Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No mě bude za 14 dní 32
Takže už zas tolik času taky nemáme
Nežiju v ČR a tady gynda jako taková neexistuje,takže se nedočkám ani nějaké pomoci
Dotáhla jsem si z čr ten Gynex s budu doufat,že se po něm zadaří..Jinak nevím ![]()
Nellis: Tak máš náskok Teď už, ale půjdu k dr. Stejně mám jít na preventivku. No 30 už mi bylo a plodnost klesá. Na druhou stranu už negativní testy za tu dobu neberu tragicky, ale stejně pokaždé doufám.
Amando: Kotvičník? Zkusím pohledat ![]()
No, tak to je těžké. Tady se to aspoň řeší. Ale snad to zabere. Hodně holek psalo, že jim Gynex pomohl.
ale mne se docela zda ze na tom poslednim neco vidim
tak uvidis ale kazdopadne jsem zvedava jak todopadne… ![]()
jaja84 píše:
ale mne se docela zda ze na tom poslednim neco vidimtak uvidis ale kazdopadne jsem zvedava jak todopadne…
Že by naděje? Taky se už snažíte dlouho, koukám. Nikdy by mně nenapadlo kolik lidí se snaží tak dlouho, dokud jsem tu nezačala chodit.
Každopádně budu testovat dál. Ještě mám 4 dny a objednala jsem si v lékarně mama 10, tak to nenechám určitě ležet v šuplíku ![]()
Zítra dám vědět.
tyynka píše:
Já tentorktá noic nevidím, ale faktem je, že já neviděla ani svou prvn pozitivní čárku, prostě jsem si myslela, že jsem si jí vsugerovala, opakovala jsem za tři nebo čtyři dny a byla tam dálnice.ZKrátka ješě počkat, myslím, že 10 DPO je brzo.
Přesně takhle jsem to měla já…viděla jsem ji jen z boku-ale nevěděla jsem, že existují nějací duchové-tak jsem test hodila do koše jako negativní s tím, že se mi to zdálo…jenže menstruace pořád nepřicházela..tak jsem si udělala test za 4 dny-a byly tam //-pěkně tlusté a tmavé..
![]()
sarink píše:jaja84 píše:Že by naděje? Taky se už snažíte dlouho, koukám. Nikdy by mně nenapadlo kolik lidí se snaží tak dlouho, dokud jsem tu nezačala chodit.
ale mne se docela zda ze na tom poslednim neco vidimtak uvidis ale kazdopadne jsem zvedava jak todopadne…
Každopádně budu testovat dál. Ještě mám 4 dny a objednala jsem si v lékarně mama 10, tak to nenechám určitě ležet v šuplíku
Zítra dám vědět.
jojo snazime se dlouho,uz mi z toho hrabe..ted musim pockat 14dni na ms a pak mam trojitou davku clostilu ale pochybujeme s doktorem ze to bude ucinkovat,tak mi rek ze mne pak posle do Caru..
ale na tom testu fakt neco vidim ![]()
nevidím nic,NEZOUFEUJ,U MĚ SE TO OBJEVL DUCH AŽ V 7 TYDNU TEHOTENSTVÍ A PAK JSEM TEPRV MAZALA K DR.
Mně se taky zdá, že na tom posledním (10 DPO odpol.) vidím ducha ![]()
No,ono to někdy trvá dlouho,čím se člověk víc snaží,tak to nejde,velkou roli hraje psychika.První těhu se nám povedlo až za 10měsíců,ale skončilo samovol.potratem a pak jsme se snažili přes rok a něco a pak to přišlo,když jsem to nečekala.Ten test bych si udělala až později a uvidíš
no a tedˇ jsem v pátém měsíci.
Já teda u těch dvou posledních vidím, ale to může být takový ten stínek, který je tam skoro vždycky z určitého uhlu ![]()
Ale držím palečky, pamatuju si jak já jsem lovila duchy a ten měsíc co jsem otěhotněla, jsem žádného ducha lovit nemusela, byla tam jasná čárka ![]()
Bohužel jsem o miminko v 11tt přišla, takže radost vystřídalo zklamání, takže tědka opět lovím duchy ![]()
ja mam pocit že na tom posledním neco vidím. a co dnešni testík??
upravila jsem to trošku a když se zadívate tak na posledních dvou tam něco je.
Holky zkuste ještě Kotvičník, nám asi pomohl:-)