Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tlustyhrosik neplanujem ale pokud budu v tom tak rodina mi pomůže i jeho mamka to ví dopředu kdyby něco. ale doufám ze nejsem
@Erny111 tak to mas hodnou tchyni
zajimavej pristup
preju ti hodne stesti at ti to vyjde tak i tak ![]()
@Erny111 píše:
Dobrý den,
Mám prosbu je mi 17 let spala jsem se svým přítelem dva dny před ovulaci. Pak den před ovulaci a den ovulace…udělal se do me. 21.5. Jsem měla ovulaci..dva dny po ní mám silně hlenity vytok s hrudkami..nikdy jsem to při ovulaci neměla dnes je to 5 dní od pohlavní styku je nějaká pravděpodobnost, že bych v tom byla? Předem děkuji za odpověď
ANO, samozřejmě, že je šance, že jsi těhotná a ne zrovna malá ![]()
@Erny111 píše:
@tlustyhrosik ale doufám ze nejsem
noooo ale ono doufat, je dost málo, proto musíš udělat fakt víc.
Sleduješ ovulaci, velikost a strukturu děložního čípku, hleny a pak se zeptáš, jestli můžeš být těhotná, když se do tebe přítel udělá v den ovulace, před i po ní. V tom případě mi vychází jediné - otěhotnět se snažíš tak nějak náhodou. Proč bys jinak měla zjištěno, že se tchýně a rodina když tak postará. Strašný. Napadá mě památná věta pana Štrosmajera o holubičkách.
@hanka.br. píše:
Sleduješ ovulaci, velikost a strukturu děložního čípku, hleny a pak se zeptáš, jestli můžeš být těhotná, když se do tebe přítel udělá v den ovulace, před i po ní. V tom případě mi vychází jediné - otěhotnět se snažíš tak nějak náhodou. Proč bys jinak měla zjištěno, že se tchýně a rodina když tak postará. Strašný. Napadá mě památná věta pana Štrosmajera o holubičkách.
Taky mi to tak připadá.
Taky mi přijde že se snažíš otěhotnět nebo si tu někdo z nás dělá dobrý den…moje,,povinná výbava" do 19 kdy jsem maturovala byla antikoncepce a jelikož sleduješ ovulaci ( já jsem asi pozadu, ale v 17 jsem měla jinačí starosti než sledování plodných dnů) tak jste si měli dát pozor a měla si přítele upozornit, aby se neudělal do tebe…
![]()
To bude přítel koukat až bude taťka. počítám že si myslí že bereš antikoncepci.
@MontyLu Taky jsem právě přemýšlela nad tím, že v 17 jsem ovulaci nesledovala, snad jsem ani nevěděla, že je k oplodnění potřeba ![]()
@Amarel taky mě to překvapuje a už to tady bylo několikrát.. Že mladý slečny ví kdy mají ovulaci. Ja v 15 naklusala na gyndu pro prášky div ne s mamkou za ruku…
ovulaci jsem zjistila až když jsme se teď začali snažit cíleně do té doby mě nějaká ovulace nezajímala.. Proč taky. A pokud se mi stala nehoda tak jsem si jela pro pilulku po ![]()
@Erny111
Spíš s přítelem bez ochrany v době ovulace, kterou sleduješ, a dítě neplánuješ? Tak pokud ho neplánuješ, proč se nechráníte?
Moc ti nevěřím. A k tvé otázce, sama musíš vědět, že pokud souložíš bez ochrany, je velká pravděpodobnost na otěhotnění, takže ano, můžeš být těhotná. Pokud MS nedorazí, udělej test a budeš mít jasno.
Dobry den holky prosim vas mam taky problem jsem us tehotna 39. tiden a mam bili hnusny vitok co to znamena??? neporadite mi nekdo??