Dostala jsem menstruaci, ale slabou, znamená to těhotenství?

Anonymní
28.11.11 12:14

Můžu být těhotná?

Dobrý den maminky, mám takový problém. Měla jsem dostat menstruaci v úterý, jelikož jsem ji ve čt ještě nedostala, udělala jsem si těhotenský test (výsledek byl negativní), v pátek jsem menstuaci dostala ale je slabá a dnes je pondělí a mensturace je pořád slabá. Nikdy jsem s menstruací neměla problém. Myslíte, že můžu být těhotná a nebo je to blbost? Při mém prvním tehotenství jsem hned v prvním měsíci nemstruaci již nedostala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
28.11.11 12:44

Opravdu těžké říct :nevim:,klidně počkej a udělej si test ještě třeba za 2-3dny znova!MS může někdy zablbnout!Já měla zase pořád slabou a jednou - poslední před těhu :mrgreen: megasilnou,to byla asi nějaká rozlůčková,od té doby jsem MS ani špinění neměla…
V době ovu proběhlo tulení?Jiné příznaky nemáš?Já teda žádné neměla a těhu jsem byla,na testíku byla čárka už 9.DPO jasná,ale každá to má opravdu jinak…
Nebo si zajdi na krev jako samoplátce ;) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.11.11 12:44

ahoj anonymní, nevím, jestli jsi nebo nejsi těhotná, napíšu ti, co bych dělala v tvé situaci - pokud by menstruace byla hodně divná na obvyklé poměry, počkala bych, jak se to vyvine, jestli se rozkrvácím nebo to skončí, do toho bych testovala, no a pak se vydala nechat se zkontrolovat na gynekologii, aby se to příp. podchytilo, ať je to, co je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.11.11 13:38

tělo není stroj a ms nemusí být vždycky stejná. sílu krvácení může ovlivnit i strava (hodně vitamínu C krvácení zeslabí) proto doporučuji udělat za 2-3 dny test a uvidíš. pokud bude negativní tak bych to nehrotila nebo pokud by bylo těhotenství problém dojdi si po skončení ms k lékaři. pokud by sis případné miminko plánovala nechat tak počkej s testováním a návštěvou lékaře klidně déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
28.11.11 13:46

Udělej si znova test za pár dní…

Já to u třetího dítka dostala na čas, ale tak slaboučké a krátké, že mi to bylo divný a raděj jsem si koupila test a nakonec z toho bylo 3 mrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.11 16:57

s manzelem planujeme druhe mimi,takze mimco bych si urcite nechala. dneska jsem si koupila test tak uvidime zitra jestli bude pozitivne nebo negativni, jinak zadne jine priznaky tehotenstvi nemam (jako nevolnosti nebo tak neco),ale to jsem nemela ani u prvniho

• Citovat
  • Upravit
3
28.11.11 21:27

Prosím o radu

Ahoj, je mi 16 let, jsem ještě panna a s přítelem provozujeme klasické věci (mazlení) , nedávno, jsme zkusili, dát jeho žalud do kouska mé pochvy asi 3-5 cm bez ejakulace, přítel se poté udělal a ne do mé pochvy, je to asi 14 dní zpět, už mám 7 dní zpoždění s menstruací, hodně se bojím, zda nemůžu být těhotná. Břicho mě bolí a nevím zda mám zkusit nějaký test nebo tak, prosím, poraďte mi, mockrát děkuji za vaše názory a rady. Anonymka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.11 22:22

ahojky, zkus si udelat tehotensky test at vis na cem jsi. ze bys byla tehotna je docela malo pravdepodobne,ale ja bych si urcite udelala ten test, pokud mas zpozdeni uz 7 dni,tak test by mel pripadne tehotenstvi ukazat

• Citovat
  • Upravit
3
28.11.11 22:37

Tak Anonymní, mockrát děkuji, doufám, že budu v pořádku, opravdu v 16 letech by nebylo dobré čekat mimčo…Děkuji za odpověď a za ochotu :) Mildiska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.11.11 12:10

no jestli jsi nebo nejsi těhotná to jen podle slabé menstruace říct nejde. ale já ještě než jsem otěhotněla a o mimi se snažila tak jsem taky jeden měsíc měla slabou ms - vždy ji mám silnou a jednou byla slabá, ale nic to nebylo…udělala bych si teda ještě další test a uvidíš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.11 13:16

tak tehotna nejsem, :( :( ale holky dekuji za vase nazory

• Citovat
  • Upravit
6
18.10.14 12:02

Ahoj holky, potrebovala bych poradit. Beru antikoncepci teprve nejake tri mesice. Druhy mesic jsem ji brala nepravidelne a v tom tretim jsem si zapomela vzit tabletku a vzala jsem ji az po 24hodinach. Mezitim spolu s pritelem stale spime a stale to „pousti“ do me. Den po posledni menstruaci me zacali bolet prsa jako obcas pri ovulaci. Jenze do toho se po par dnech pridalo boleni podbrisku uplne jako v prvni den menstruace a bolelo to hlavne pri pohybu. Pri delsi chuzi, pri ohybani k pracce atd.. Pak se k tomu pridalo: vzdy kdyz jsem mela hlad, mela jsem zaludek na vode jak po propite noci. Delala jsem test a byl tam slabouckej duch. A ted jsem mela sice po trech dnech spozdeni ale mela tridenni menstruaci. Jeden den silnou a pak uz jen spineni. Jsem stale strasne nafoukla :-( a prsa boli stale.. Poradte prosim, co by mi mohlo byt. Myslite ze se ve me rodi mrnousek nebo ze muzu byt nejak nemocna? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.10.14 12:04

Tady je test ktery jsem si delala par dni pred menstruaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
18.10.14 12:18

Řekla bych že je to pozitivní test. Brát HA tímhle způsobem a spoléhat se na to že neotěhotníš je hodně naivní. Pak tu zase bude diskuze-otěhotněla jsem přes HA :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.10.14 12:23

Ja i pritel budeme stastni kdyz by tam byl. Antikoncepci jsem brala naposledy pred sedmi lety. Ted jsem ji mela brat alespon chvili aby se mi vse srovnalo po operaci. Mela jsem srusty vedle delohy. Jinak bych ji ani nebrala. Takze pokud by tam byl budu stastna. O dite :oops: jsme se uz snazili pred operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí