Těhotná? Snad ne :-(

1816
21.11.11 18:19

těhotná?snad ne :-(

Ahojky,doma mám pětiměsíční holčičku a mám takové divné tušení,že jsem asi znova těhotná :-? zítra ráno se chystám udělat test.Myslíte,že bych mohla otěhotnět,když jsme se před tím snažili pět let?Podařilo se mi otěhotnět,až jsem dostala prášky na podporu ovulace-jak řekla dr. pořádně ty vajíčka naburcujeme :mrgreen: jsem z toho v rozpacích,na jednu stranu bych druhý brala i takhle brzy ale na stranu druhou si nedokážu představit,že budu sama na děti dvě :cry: manžel je hodně v práci nebo pracuje na baráku,nebo otravuje tchýněže potřebuje odvézt tam a tam :cert: :cert: :cert: takže s malou chodím jak po ůřadech,tak po obchodech a bydlíme ve čtvrtém patře bez výtahu a už i ted mi dá malá zabrat,než všechno vynesu nahoru :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
21.11.11 18:23

Tak tchyně přestane otravovat a bude u vás pěkně makat - nákupy, uklízení, vaření :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neboj, i dvě děti se daj zmáknout prakticky bez manžela. Zítra uvidíš, možný je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
21.11.11 18:24
Gina108 píše:
Tak tchyně přestane otravovat a bude u vás pěkně makat - nákupy, uklízení, vaření :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neboj, i dvě děti se daj zmáknout prakticky bez manžela. Zítra uvidíš, možný je všechno.

nestraš,já jí tu nechci a navíc je v invalidním,tak k nám po schodech ani nevyšlape-naštěstí :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
21.11.11 18:27

Tak to preju, at co nejdriv dokoncite ten barak :wink: No a po tchyni by manza za jedno odvezeni nekam mohl chtit jako protisluzbu treba jeden nakup nebo odpolende hlidani decek, aby to bylo vyvazene, ne??
Ja vim, sem rychle se vsim hotova, ale to jen tady, virtualne, v realu se to resi trochu hur :wink:
Preju, at ti to dopadne pro tebe dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
21.11.11 18:28

Dve decka sou sice zahul, ale cim bliz je mas u sebe, tim driv si spolu zacnou hrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.11.11 18:30

na co, že se to ptáš?? :)
mrkni na můj metřík, dvojčata jsou po IVF, nejmladší je příroda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
21.11.11 18:33

Ahoj a proč si myslíš, že jsi těhotná? Byl styk bez ochrany? Menstruuješ? Nemusíš zatím ovulovat…
Jen na pocity nedej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.11.11 18:35

Mozny to urcite je!!!
Bude to sice tezke, ale o to krasnejsi :kytka: To mnozstvi lasky preci vynahradi vse!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
21.11.11 18:42
Gina108 píše:

Taky mě to napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
21.11.11 18:48

no já vím,že nemám dát na pocity ale prášky neberu,nebrala jsem je šest let a ni je brát nechci a manža si prej dával pozor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a menstruaci jsem od porodu měla asi dvakrát,tak uvidíme ráno… ale je fakt,že když jsou věkově od sebe co nejmín,tak si víc rozumí a víc si vyhrajou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
21.11.11 18:49
jizvíková píše:

ani sama nevím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
21.11.11 18:51
jizvíková píše:

jinak koukám jak blázen,docela fofr se třema prckama co?jak to zvládáš?takový maminky obdibuju,jsi supermáma :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.11.11 19:02
slonikova píše:
jizvíková píše:
jinak koukám jak blázen,docela fofr se třema prckama co?jak to zvládáš?takový maminky obdibuju,jsi supermáma :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

k obdivování nic není, jsem spíš supervytížená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.11 19:38
slonikova píše:
Ahojky,doma mám pětiměsíční holčičku a mám takové divné tušení,že jsem asi znova těhotná :-? zítra ráno se chystám udělat test.Myslíte,že bych mohla otěhotnět,když jsme se před tím snažili pět let?Podařilo se mi otěhotnět,až jsem dostala prášky na podporu ovulace-jak řekla dr. pořádně ty vajíčka naburcujeme :mrgreen: jsem z toho v rozpacích,na jednu stranu bych druhý brala i takhle brzy ale na stranu druhou si nedokážu představit,že budu sama na děti dvě :cry: manžel je hodně v práci nebo pracuje na baráku,nebo otravuje tchýněže potřebuje odvézt tam a tam :cert: :cert: :cert: takže s malou chodím jak po ůřadech,tak po obchodech a bydlíme ve čtvrtém patře bez výtahu a už i ted mi dá malá zabrat,než všechno vynesu nahoru :-x

Já doufám, že máš jasno, co bys dělala, kdybys byla opět těhotná :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Pokud ses snažila o první pět let, tak si určitě pamatuješ velmi živě ty oplakané menstruace, tu beznaděj, to padání na hubu :zed: , to pomyšlení, že to třeba nevyjde nikdy. Tak uvidíš, pocity máme všechny a ne vždy se trefíme. Ať to dopadne, jak si přeješ, ale kdyby to bylo těhotenství, tak je to přece super :potlesk: :potlesk: :srdce: :pankac: A jak píšou ostatní, zvládnout se asi dá víc, než si dokážeme představit. :-)

• Citovat
  • Upravit
1816
21.11.11 19:55

no samozřejmě,kdybych byla těhotná,brala bych to všema deseti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: děti miluji,jen si nedokážu představit,že by to bylo tak brzy :-) :-) :-) ale rozhodně bych se na mimi těšila já i manžel,tak uvidíme ráno :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí