Zase lovím duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4396
2.12.11 22:00

Určitě budou. Držím palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
3.12.11 09:32

Tak zasilam informace. Rano zase duch, prijde mi ze nesili je porad stejny, ale rano me probudila nevolnost a boli me bricho jako bych to mela dostat. Takze je to asi v prcicich :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
3.12.11 10:44

a mas fotecku? podle meho to bude silnejsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
3.12.11 10:45

ja teda tehu jeste nebyla ale holky rikaj ze boli bricho jako na ms :nevim: tak to nevzdavej :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.12.11 10:36

Tak holky dneska mamatest zase jenom duch. Jela jsem krava do lekarny pro ten digitalni clearblue. No a samozrejme na nem vyslo -. Nebyla to sice prvni moc, ale asi uz nam veskera nadeje vyprchala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.12.11 10:55

zasilam vam fotku testiku z dnesniho rana to minus jsem si nefotila. Je pravda ze mamatesty jsou 10 a ten digital 25 ale od patku ze by to nezesililo je mi divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
4.12.11 11:02
KaataH píše:
zasilam vam fotku testiku z dnesniho rana to minus jsem si nefotila. Je pravda ze mamatesty jsou 10 a ten digital 25 ale od patku ze by to nezesililo je mi divny

Ahoj,tak jsem na tom podobně jako ty.Ve čtvrtek slaboulinká čárka,v pátek ráno ještě slabší už duch a dneska duch.Navíc výtok z bílé barvy se mi dnes začal barvit do růžova.Myslím ,že je konec.Nevím co mám dělat,když to dostanu jestli jít k dr.nebo prostě to brát,jako zpožděnou ms,i když je mi jasný,že tam něco bylo,ale odešlo.A co když to nedostanu…?

• Citovat
  • Upravit
490
4.12.11 11:06

No taky nevim co mam delat. Zitra zavolam k dr at mi ona rekne co teda mam delat. U me zatim na ms nic nevypada. Vytok ani nemam. Myslis ze muze tu hladinu i ovlinit i to ze jsem v noci moc nesapala a porad courala? Milacek byl na tahu a prisel az v 9 rano :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
4.12.11 11:08
KaataH píše:
No taky nevim co mam delat. Zitra zavolam k dr at mi ona rekne co teda mam delat. U me zatim na ms nic nevypada. Vytok ani nemam. Myslis ze muze tu hladinu i ovlinit i to ze jsem v noci moc nesapala a porad courala? Milacek byl na tahu a prisel az v 9 rano :pocitac:

No tak určitě může.Víc ti neporadím,protože jak říkám jsem na tom stejně a taky nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
490
4.12.11 11:13

Budu nam prat at to jeste vyjde. V neterych diskuzich holky psaly ze jim duch zesilil az zhruba v 7 tt tak kez by to byl i nas pripad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
4.12.11 11:26

KATOH:ja myslim,ze ten dusik je takovy ten sedy tnebo je to ruzove,nemas lepsi fotku?jako tmavsi mi prijde,ale nepirjde mi ruzovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
4.12.11 11:31
KaataH píše:
Ahoj holky muzete mi mrknout na testik? Asi mam zase halusky…

taky vidim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.12.11 11:33
Valli píše:
KATOH:ja myslim,ze ten dusik je takovy ten sedy tnebo je to ruzove,nemas lepsi fotku?jako tmavsi mi prijde,ale nepirjde mi ruzovy…

Prave ze me blbne fotak a je to na tech fotkach spatne videt. No rikala jsem si ze se to muze stat na 1 testu. Ale mam doma asi 7 testu kde mam tuhle carku. tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
4.12.11 11:33
KaataH píše:
zasilam vam fotku testiku z dnesniho rana to minus jsem si nefotila. Je pravda ze mamatesty jsou 10 a ten digital 25 ale od patku ze by to nezesililo je mi divny

vydrz bude silit uvidis hm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.12.11 11:35
a-šmudlinka píše:
KaataH píše:
vydrz bude silit uvidis hm???

Bylo by to super, mela jsem prvniho takovyho ducha v patek a myslela jsem ze kazdym dnem ta carka bude silnejsi. Ale dneska zase ten duch. Myslis ze by mi takhle vsechny testy delaly duchy z niceho nic? Pred tydnem jsem je mela jasne negativni a ted od ctvrtka asi 7 testu a tam ty carky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí