Zase lovím duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
490
4.12.11 11:35
a-šmudlinka píše:
KaataH píše:
zasilam vam fotku testiku z dnesniho rana to minus jsem si nefotila. Je pravda ze mamatesty jsou 10 a ten digital 25 ale od patku ze by to nezesililo je mi divny
vydrz bude silit uvidis hm???

Bylo by to super, mela jsem prvniho takovyho ducha v patek a myslela jsem ze kazdym dnem ta carka bude silnejsi. Ale dneska zase ten duch. Myslis ze by mi takhle vsechny testy delaly duchy z niceho nic? Pred tydnem jsem je mela jasne negativni a ted od ctvrtka asi 7 testu a tam ty carky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
4.12.11 11:36
KaataH píše:
Valli píše:
KATOH:ja myslim,ze ten dusik je takovy ten sedy tnebo je to ruzove,nemas lepsi fotku?jako tmavsi mi prijde,ale nepirjde mi ruzovy…
Prave ze me blbne fotak a je to na tech fotkach spatne videt. No rikala jsem si ze se to muze stat na 1 testu. Ale mam doma asi 7 testu kde mam tuhle carku. tak nevim.

A ty víš jak dlouho máš po ovu?

• Citovat
  • Upravit
kika 2
4.12.11 11:38
KaataH píše:
a-šmudlinka píše:
KaataH píše:
zasilam vam fotku testiku z dnesniho rana to minus jsem si nefotila. Je pravda ze mamatesty jsou 10 a ten digital 25 ale od patku ze by to nezesililo je mi divny
vydrz bude silit uvidis hm???
Bylo by to super, mela jsem prvniho takovyho ducha v patek a myslela jsem ze kazdym dnem ta carka bude silnejsi. Ale dneska zase ten duch. Myslis ze by mi takhle vsechny testy delaly duchy z niceho nic? Pred tydnem jsem je mela jasne negativni a ted od ctvrtka asi 7 testu a tam ty carky

Já mám ty čárky stejný jak ty.Taky od čtvrtka celkem 4testy.Do čtvtrtka byli čistě bílé

• Citovat
  • Upravit
490
4.12.11 11:43

No to je prave to ze ovu nevim, ale myslim si ze mohla byt tak 19.11. Ja jsem totiz brala tedko prvni mesic duphaston. Vetsinou tady holky na diskuzich rikaly ze to tak 4. den dostaly a u me je to uz vic jak tyden a porad nic. Navic do toho ted ty testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
4.12.11 11:44
KaataH píše:
No to je prave to ze ovu nevim, ale myslim si ze mohla byt tak 19.11. Ja jsem totiz brala tedko prvni mesic duphaston. Vetsinou tady holky na diskuzich rikaly ze to tak 4. den dostaly a u me je to uz vic jak tyden a porad nic. Navic do toho ted ty testy

No tak já taky ovu měla mezi 18.-20.11.

• Citovat
  • Upravit
490
4.12.11 11:47
kika 2 píše:
KaataH píše:
No to je prave to ze ovu nevim, ale myslim si ze mohla byt tak 19.11. Ja jsem totiz brala tedko prvni mesic duphaston. Vetsinou tady holky na diskuzich rikaly ze to tak 4. den dostaly a u me je to uz vic jak tyden a porad nic. Navic do toho ted ty testy

Tak to jsme na tom opravdu uplne stejne :) Ted jsem porovnavala vsechny ty tesyty a ta dnesni je trosilicku silnejsi ale myslim ze je to tim ze tamty uz jsou zaschly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
4.12.11 11:49
KaataH píše:
kika 2 píše:
KaataH píše:
Tak to jsme na tom opravdu uplne stejne :) Ted jsem porovnavala vsechny ty tesyty a ta dnesni je trosilicku silnejsi ale myslim ze je to tim ze tamty uz jsou zaschly :nevim:

a k čemu se dává ten duphaston?

