Nedostavila se menstruace – cysta nebo těhotentsví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6358
4.6.14 19:57

Jeste me napadlo nebrala jsi antibiotika, takle pres antokoncepci otehotnela znama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.6.14 17:26

Nic jsem nebrala ani nebyla nastydla ani ve stresu..testy negativni, zacinaji me bolet bradavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
10.6.14 21:06

@gabina1021 a test jsi uz zkousela, to uz by ti mel ukazat //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.5.18 01:01

Opožděná menstruace po vysazení HA

Ahoj holky, mám takový problém. Vysadila jsem HA, teď mám již 17 den opožděnou menstruaci, vždy po vysazení v tom mám hrozný bordel, menstruace se dostaví až za nějakou dobu. Teď jsem ale měla nechráněný pohlavni styk s tím, že si přítel dával pozor, ale znáte to „kapička lásky“ může přijít kdykoliv. Mam druhý den hrozně nafouklé břicho. Měla jste to některá z vas taky? Jen doufám, že menstruace je opožděná z důvodu vysazení antikoncepce. Děkuji moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.5.18 01:04

Co udelat test? Ja teda mela po vysazeni HA rozbordeleny cyklus temer rok, nekdy klidne 50 a vic dni, ale kdyz uz jsem mela moc moc blby pocit, tak jsem proste pocurala test :nevim: Nafoukly bricho jsem nejspis mela taky nekdy, to ma milion moznych pricin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.5.18 01:24

@beruska9 test jsem si ještě nedělala, mám z toho velký strach, ale zase budu vědět na čem jsem. Doufám, že bude negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
30.5.18 06:07

@Annie944 tak udělej test. Co je na tom tak těžkého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie