu
@Sfigi mě Teda nejblíž k pozitivnímu připadají jen ten druhý a třetí
@Michaela02993 je pravda ze v realu vypadaly trochu lip a vyrazneji..kazdopadne dekuji za nazor ![]()