• Citovat
  • Upravit
490
4.12.11 11:54

Ja prave mela nepravidelny a desne dlouhy cykly. Tak mi ho doktorka nasadila ze je to hormon ktery mi ty cykly srovna. Kdybych nemela ty duchy tak si rikam ze proste je to klasika a duphaston nezabral,ale takhle fakt nevim na cem jsem. Snad jsem se tu nesetkala s tim ze by to nekomu po dobrani takhle meskalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
4.12.11 11:58

Aha,tak s tím zkušenosti nemám.Tak ti držím palce.Já mám pocit že u mě to nevyšlo.Furt mám ten narúžovělý hlen a přestali mě bolet prsa.Navíc od pátku večera mám nějakou virozu,takže třeba to mělo nějaký vliv.Ozvu se co a jak,taky dej vědět.

• Citovat
  • Upravit
490
4.12.11 12:03
kika 2 píše:
Aha,tak s tím zkušenosti nemám.Tak ti držím palce.Já mám pocit že u mě to nevyšlo.Furt mám ten narúžovělý hlen a přestali mě bolet prsa.Navíc od pátku večera mám nějakou virozu,takže třeba to mělo nějaký vliv.Ozvu se co a jak,taky dej vědět.

JJ urcite dam vedet jak to dopadlo. Me teda prsa bolej porad mam citlivy a tvrdy bradavky ale klidne to muze byt PMS. Tak se mej pekne a drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
4.12.11 13:42
KaataH píše:
kika 2 píše:
Aha,tak s tím zkušenosti nemám.Tak ti držím palce.Já mám pocit že u mě to nevyšlo.Furt mám ten narúžovělý hlen a přestali mě bolet prsa.Navíc od pátku večera mám nějakou virozu,takže třeba to mělo nějaký vliv.Ozvu se co a jak,taky dej vědět.
JJ urcite dam vedet jak to dopadlo. Me teda prsa bolej porad mam citlivy a tvrdy bradavky ale klidne to muze byt PMS. Tak se mej pekne a drzim palce

Koukni ještě na stránky www.merenibt.xf.cz,je tam pěkný článek o těch testech.Můžeš si tam vypočítat,kdy testovat v tvém případě.Mě tam vyšlo že ovu jsem měla 20DC a mám testovat až nejdřív 6.12.,takže teď zapomenu a 6.si koupím test a uvidí se.

• Citovat
  • Upravit
490
4.12.11 13:53

Me ten odkaz nejde otevrit. Ale zkusim to vyhledat. Dekuju za tip. Taky jsem si rekla ze ted na to prdim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
4.12.11 16:11
kika 2 píše:
KaataH píše:
Ahoj,tak jsem na tom podobně jako ty.Ve čtvrtek slaboulinká čárka,v pátek ráno ještě slabší už duch a dneska duch.Navíc výtok z bílé barvy se mi dnes začal barvit do růžova.Myslím ,že je konec.Nevím co mám dělat,když to dostanu jestli jít k dr.nebo prostě to brát,jako zpožděnou ms,i když je mi jasný,že tam něco bylo,ale odešlo.A co když to nedostanu…?

Holky, to vypadá na biochemické těhu - k oplodnění sice došlo, ale prcek se neudržel a odejde to se zpožděnou MS. Není třeba to řešit lékařem, tohle mám za sebou už 3×. Berte to jako „výhodu“ - tělo je teď jakoby „prohnojené“ a příště se zadaří :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4396
4.12.11 19:27

Tak já prsa jako příznak neberu, protože mám pms každý měsíc. Někdy víc někdy míň. Každopádně u mně je jasným znakem, že se blíží ms pokles bazální teploty. Ale když neměříte, tak nezbývá než čekat. Každopádně držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
4.12.11 20:42
sarink píše:
Tak já prsa jako příznak neberu, protože mám pms každý měsíc. Někdy víc někdy míň. Každopádně u mně je jasným znakem, že se blíží ms pokles bazální teploty. Ale když neměříte, tak nezbývá než čekat. Každopádně držím palce :D

Já měřil.bt od včera ještě stoupla z ,37,1na 37,2 akorát jsem si uvědomila že jsem dneska zkoušela s jiným testem než v pátek.v pátek s managerem a dnes s dr.max.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex