Těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
26.5.16 23:30

@tlustyhrosik neplanujem ale pokud budu v tom tak rodina mi pomůže i jeho mamka to ví dopředu kdyby něco. ale doufám ze nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
26.5.16 23:44

@Erny111 tak to mas hodnou tchyni 8o zajimavej pristup :roll: preju ti hodne stesti at ti to vyjde tak i tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.5.16 00:04

@AjinaVlada jen nevím jestli se mám obavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
27.5.16 06:24
@Erny111 píše:
Dobrý den,
Mám prosbu je mi 17 let spala jsem se svým přítelem dva dny před ovulaci. Pak den před ovulaci a den ovulace…udělal se do me. 21.5. Jsem měla ovulaci..dva dny po ní mám silně hlenity vytok s hrudkami..nikdy jsem to při ovulaci neměla dnes je to 5 dní od pohlavní styku je nějaká pravděpodobnost, že bych v tom byla? Předem děkuji za odpověď

ANO, samozřejmě, že je šance, že jsi těhotná a ne zrovna malá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
27.5.16 06:24
@Erny111 píše:
@tlustyhrosik ale doufám ze nejsem

noooo ale ono doufat, je dost málo, proto musíš udělat fakt víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.5.16 07:07

Sleduješ ovulaci, velikost a strukturu děložního čípku, hleny a pak se zeptáš, jestli můžeš být těhotná, když se do tebe přítel udělá v den ovulace, před i po ní. V tom případě mi vychází jediné - otěhotnět se snažíš tak nějak náhodou. Proč bys jinak měla zjištěno, že se tchýně a rodina když tak postará. Strašný. Napadá mě památná věta pana Štrosmajera o holubičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.5.16 07:26
@hanka.br. píše:
Sleduješ ovulaci, velikost a strukturu děložního čípku, hleny a pak se zeptáš, jestli můžeš být těhotná, když se do tebe přítel udělá v den ovulace, před i po ní. V tom případě mi vychází jediné - otěhotnět se snažíš tak nějak náhodou. Proč bys jinak měla zjištěno, že se tchýně a rodina když tak postará. Strašný. Napadá mě památná věta pana Štrosmajera o holubičkách.

Taky mi to tak připadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.5.16 08:15

Taky mi přijde že se snažíš otěhotnět nebo si tu někdo z nás dělá dobrý den…moje,,povinná výbava" do 19 kdy jsem maturovala byla antikoncepce a jelikož sleduješ ovulaci ( já jsem asi pozadu, ale v 17 jsem měla jinačí starosti než sledování plodných dnů) tak jste si měli dát pozor a měla si přítele upozornit, aby se neudělal do tebe… :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
27.5.16 09:03

To bude přítel koukat až bude taťka. počítám že si myslí že bereš antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
27.5.16 10:04

@MontyLu Taky jsem právě přemýšlela nad tím, že v 17 jsem ovulaci nesledovala, snad jsem ani nevěděla, že je k oplodnění potřeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
27.5.16 10:11

@Amarel taky mě to překvapuje a už to tady bylo několikrát.. Že mladý slečny ví kdy mají ovulaci. Ja v 15 naklusala na gyndu pro prášky div ne s mamkou za ruku… :roll: ovulaci jsem zjistila až když jsme se teď začali snažit cíleně do té doby mě nějaká ovulace nezajímala.. Proč taky. A pokud se mi stala nehoda tak jsem si jela pro pilulku po :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
27.5.16 16:14

@Erny111
Spíš s přítelem bez ochrany v době ovulace, kterou sleduješ, a dítě neplánuješ? Tak pokud ho neplánuješ, proč se nechráníte?
Moc ti nevěřím. A k tvé otázce, sama musíš vědět, že pokud souložíš bez ochrany, je velká pravděpodobnost na otěhotnění, takže ano, můžeš být těhotná. Pokud MS nedorazí, udělej test a budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.17 11:41

Dobry den holky prosim vas mam taky problem jsem us tehotna 39. tiden a mam bili hnusny vitok co to znamena??? neporadite mi nekdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí