Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
soldi píše:Anonymní píše:tak ked uz mas potvrdene ze si tehotna, preco sa pytas?
Kdo nezažil, ten to nepochopí. Děti už mám 2,jsem těhotná potřetí a toto je první těhotenství, kdy jsem to cítila tak brzo - měla jsem i jiný příznak, spustilo se mi mlezivo z prsou..Samozdřejmě jsem si v té chvíli nemohla být absolutně jistá, že jsem těhotná, brala jsem to „s rezervou“, ale uvažovala jsem nad tím. Testovala jsem až tak 2 dny před očekávanou MS,měla jsem test pozitivní, žádný pididuch.Protože už děti mám, žádné příznaky jsem nemohla mít vsugerované, o další mimi jsme se cíleně nesnažili, i když netvrdím, že to nebylo časem v plánu. Vysvětluju si to tak, že ovulace přišla dřív - hned po skončení MS, to byl taky jediný a oplozující styk v tom cyklu.
tak potom nechapem, preco pises, ze si tehotna treti krat?
ako som pisala predtym, tie priznaky co opisujes, moze sposobovat aj cysta, zvyseny prolaktin ci ina hormonalna nerovnovaha.
tak vsugerovat příznaky si nemusíš jen když po miminku toužíš, ale i naopak když máš z těhotenství strach… takže jak říkám já bych na příznaky fakt nevsázela
soldi píše:Anonymní píše:tak ked uz mas potvrdene ze si tehotna, preco sa pytas?
Kdo nezažil, ten to nepochopí. Děti už mám 2,jsem těhotná potřetí a toto je první těhotenství, kdy jsem to cítila tak brzo - měla jsem i jiný příznak, spustilo se mi mlezivo z prsou..Samozdřejmě jsem si v té chvíli nemohla být absolutně jistá, že jsem těhotná, brala jsem to „s rezervou“, ale uvažovala jsem nad tím. Testovala jsem až tak 2 dny před očekávanou MS,měla jsem test pozitivní, žádný pididuch.Protože už děti mám, žádné příznaky jsem nemohla mít vsugerované, o další mimi jsme se cíleně nesnažili, i když netvrdím, že to nebylo časem v plánu. Vysvětluju si to tak, že ovulace přišla dřív - hned po skončení MS, to byl taky jediný a oplozující styk v tom cyklu.
Jsem v 9.týdnu, dávno potvrzené ![]()
soldi píše:soldi píše:tak potom nechapem, preco pises, ze si tehotna treti krat?Anonymní píše:tak ked uz mas potvrdene ze si tehotna, preco sa pytas?
ako som pisala predtym, tie priznaky co opisujes, moze sposobovat aj cysta, zvyseny prolaktin ci ina hormonalna nerovnovaha.
soldi píše:soldi píše:tak potom nechapem, preco pises, ze si tehotna treti krat?Anonymní píše:tak ked uz mas potvrdene ze si tehotna, preco sa pytas?
Píšu to proto, protože zakladatelka může být těhotná i nemusí.
Odpověď jí tady nikdo nedá. Bude si muset počkat pár dní do testu ![]()
Já jsem nikdy žádné falešné příznaky neměla ![]()
U předchozích těhotenství jsem měla první příznaky tak týden po vynechání MS.
Bolest podbříšku a prsou si vsugerovat nemůžu ne?
Ten podbříšek fakt cejtím ![]()
ZAKLADATELKA.
ahaa, tak dve anonymne, to ma nenapadlo
![]()
zakladatelka tak pre Teba plati:
kludne to moze byt cysta, zvyseny prolaktin ci ina hormonalna nerovnovaha.
napr.ja som pri cyste mala bolest v podbrusku, bolest prs, silny biely vytok a cyklus predlzeny o 5 dni.
druha anonymna: ak si mala skor ovulaciu, tak je jasne, ze aj priznaky si mohla mat skor.
pointa je: ked mas priznaky tehotenstva nemusi to znamenat ze tehotna skutocne si. moze ale nemusi.
Anonymní píše:
Bolest podbříšku a prsou si vsugerovat nemůžu ne?Ten podbříšek fakt cejtím
ZAKLADATELKA.
ale můžeš a to mi věř. psychika je neuvěřitelně mocná.
Holky moc děkuji za rady a za vaše zkušenosti.
Příští sobotu by mi měla dorazit ms. tak uvidím co a jak. ![]()
Anonymní píše:
Holky moc děkuji za rady a za vaše zkušenosti.Příští sobotu by mi měla dorazit ms. tak uvidím co a jak.
zelam nech to dopadne tak ako Ty chces ![]()
Prosím vám jsem 4 měsíce po potratu a chci strašně moc být těhu, udělala jsme si testy 4 mi vyšli pak jsem najednou dostala menstruaci a přitom jsme si udělala další 2 testy a také mi vyšli. Jaká je možnost že jsme těhotná?
Já bych asi počkala po ms. a udělal si další test. Možnost že jsi těhotná tu je. Plno holek měli ještě poslední ms. a těhotné byli
Zakladatelka ![]()
Jo, ale pořád tu je ten strach že nejsem no. A to čekání je nekonečné. A nemohla jsem nějak náhodou potratit?
Já se o miminko nesnažím, takže vím že to 100% vsugerované nemám. A abych se přiznala, tak by se mi miminko zrovna nehodilo
Jsem sama bez přítele.