Zase lovím duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmandaC
29.11.11 18:47

Holky zkuste ještě Kotvičník, nám asi pomohl:-)

• Citovat
  • Upravit
5301
29.11.11 18:55

No mě bude za 14 dní 32 :roll: Takže už zas tolik času taky nemáme :? Nežiju v ČR a tady gynda jako taková neexistuje,takže se nedočkám ani nějaké pomoci :,( Dotáhla jsem si z čr ten Gynex s budu doufat,že se po něm zadaří..Jinak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
29.11.11 18:56

Nellis: Tak máš náskok Teď už, ale půjdu k dr. Stejně mám jít na preventivku. No 30 už mi bylo a plodnost klesá. Na druhou stranu už negativní testy za tu dobu neberu tragicky, ale stejně pokaždé doufám.

Amando: Kotvičník? Zkusím pohledat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
29.11.11 18:58

No, tak to je těžké. Tady se to aspoň řeší. Ale snad to zabere. Hodně holek psalo, že jim Gynex pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
29.11.11 19:01

ale mne se docela zda ze na tom poslednim neco vidim :lol: tak uvidis ale kazdopadne jsem zvedava jak todopadne… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
29.11.11 19:08
jaja84 píše:
ale mne se docela zda ze na tom poslednim neco vidim :lol: tak uvidis ale kazdopadne jsem zvedava jak todopadne… :palec:

Že by naděje? Taky se už snažíte dlouho, koukám. Nikdy by mně nenapadlo kolik lidí se snaží tak dlouho, dokud jsem tu nezačala chodit.
Každopádně budu testovat dál. Ještě mám 4 dny a objednala jsem si v lékarně mama 10, tak to nenechám určitě ležet v šuplíku :P
Zítra dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.11.11 19:09
tyynka píše:
Já tentorktá noic nevidím, ale faktem je, že já neviděla ani svou prvn pozitivní čárku, prostě jsem si myslela, že jsem si jí vsugerovala, opakovala jsem za tři nebo čtyři dny a byla tam dálnice. ;) ZKrátka ješě počkat, myslím, že 10 DPO je brzo.

Přesně takhle jsem to měla já…viděla jsem ji jen z boku-ale nevěděla jsem, že existují nějací duchové-tak jsem test hodila do koše jako negativní s tím, že se mi to zdálo…jenže menstruace pořád nepřicházela..tak jsem si udělala test za 4 dny-a byly tam //-pěkně tlusté a tmavé.. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
29.11.11 19:24
sarink píše:
jaja84 píše:
ale mne se docela zda ze na tom poslednim neco vidim :lol: tak uvidis ale kazdopadne jsem zvedava jak todopadne… :palec:
Že by naděje? Taky se už snažíte dlouho, koukám. Nikdy by mně nenapadlo kolik lidí se snaží tak dlouho, dokud jsem tu nezačala chodit.
Každopádně budu testovat dál. Ještě mám 4 dny a objednala jsem si v lékarně mama 10, tak to nenechám určitě ležet v šuplíku :P
Zítra dám vědět.

jojo snazime se dlouho,uz mi z toho hrabe..ted musim pockat 14dni na ms a pak mam trojitou davku clostilu ale pochybujeme s doktorem ze to bude ucinkovat,tak mi rek ze mne pak posle do Caru.. :? ale na tom testu fakt neco vidim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.11.11 19:35

nevidím nic,NEZOUFEUJ,U MĚ SE TO OBJEVL DUCH AŽ V 7 TYDNU TEHOTENSTVÍ A PAK JSEM TEPRV MAZALA K DR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
29.11.11 19:43

10DPO ráno je vidět dušík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
29.11.11 19:43

Mně se taky zdá, že na tom posledním (10 DPO odpol.) vidím ducha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
29.11.11 20:03

No,ono to někdy trvá dlouho,čím se člověk víc snaží,tak to nejde,velkou roli hraje psychika.První těhu se nám povedlo až za 10měsíců,ale skončilo samovol.potratem a pak jsme se snažili přes rok a něco a pak to přišlo,když jsem to nečekala.Ten test bych si udělala až později a uvidíš ;) no a tedˇ jsem v pátém měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.11.11 20:57

Já teda u těch dvou posledních vidím, ale to může být takový ten stínek, který je tam skoro vždycky z určitého uhlu :-)
Ale držím palečky, pamatuju si jak já jsem lovila duchy a ten měsíc co jsem otěhotněla, jsem žádného ducha lovit nemusela, byla tam jasná čárka :-)
Bohužel jsem o miminko v 11tt přišla, takže radost vystřídalo zklamání, takže tědka opět lovím duchy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.11.11 13:48

ja mam pocit že na tom posledním neco vidím. a co dnešni testík??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.11.11 13:49

upravila jsem to trošku a když se zadívate tak na posledních dvou tam něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí