Těhotná? 8 dní před MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.11.11 20:06

Já se o miminko nesnažím, takže vím že to 100% vsugerované nemám. A abych se přiznala, tak by se mi miminko zrovna nehodilo :oops: Jsem sama bez přítele. :-?

• Citovat
  • Upravit
17359
18.11.11 20:11
soldi píše:
Anonymní píše:
Kdo nezažil, ten to nepochopí. Děti už mám 2,jsem těhotná potřetí a toto je první těhotenství, kdy jsem to cítila tak brzo - měla jsem i jiný příznak, spustilo se mi mlezivo z prsou..Samozdřejmě jsem si v té chvíli nemohla být absolutně jistá, že jsem těhotná, brala jsem to „s rezervou“, ale uvažovala jsem nad tím. Testovala jsem až tak 2 dny před očekávanou MS,měla jsem test pozitivní, žádný pididuch.Protože už děti mám, žádné příznaky jsem nemohla mít vsugerované, o další mimi jsme se cíleně nesnažili, i když netvrdím, že to nebylo časem v plánu. Vysvětluju si to tak, že ovulace přišla dřív - hned po skončení MS, to byl taky jediný a oplozující styk v tom cyklu.
tak ked uz mas potvrdene ze si tehotna, preco sa pytas?

tak potom nechapem, preco pises, ze si tehotna treti krat?
ako som pisala predtym, tie priznaky co opisujes, moze sposobovat aj cysta, zvyseny prolaktin ci ina hormonalna nerovnovaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.11.11 20:12

tak vsugerovat příznaky si nemusíš jen když po miminku toužíš, ale i naopak když máš z těhotenství strach… takže jak říkám já bych na příznaky fakt nevsázela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 20:13
soldi píše:
Anonymní píše:
Kdo nezažil, ten to nepochopí. Děti už mám 2,jsem těhotná potřetí a toto je první těhotenství, kdy jsem to cítila tak brzo - měla jsem i jiný příznak, spustilo se mi mlezivo z prsou..Samozdřejmě jsem si v té chvíli nemohla být absolutně jistá, že jsem těhotná, brala jsem to „s rezervou“, ale uvažovala jsem nad tím. Testovala jsem až tak 2 dny před očekávanou MS,měla jsem test pozitivní, žádný pididuch.Protože už děti mám, žádné příznaky jsem nemohla mít vsugerované, o další mimi jsme se cíleně nesnažili, i když netvrdím, že to nebylo časem v plánu. Vysvětluju si to tak, že ovulace přišla dřív - hned po skončení MS, to byl taky jediný a oplozující styk v tom cyklu.

Jsem v 9.týdnu, dávno potvrzené :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.11 20:14
To jsem nepsala já. Zakladatelka :-)
soldi píše:
soldi píše:
Anonymní píše:
ako som pisala predtym, tie priznaky co opisujes, moze sposobovat aj cysta, zvyseny prolaktin ci ina hormonalna nerovnovaha.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.11 20:15
soldi píše:
soldi píše:
Anonymní píše:

Píšu to proto, protože zakladatelka může být těhotná i nemusí.
Odpověď jí tady nikdo nedá. Bude si muset počkat pár dní do testu :mrgreen:
Já jsem nikdy žádné falešné příznaky neměla :nevim:
U předchozích těhotenství jsem měla první příznaky tak týden po vynechání MS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.11 20:18

Bolest podbříšku a prsou si vsugerovat nemůžu ne? :-D Ten podbříšek fakt cejtím :think:
ZAKLADATELKA.

• Citovat
  • Upravit
17359
18.11.11 20:26

ahaa, tak dve anonymne, to ma nenapadlo :oops: :-D

zakladatelka tak pre Teba plati:
kludne to moze byt cysta, zvyseny prolaktin ci ina hormonalna nerovnovaha.
napr.ja som pri cyste mala bolest v podbrusku, bolest prs, silny biely vytok a cyklus predlzeny o 5 dni.

druha anonymna: ak si mala skor ovulaciu, tak je jasne, ze aj priznaky si mohla mat skor.

pointa je: ked mas priznaky tehotenstva nemusi to znamenat ze tehotna skutocne si. moze ale nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.11.11 20:34
Anonymní píše:
Bolest podbříšku a prsou si vsugerovat nemůžu ne? :-D Ten podbříšek fakt cejtím :think:
ZAKLADATELKA.

ale můžeš a to mi věř. psychika je neuvěřitelně mocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 20:35

Holky moc děkuji za rady a za vaše zkušenosti. :-) Příští sobotu by mi měla dorazit ms. tak uvidím co a jak. :-)

• Citovat
  • Upravit
17359
18.11.11 20:58
Anonymní píše:
Holky moc děkuji za rady a za vaše zkušenosti. :-) Příští sobotu by mi měla dorazit ms. tak uvidím co a jak. :-)

zelam nech to dopadne tak ako Ty chces :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.11 12:20

Děkuji, snad to nějak dopadne :-D Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Karolína18
20.11.11 13:12

???

Prosím vám jsem 4 měsíce po potratu a chci strašně moc být těhu, udělala jsme si testy 4 mi vyšli pak jsem najednou dostala menstruaci a přitom jsme si udělala další 2 testy a také mi vyšli. Jaká je možnost že jsme těhotná?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 16:48

Já bych asi počkala po ms. a udělal si další test. Možnost že jsi těhotná tu je. Plno holek měli ještě poslední ms. a těhotné byli :-) Zakladatelka :-D

• Citovat
  • Upravit
Karolína18
20.11.11 17:13

Jo, ale pořád tu je ten strach že nejsem no. A to čekání je nekonečné. A nemohla jsem nějak náhodou potratit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex