Test Clearblue - jak poznat pozitivní

234
20.11.11 10:10

Clear blue

ahoj holky, potřebuji poradit od vás co jste testovaly testem clear blue. Jak vypadal váš pozitivní test? Já testovala včera a mám tenkou čárku jako nitka v tom plusku a od ní prosvítá silnější…Měly jste to také tak a byl pozitivní? Nebo to dělá vždy i když je negativ? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy

Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?

Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
20.11.11 10:15

Mně to dělal, i když jsem těhotná nebyla.
Ale to byla fakt nitka.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
20.11.11 10:25
petkaba píše:
ahoj holky, potřebuji poradit od vás co jste testovaly testem clear blue. Jak vypadal váš pozitivní test? Já testovala včera a mám tenkou čárku jako nitka v tom plusku a od ní prosvítá silnější…Měly jste to také tak a byl pozitivní? Nebo to dělá vždy i když je negativ? Díky moc

také na něj nemám dobré zkušenosti, též jsem měla plusko ale těhu bohužel nejsem :zed:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
20.11.11 10:28

já testovala s clearblue ale s tím určením jak dlouho si těhu..tzn..ze se objevilo znaménko plus a pak počet týdnu jak dlouho si v tom..
ten co sis dělala ty, tak s tím nemám zkusenosti, delala jsem obyčejný papírkový plus tenhle digi..

• Citovat
  • Upravit
11035
20.11.11 10:30

Mě to vyšlo možná jako tobě (přikládám foto) a těhu jsem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
20.11.11 10:37
Issobel píše:
Mě to vyšlo možná jako tobě (přikládám foto) a těhu jsem :palec:

též jsem to takto měla malinko slabší a nic :cry:

• Citovat
  • Upravit
3627
20.11.11 12:12

Já tam měla jen tu nitku a těhu jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.11.11 13:06

ahoj holky,dekuji za zkusenosti,ale moc z toho moudra nejsem. Jednoznacne se to proste neda rict. Ja nasla svuj stary clearblue od meho prvniho syna a byla tam jen nitka a tehotna jsem byla…nevim no. V pondeli zkusim dalsi…premyslim ale o jinem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
20.11.11 13:09

Podle mě jsou nejlepší obyčejný mamatesty 10. Jednak stojí pár korun a za druhý ukazují brzy. Občas prý sice dělají falešný duchy, ale já s nima mám nejlepší zkušenost. ClearBlue jsem kupovala jen proto, že v lékárně zrovna neměli levnější 10-kový test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
20.11.11 14:45

Ahoj taky bych si tento test uz nikdy nekoupila. Nemam s nim dobre zkusenosti. Dvakrat mi ukazal plus, kde i holky z ostatnich diskuzi mi uz gratulovaly, ze je urcite pozitivni a ani jednou bohuzel nebyl. Radeji opravdu mamatest 10 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
20.11.11 16:03

já měla stejně pozitivní test a těhotná jsem nebyla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.11.11 19:41

to je fakt super za ty prachy.mamatest pro me dobry neni,mam na nich pokazde stinky..zkusim uplne jiny,mozna nejaky no name a uvidim…diky za vase zkusenosti:-),prevazne tedy negativni:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
20.11.11 19:48

Tak si kup mamatest ale ne 10 ale 25. Doktor mi rikal ze HCG je podobny jeste nejakym jinym letkam v tele, ktere produkuje, proto je mozny ze citlivejsi jedinci zaznamenavaji na 10tkovem testu vzdy slabou carku. Hodnota 25 a vyse by uz tyto latky v tele zaznamenavat nemely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
20.11.11 19:49

Za sebe můžu doporučit tyhle dva. Vždycky ukazovaly správně a jsou levné :) Jinak MamaTest taky dobrý, ale jestli ti nevyhovoval :nevim:
http://www.lekarna.cz/…zek-2v1-2ks/
 http://www.lekarna.cz/…st-dipstick/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.11.11 20:15
zolali píše:
Za sebe můžu doporučit tyhle dva. Vždycky ukazovaly správně a jsou levné :) Jinak MamaTest taky dobrý, ale jestli ti nevyhovoval :nevim:
http://www.lekarna.cz/…zek-2v1-2ks/
http://www.lekarna.cz/…st-dipstick/

Diky moc,nad temito jsem uvazovala,maji je oba u nas v globusu:-) u tebe tedy vysledek souhlasil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí