Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mrkněte se jestli něco vidíte. Vím, že je brzo, ale některé už tu měly dušíky. Ty tlusté jsou dr.max 10 a tenké gravitest 12,5. Testovala jsem ještě Clearblue, ale ta čárka u pluska je jak nit, takže to beru jako negativní.
Já tentorktá noic nevidím, ale faktem je, že já neviděla ani svou prvn pozitivní čárku, prostě jsem si myslela, že jsem si jí vsugerovala, opakovala jsem za tři nebo čtyři dny a byla tam dálnice.
ZKrátka ješě počkat, myslím, že 10 DPO je brzo.
tyynka píše:
Já tentorktá noic nevidím, ale faktem je, že já neviděla ani svou prvn pozitivní čárku, prostě jsem si myslela, že jsem si jí vsugerovala, opakovala jsem za tři nebo čtyři dny a byla tam dálnice.ZKrátka ješě počkat, myslím, že 10 DPO je brzo.
bohuzel nic nevidim a to tady naklanim monitor
Tak tak,lepší je duchajzny nelovit.Taky jsem je lovila jak divá a pak byla vždycky zklamaná. Ale doufám že se jednou dočkáme každá své dálnice,páč ducové stejně nejsou to co potřebujeme. Držím palce.
Nevidím nic a to jsem to upravovala v programu ![]()
Jinak, já jsem měla několikrát duchy a nic z toho (přikládám foto).
Ach jo, tak už na mně taky došlo. Už z toho snažení a testování blbnu. Jedna snažilka tu psala, že kdyby tam měl být čtvereček, tak ho tam vykouká, no a já zjevně taky
![]()
sarink píše:
Ach jo, tak už na mně taky došlo. Už z toho snažení a testování blbnu. Jedna snažilka tu psala, že kdyby tam měl být čtvereček, tak ho tam vykouká, no a já zjevně taky![]()
![]()
Však ono to příjde, jak dlouho se snažíte?
Na druhou stranu-to ža tam teď nic nevidíme ještě neznamená že se tam za pár dní nemůže něco obejvit ![]()
Jiná snažilka zas říkala že by tam vykoukala i růžovýho slona. Já bohužel taky ![]()
Od loňského prosince, ale mám delší cykly, takže teď je to 9.-tý cyklus ![]()
sarink píše:
Od loňského prosince, ale mám delší cykly, takže teď je to 9.-tý cyklus
Nám to poprvé trvalo 14m a podruhé 11m a bereš nějaký vitamíny, nebo tak?
Sarinko,tak to jeste neni zadna tragedie.Ja lovila duchy podstatne dele a nic z toho.Drzim pesti,at konecne ulovis neco poradnyho,nejen ducha.
Začala jsem pít kontryhel, jím listovku a kapsle s mateří kašičkou. Manža jí selzink a macu, ale ne moc poctivě.
Sarink třeba ty // ještě vykouknou.My najíždíme už na 11 měsíc.Nasadila jsem Gynex,tak doufám,že se nám po něm zadaří ![]()