Zase lovím duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmandaC
30.11.11 16:26
Makáš02 píše:
AmandaC píše:
Nevidím nic a to jsem to upravovala v programu :-(
Jinak, já jsem měla několikrát duchy a nic z toho (přikládám foto).
z toho nic nebylo?to musel byt asi nejaky minipotrat,to neni mozny,vzdyt je to pozitivni:-(

Nebylo-jeden byl v lednu a ten druhej v dubnu:-/ Taky nad tím pořád přemýšlím, když kolikraát vidím ty duchy tady, ze kterých je mimčo.

• Citovat
  • Upravit
4396
30.11.11 16:33

No jasně, dokud nedorazí ms, tak budu testovat. Přece si testy nebudu schovávat na příště :D :D :D Vždyť na to člověk celý měsíc čeká, tak pak není divu, že testujem tak brzo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.11.11 16:40
sarink píše:
No jasně, dokud nedorazí ms, tak budu testovat. Přece si testy nebudu schovávat na příště :D :D :D Vždyť na to člověk celý měsíc čeká, tak pak není divu, že testujem tak brzo :roll:
čteš mi myšlenky :palec: tak zítra písni . ja dam taky vědět musim za chvíli na noční :evil: bleeee vubec se mi nechce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
30.11.11 16:44

Noční fůůůůůj. Ještě, že mám jenom ranní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
30.11.11 18:05
AmandaC píše:
Nevidím nic a to jsem to upravovala v programu :-(
Jinak, já jsem měla několikrát duchy a nic z toho (přikládám foto).

Amando, ty tvoje testíky - to nejsou duchové, ale regulární //. Jen se mimi zřejmě neudrželo - tohle se stává hodně často, proto by se prý nemělo testovat před termínem MS.

• Citovat
  • Upravit
20040
30.11.11 18:08
sarink píše:
Ahoj holky, tak přidávám dnešní testík. Ale asi z toho nic nebude. Je totiž možné, že jsem už 17DPO. Měřím teplotu a FF mi vyznačil ovu na 25DC. Za pár dní mi ji přehodil na 31DC a tam ji mám pořád. No, ale včera jsem měla teplotu 36,8, ale měla jsem v noci otevřené okno, tak jsem myslela, že to je proto, ale dneska mi klesla teplota na 36,6, takže to vypadá, že bude asi správně 25DC a přijde mrcha. Myslíte, že to FF může špatně vypočítat?

taky ho tam vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
30.11.11 18:14
michaellevik píše:
testuju mamatestem10 jsem 10DPO vím že je to brzo ale testím no neda mi to a čekat do ms nevydržím. ta teplota je nízka ale taky to kolikrat nic neznamena a jsou holky co s tak nizkou teplotou tehu byli. a nekde jsem i četla že tesně před ms se dušík objevit muže ale ja na tom tvojim ho prostě vidim i bez upravy. budeš testit i zitra??

U mnohých holek 10DPO teprve začne probíhá hnízdění a v té době jde teplota dolů. Prostě vyčkej a zkus testnout znovu za 3-4 dny.

• Citovat
  • Upravit
4396
1.12.11 07:56

Tak hlásím jak to všechno dopadlo. Dnes teplota zase 36,6 a podle očekávání dorazila ms. I když na včerejším testu už byl viditelný duch, tak byl falešně pozitivní.
A co se týká FF, tak pokud není ovu potvrzena ještě jinak, tak to může špatně vypočítat. No nic, tak zase znova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.11 08:26

obávám se že u mne to bude taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.12.11 14:10

SARINK: TO MĚ MRZÍ :,( no ja zatim nic. na testu bílo. a přidali se bolesti zad. ZA 2 DNY TO MAM DOSTAT tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
1.12.11 16:28

Tak holky napište. Držím palce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
1.12.11 16:49

Ahoj holky muzete mi mrknout na testik? Asi mam zase halusky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.12.11 16:56

vidím dušíka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 16:57
KaataH píše:

Taky něco vidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
1.12.11 17:00
KaataH píše:

něco tam je

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí