Těhotná? 8 dní před MS

Anonymní
18.11.11 18:12

Těhozná??

Ahojky Holky, mám na vás jednu otázečku. Je možné že by se objevili těhotenské příznaky 8 dní před očekávanou ms. Nebo je na tohle moc brzo a spíš na mě něco leze? Moc děkuji za odpovědi a omlouvám se za anonym, nechci aby to někdo věděl.
Ps.: O miminko se nesnažím. Používáme kondom nebo přerušovaný sex. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.11.11 18:14

Možné to je - vlastní zkušenost

• Citovat
  • Upravit
9223
18.11.11 18:19

taky můžu z vlastní zkušenosti potvrdit,že to jde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
18.11.11 18:23

Možné to je, ale vysoce nepravděpodobné… 8 dní před MS snad ještě ani není vajíčko v děloze… Myslím, že těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 18:25

Už od pondělka mám žaludek jak na vodě a několikrát denně mi je na :poblion: Furt mě pobolívá podbřišek a někdy mě v něm nepříjemně píchne a jde mi to až do zad. :nevim: A mám i citlivé bradavky. Nejdřív jsem si myslela že mám něco ze žaludkem, ale teď nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20040
18.11.11 18:28
Anonymní píše:
Už od pondělka mám žaludek jak na vodě a několikrát denně mi je na :poblion: Furt mě pobolívá podbřišek a někdy mě v něm nepříjemně píchne a jde mi to až do zad. :nevim: A mám i citlivé bradavky. Nejdřív jsem si myslela že mám něco ze žaludkem, ale teď nevím. :nevim:

je to mozne z vlastni zkusenosti je ja uz mela pozitivni test mamatest 5 dni pred ms a viditelne ne dusika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 18:55

Holky, moc děkují za vaše názory. :huban: Nic jiného mi nezbyde, než počkat jestli ms. přijde nebo ne. :nevim: Vtipné na tom je, že jsem ve středu byla u gynekologa pro antikoncepci :-D Snad už na ní není pozdě :-?

• Citovat
  • Upravit
1940
18.11.11 19:22

Podle mě to záleží jak dlouhý máš cyklus. Pokud je delší tak to možný určitě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 19:44

cyklus mám dlouhej tak 30 dní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.11 19:44

Teda aspoň ten poslední byl 30 dní.

• Citovat
  • Upravit
17359
18.11.11 19:49

priznaky su absolutne nespolahliva metoda urcovania tehotenstva :wink:

priznaky mozu byt sposobene hormonalnou nerovnovahou, cystou, atd…

suhlasim s anastaziou ze je velmi malo pravdepodobne, ze by si bola tehotna a mala taketo vyrazne priznaky tak skoro.
jedinu odpoved Ti vsak da test :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.11.11 19:52

já měla těhotenský příznaky přesně jak je popisuješ každý měsíc, když jsme se snažili a po každý prd. a když jsem doopravdy otěhotněla, tak jsem žádný příznak neměla. takže podle mě se dá věřit jen těhotenskýmu testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 19:58

Kdo nezažil, ten to nepochopí. Děti už mám 2,jsem těhotná potřetí a toto je první těhotenství, kdy jsem to cítila tak brzo - měla jsem i jiný příznak, spustilo se mi mlezivo z prsou..Samozdřejmě jsem si v té chvíli nemohla být absolutně jistá, že jsem těhotná, brala jsem to „s rezervou“, ale uvažovala jsem nad tím. Testovala jsem až tak 2 dny před očekávanou MS,měla jsem test pozitivní, žádný pididuch.

Protože už děti mám, žádné příznaky jsem nemohla mít vsugerované, o další mimi jsme se cíleně nesnažili, i když netvrdím, že to nebylo časem v plánu. Vysvětluju si to tak, že ovulace přišla dřív - hned po skončení MS, to byl taky jediný a oplozující styk v tom cyklu.

• Citovat
  • Upravit
17359
18.11.11 20:02
Anonymní píše:
Kdo nezažil, ten to nepochopí. Děti už mám 2,jsem těhotná potřetí a toto je první těhotenství, kdy jsem to cítila tak brzo - měla jsem i jiný příznak, spustilo se mi mlezivo z prsou..Samozdřejmě jsem si v té chvíli nemohla být absolutně jistá, že jsem těhotná, brala jsem to „s rezervou“, ale uvažovala jsem nad tím. Testovala jsem až tak 2 dny před očekávanou MS,měla jsem test pozitivní, žádný pididuch.Protože už děti mám, žádné příznaky jsem nemohla mít vsugerované, o další mimi jsme se cíleně nesnažili, i když netvrdím, že to nebylo časem v plánu. Vysvětluju si to tak, že ovulace přišla dřív - hned po skončení MS, to byl taky jediný a oplozující styk v tom cyklu.

tak ked uz mas potvrdene ze si tehotna, preco sa pytas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.11.11 20:03

a pokial si mala ovulaciu na zaciatku cyklu, cize napr. 8 dc a priznaky si mala 22 dc, tak to uz si bola 14dpo co je ako den ocakavane ms, kedy je citit priznaky bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí