Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj prosím moc o radu. O miminko se snažíme již dlouho a dnes mi vyšel takový test a nejspíš až po limitu. Bohužel jak jsem byla ráno rozespalá čekala jsem asi 7minut a ještě do toho s unavenýma očima. Po probuzení jsem našla toto.
Příjde mi jak kdyby tam byly celkem ///. Kéžby to byl pozitivní test. Vůbec nevim co dělat a z toho všeho jsem tak nevózní, že mě bolí břicho a stále chodím na WC ![]()
Děkuji za uchování anonymity ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj prosím moc o radu. O miminko se snažíme již dlouho a dnes mi vyšel takový test a nejspíš až po limitu. Bohužel jak jsem byla ráno rozespalá čekala jsem asi 7minut a ještě do toho s unavenýma očima. Po probuzení jsem našla toto.
Příjde mi jak kdyby tam byly celkem ///. Kéžby to byl pozitivní test. Vůbec nevim co dělat a z toho všeho jsem tak nevózní, že mě bolí břicho a stále chodím na WCDěkuji za uchování anonymity
Zkus se zeptat holek na téhle diskuzi:
https://www.emimino.cz/…imitu-66854/
Tohle je normální vykoukávání čehos…
klid.. udělej zítra novej test.. Tenhle mi přijde klasicky negat, sorry, že to píšu, ale bohužel.. ![]()
Bohuzel, neni tam vubec nic, preju hodne stesti v dalsim snazeni ![]()
@Anonymní píše:
Příjde mi jak kdyby tam byly celkem ///. Kéžby to byl pozitivní test. Vůbec nevim co dělat a z toho všeho jsem tak nevózní, že mě bolí břicho a stále chodím na WCDěkuji za uchování anonymity
Nevidím nic, vůbec nic. Promiň
Ale já na duchy nevěřím, věřím až viditelným čárkám.
Já bohužel nic nevidím, i když bych ti to moc přála. Bohužel to vypadá, že je negativní.
Taky vidim, ze nic nevidim ![]()
Pro jistotu si muzes zitra udelat jeste jeden test, ale tady kde nic tu nic ![]()
Je mi lito a preju hodne stesti ![]()
On to zkresluje i monitor a asi jsem to blbě vyfotila.
Ale když se hne s monitorem jde to líp vidět.
Bohužel Ti musím také napsat že vidím jen / držím palce ať to příště vyjde
Taky se nepřikláním k honění duchů. Propříště si kup digitální clearblue a ten ti jednozančně ukáže buď + nebo -. Držím pěsti, aby to příští měsíc vyšlo
@Anonymní píše:
On to zkresluje i monitor a asi jsem to blbě vyfotila.
Ale když se hne s monitorem jde to líp vidět.
vidíš to co chceš vidět