Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možné to je, ale vysoce nepravděpodobné… 8 dní před MS snad ještě ani není vajíčko v děloze… Myslím, že těhotná nebudeš.
Už od pondělka mám žaludek jak na vodě a několikrát denně mi je na
Furt mě pobolívá podbřišek a někdy mě v něm nepříjemně píchne a jde mi to až do zad.
A mám i citlivé bradavky. Nejdřív jsem si myslela že mám něco ze žaludkem, ale teď nevím. ![]()
Anonymní píše:
Už od pondělka mám žaludek jak na vodě a několikrát denně mi je naFurt mě pobolívá podbřišek a někdy mě v něm nepříjemně píchne a jde mi to až do zad.
A mám i citlivé bradavky. Nejdřív jsem si myslela že mám něco ze žaludkem, ale teď nevím.
je to mozne z vlastni zkusenosti je ja uz mela pozitivni test mamatest 5 dni pred ms a viditelne ne dusika
Holky, moc děkují za vaše názory.
Nic jiného mi nezbyde, než počkat jestli ms. přijde nebo ne.
Vtipné na tom je, že jsem ve středu byla u gynekologa pro antikoncepci
Snad už na ní není pozdě ![]()
Podle mě to záleží jak dlouhý máš cyklus. Pokud je delší tak to možný určitě je.
priznaky su absolutne nespolahliva metoda urcovania tehotenstva ![]()
priznaky mozu byt sposobene hormonalnou nerovnovahou, cystou, atd…
suhlasim s anastaziou ze je velmi malo pravdepodobne, ze by si bola tehotna a mala taketo vyrazne priznaky tak skoro.
jedinu odpoved Ti vsak da test ![]()
já měla těhotenský příznaky přesně jak je popisuješ každý měsíc, když jsme se snažili a po každý prd. a když jsem doopravdy otěhotněla, tak jsem žádný příznak neměla. takže podle mě se dá věřit jen těhotenskýmu testu
Kdo nezažil, ten to nepochopí. Děti už mám 2,jsem těhotná potřetí a toto je první těhotenství, kdy jsem to cítila tak brzo - měla jsem i jiný příznak, spustilo se mi mlezivo z prsou..Samozdřejmě jsem si v té chvíli nemohla být absolutně jistá, že jsem těhotná, brala jsem to „s rezervou“, ale uvažovala jsem nad tím. Testovala jsem až tak 2 dny před očekávanou MS,měla jsem test pozitivní, žádný pididuch.
Protože už děti mám, žádné příznaky jsem nemohla mít vsugerované, o další mimi jsme se cíleně nesnažili, i když netvrdím, že to nebylo časem v plánu. Vysvětluju si to tak, že ovulace přišla dřív - hned po skončení MS, to byl taky jediný a oplozující styk v tom cyklu.
Anonymní píše:
Kdo nezažil, ten to nepochopí. Děti už mám 2,jsem těhotná potřetí a toto je první těhotenství, kdy jsem to cítila tak brzo - měla jsem i jiný příznak, spustilo se mi mlezivo z prsou..Samozdřejmě jsem si v té chvíli nemohla být absolutně jistá, že jsem těhotná, brala jsem to „s rezervou“, ale uvažovala jsem nad tím. Testovala jsem až tak 2 dny před očekávanou MS,měla jsem test pozitivní, žádný pididuch.Protože už děti mám, žádné příznaky jsem nemohla mít vsugerované, o další mimi jsme se cíleně nesnažili, i když netvrdím, že to nebylo časem v plánu. Vysvětluju si to tak, že ovulace přišla dřív - hned po skončení MS, to byl taky jediný a oplozující styk v tom cyklu.
tak ked uz mas potvrdene ze si tehotna, preco sa pytas?
a pokial si mala ovulaciu na zaciatku cyklu, cize napr. 8 dc a priznaky si mala 22 dc, tak to uz si bola 14dpo co je ako den ocakavane ms, kedy je citit priznaky bezne.
Ahojky Holky, mám na vás jednu otázečku. Je možné že by se objevili těhotenské příznaky 8 dní před očekávanou ms. Nebo je na tohle moc brzo a spíš na mě něco leze? Moc děkuji za odpovědi a omlouvám se za anonym, nechci aby to někdo věděl.
Ps.: O miminko se nesnažím. Používáme kondom nebo přerušovaný sex.