Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
není tam nic
michaellevik píše:
upravila jsem to trošku a když se zadívate tak na posledních dvou tam něco je.
michaellevik píše:
holky a tady neco vidite??
Já nic nevidím.. ![]()
zakladatelko:promin,ale to asi pozitivni nebude,carka by urcite uz trochu silila:-(ale jeste se muze neco objevit,treba je jen brzo ![]()
AmandaC píše:
Nevidím nic a to jsem to upravovala v programu
Jinak, já jsem měla několikrát duchy a nic z toho (přikládám foto).
z toho nic nebylo?to musel byt asi nejaky minipotrat,to neni mozny,vzdyt je to pozitivni:-(
ahoj holky,jsem 13.den po inseminaci.stimulovali me menopurem a dneska ten 13.den mam na testu slabouckyho ducha druhe carky,tak nevim jestli by to uz mihlo byt tehu a nebo jestli je to HCG z tech injekci??co myslite??mate s tim nektera zkusenosti??nevite jak dlouho se v tele drzi HCG z injekci???děkuju ![]()
nevidím nic,a na to tom clearblue to je ta nitka, která značí, kde má být druhá čárka
![]()
Ahoj holky, tak přidávám dnešní testík. Ale asi z toho nic nebude. Je totiž možné, že jsem už 17DPO. Měřím teplotu a FF mi vyznačil ovu na 25DC. Za pár dní mi ji přehodil na 31DC a tam ji mám pořád. No, ale včera jsem měla teplotu 36,8, ale měla jsem v noci otevřené okno, tak jsem myslela, že to je proto, ale dneska mi klesla teplota na 36,6, takže to vypadá, že bude asi správně 25DC a přijde mrcha. Myslíte, že to FF může špatně vypočítat?
Makáš02 píše:AmandaC píše:z toho nic nebylo?to musel byt asi nejaky minipotrat,to neni mozny,vzdyt je to pozitivni:-(
Nevidím nic a to jsem to upravovala v programu
Jinak, já jsem měla několikrát duchy a nic z toho (přikládám foto).
Taky mi to tak přijde.
pavlinka77 píše:
Já teda u těch dvou posledních vidím, ale to může být takový ten stínek, který je tam skoro vždycky z určitého uhlu
Ale držím palečky, pamatuju si jak já jsem lovila duchy a ten měsíc co jsem otěhotněla, jsem žádného ducha lovit nemusela, byla tam jasná čárka
Bohužel jsem o miminko v 11tt přišla, takže radost vystřídalo zklamání, takže tědka opět lovím duchy
To je mi líto. Držím palce.
Michaleviku: Myslíš, ale ta teplota je divná. Vždycky po poklesu mi dorazila mrcha, takže tomu moc nevěřím. Na tom tvojem, ale nic nevidím, bohužel. Jsem si všimla, že patříš taky k horlivým snažilkám. Kolik jsi DPO? A čím testuješ?
testuju mamatestem10 jsem 10DPO vím že je to brzo ale testím no neda mi to a čekat do ms nevydržím. ta teplota je nízka ale taky to kolikrat nic neznamena a jsou holky co s tak nizkou teplotou tehu byli. a nekde jsem i četla že tesně před ms se dušík objevit muže ale ja na tom tvojim ho prostě vidim i bez upravy. budeš testit i zitra??