Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
není to moc vidět, zkus ještě počkat a udělej si za pár dní nový, hned z ranní moči. Nebo počkej jestli nedostaneš MS a pak testuj ![]()
on je to stejnej test ale ja nemam moc dobrej fotak tak jsem to fotila ruzne jinak to jde videt lepe
Ahoj holky mohu se k vám přidat?MS (ne)čekám 28.1
,ale snažíme se a na 4testech mám ducha,ale je moc slabý vyfotiit to nejde,zkoušela jsem to.dnes jsem si skoumala čípek a je tam zlutý hlen hustý a v tom byla kapka krve.Co myslíte,že to může znamenat
Docela mi dnes bolí břicho a záda.jinak těhu oříznaky mám už 14dnů. ![]()
kovacici píše:
Ahoj holky mohu se k vám přidat?MS (ne)čekám 28.1,ale snažíme se a na 4testech mám ducha,ale je moc slabý vyfotiit to nejde,zkoušela jsem to.dnes jsem si skoumala čípek a je tam zlutý hlen hustý a v tom byla kapka krve.Co myslíte,že to může znamenat
![]()
Docela mi dnes bolí břicho a záda.jinak těhu oříznaky mám už 14dnů.
kapka krve muze byt cokoliv,bud prijde mrcha nebo je to zahnizdeni uvidis pokus se do 24 h nerozjede ms tak by to melo byt ok ![]()
eviliska píše:
není to moc vidět, zkus ještě počkat a udělej si za pár dní nový, hned z ranní moči. Nebo počkej jestli nedostaneš MS a pak testuj
jj akorat ze ja tech par dnu nevydrzim
neradsi bych testovala kazdou hodinu
magor no
ale rada bych vedela jak to dopadlo ![]()
já to dělala stejně, pořád znova a znova
, ale nakonec tam byl ![]()
Ahoj holky, jsem dneska 10DPO (teda myslím, možná 9) a na testu vidím nebou jsem spíš vykoukala ducha ale až po zaschnutí. Je to mamatest10. Máte některá zkušenost, že z toho bylo těhu? Já už začínám být zoufalá, po SP a revizi se snažíme 5.cyklus. Vzhledem k tomu, že první těhu vyšlo napoprvé, tak jsem z toho už fakt nešťastná ![]()
Já jsem to zkoušela vyfotit, ale nejde to, myslím, že jsem si toho ducha stejně jen vykouzlila v hlavě :-/
Ono je stejně hrozně brzičko, zkus testnou za pár dní a uvidíš, jestli tam nic nebude tak to stejně nevykoukáš, moc přeju ať se brzo zadaří a neboj ono se zadaří!!
![]()
Já bych tak brzy netestovala, ale zítra odjíždím na 4 dny na dámskou jízdu, tak jsem chtěla vědět, jestli můžu pít, víš jak to bývá… Raději to ještě ráno před odjezdem zkusím, nerada bych něco pokazila… je mi spíš jasné, že je to negativní, je tam jen takový stín při naklonění a navíc po limitu, takže co velice, ale i tak co jsem četla z toho bylo párkrát miminko. Jsem z toho nervoznii :-/
Hele spousta holek zjistila těhotenství třeba až ve třetím měsíci a do tý doby, jedly, pily a normálně fungovaly a je vše v pořádku. Neboj se toho, kdyžtak nepij moc ![]()
Ahojky,
prosím vidítě něco na tomhle testíku nebo mám vidiny?
![]()
@mishka123 nic tam nevidím, možná kdyby jsi test fotila na bílém podkladu tak by se líp vyhodnocoval.