Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?
Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...Fungovaly vždy dobře (když jsem nebyla těhotná - jedna čárka a žádní duchové, když jsem zjistila těhotenství - krásné dvě čárky). Já jeden kupovala v Intersparu a druhý v Globusu ![]()
zolali píše:
Fungovaly vždy dobře (když jsem nebyla těhotná - jedna čárka a žádní duchové, když jsem zjistila těhotenství - krásné dvě čárky). Já jeden kupovala v Intersparu a druhý v Globusu
ahojky, tak na tom quicku jasně negativní.
Takže pro ostatní holky - pokud se vám na clearblue objeví + s čárkou tenkou jako nitka, tak to neznamená, že jste těhulky! Za mě tento test nebrat… ![]()
petkaba píše:zolali píše:ahojky, tak na tom quicku jasně negativní.
Fungovaly vždy dobře (když jsem nebyla těhotná - jedna čárka a žádní duchové, když jsem zjistila těhotenství - krásné dvě čárky). Já jeden kupovala v Intersparu a druhý v Globusu
Takže pro ostatní holky - pokud se vám na clearblue objeví + s čárkou tenkou jako nitka, tak to neznamená, že jste těhulky! Za mě tento test nebrat…
nejlepší jsou obyčjený papír..mamatest 25, ale já brala prostě všechny značky do 50 korun a pak ten digi clear s určením početí
smurfka píše:petkaba píše:nejlepší jsou obyčjený papír..mamatest 25, ale já brala prostě všechny značky do 50 korun a pak ten digi clear s určením početízolali píše:ahojky, tak na tom quicku jasně negativní.
Takže pro ostatní holky - pokud se vám na clearblue objeví + s čárkou tenkou jako nitka, tak to neznamená, že jste těhulky! Za mě tento test nebrat…
Smurfi jenže papírky 25tky už mjamatest nevyrábí
lokofa píše:smurfka píše:Smurfi jenže papírky 25tky už mjamatest nevyrábípetkaba píše:nejlepší jsou obyčjený papír..mamatest 25, ale já brala prostě všechny značky do 50 korun a pak ten digi clear s určením početízolali píše:ahojky, tak na tom quicku jasně negativní.
no tak nevím..já kupovala prostě jakoukoliv značku do 50,– Kč a všechny mi ukazovali..at jsem značku znala nebo ne..jednou 10kový a jindy 25kový…
Včera sem si ho dělala,nic se mi neobjevilo,jen tlusté modré mínut.Až dnes,když sem ho chtěla vyhodit,kouknu na něj a tak úplně to samé jako tady na foto:-D dělala sem si i ten obyč papírkový a tam nic.Může to být tím,že ten papírkový je levnější a třeba ranné těhotenství nerozpozná??
Včera sem si ho dělala,nic se mi neobjevilo,jen tlusté modré mínut.Až dnes,když sem ho chtěla vyhodit,kouknu na něj a tak úplně to samé jako tady na foto:-D dělala sem si i ten obyč papírkový a tam nic.Může to být tím,že ten papírkový je levnější a třeba ranné těhotenství nerozpozná??
Ahoj vsem,dnes jsem si udelala test Clearblue,mam do ms jeste 5dni.Ukazal se mi jako pozitivni,ale carka,ktera prokazuje tehotenstvi neni nijak vyrazna,ale je stejne silna jako druha,neni to zadna nitka.Mamatest apod. koupit nemuzu,nejsem v Cr,jedine koupit uplne jiny.Nicmene mate s timto nektera zkusenost?Deti uz mam a test jsem si udelala proto,ze me boli bricho jako na ms a prsa.Anonym z osobnich duvodu.Dekuji ![]()
clearblue jsem s delala ,ukazal mi pozitivni vysledek+tydny a mel pravdu,ted mam doma 4mesicni slecnu
Pipiinko,fotku bohuzel nevlozim kvuli anonymite,pak se u fotky ukaze muj nick a to bych nerada.Ja mam clearblue compact,nemam digitalni,ale dekuji za odpoved
.
@pipiinka jj,byla by to dobra zprava,male bych si samozrejme nechala,akorat,ze se o miminko nesnazime,zadnou ochranu teda nepouzivame,manzel si dava pozor-vim,ze i tak muzu otehotnet,ale ze by se to povedlo zrovna u nas bych necekala.
me povidej,ja mam doma dve starsi dcery 7a9let a ted mimco,tez jsme se nesnazili a povedlo se:-)
nechces me ten testik poslat jako SZ,abych jukla?Neboj ja tvoju prezdivku nikomu nevykecam ![]()
MÁ NĚKDO SKUŠENOST S DIGITÁLNÍM CLEAR BLUE? UKÁZAL MI NEJASNÉ -, ZOBRAZOVAL SE TAM I +…STÁLE PROBLIKÁVAL