Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No jasně, dokud nedorazí ms, tak budu testovat. Přece si testy nebudu schovávat na příště
Vždyť na to člověk celý měsíc čeká, tak pak není divu, že testujem tak brzo ![]()
sarink píše:čteš mi myšlenky
No jasně, dokud nedorazí ms, tak budu testovat. Přece si testy nebudu schovávat na příště![]()
![]()
Vždyť na to člověk celý měsíc čeká, tak pak není divu, že testujem tak brzo
AmandaC píše:
Nevidím nic a to jsem to upravovala v programu
Jinak, já jsem měla několikrát duchy a nic z toho (přikládám foto).
Amando, ty tvoje testíky - to nejsou duchové, ale regulární //. Jen se mimi zřejmě neudrželo - tohle se stává hodně často, proto by se prý nemělo testovat před termínem MS.
sarink píše:
Ahoj holky, tak přidávám dnešní testík. Ale asi z toho nic nebude. Je totiž možné, že jsem už 17DPO. Měřím teplotu a FF mi vyznačil ovu na 25DC. Za pár dní mi ji přehodil na 31DC a tam ji mám pořád. No, ale včera jsem měla teplotu 36,8, ale měla jsem v noci otevřené okno, tak jsem myslela, že to je proto, ale dneska mi klesla teplota na 36,6, takže to vypadá, že bude asi správně 25DC a přijde mrcha. Myslíte, že to FF může špatně vypočítat?
taky ho tam vidim
michaellevik píše:
testuju mamatestem10 jsem 10DPO vím že je to brzo ale testím no neda mi to a čekat do ms nevydržím. ta teplota je nízka ale taky to kolikrat nic neznamena a jsou holky co s tak nizkou teplotou tehu byli. a nekde jsem i četla že tesně před ms se dušík objevit muže ale ja na tom tvojim ho prostě vidim i bez upravy. budeš testit i zitra??
U mnohých holek 10DPO teprve začne probíhá hnízdění a v té době jde teplota dolů. Prostě vyčkej a zkus testnout znovu za 3-4 dny.
Tak hlásím jak to všechno dopadlo. Dnes teplota zase 36,6 a podle očekávání dorazila ms. I když na včerejším testu už byl viditelný duch, tak byl falešně pozitivní.
A co se týká FF, tak pokud není ovu potvrzena ještě jinak, tak to může špatně vypočítat. No nic, tak zase znova ![]()
SARINK: TO MĚ MRZÍ
no ja zatim nic. na testu bílo. a přidali se bolesti zad. ZA 2 DNY TO MAM DOSTAT tak jsem zvedava
Ahoj holky muzete mi mrknout na testik? Asi mam zase halusky…
KaataH píše:
Taky něco vidím ![]()
KaataH píše:
něco tam je
Nebylo-jeden byl v lednu a ten druhej v dubnu:-/ Taky nad tím pořád přemýšlím, když kolikraát vidím ty duchy tady, ze kterých je mimčo.